Komentari na vest

Preslikan scenario sa prethodnog prvenstva: Srbija peta na svetu, Amerikancima ponovo uzeta mera

G

Gostd

pre gotovo 2 godine

Oće biti doček??

milford

pre gotovo 2 godine

doček zaslužuje to na čemu sediš, ali na volej
T

Tito

pre gotovo 2 godine

Bravo plavi delfini, cestitke.Nije mala stvar biti 5. na svetu
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Vazno je da smo dobili nije bilo bas dobro odigrano prvenstvo vec od Australije se vidjelo ali sada slijedi Svjetska liga od 23 jula pa onda ep u septembru.Amerikance smo opet dobili prilicno nam odgovaraju bitno je popraviti igru sa igracem vise i igru u odbrani dovesti od prilike do nivoa na kojem su Spanci trenutno i mislim da mozemo na ep do finala.Vazno je da smo zavrsili turnir pobjedom imala je i nasa mocna generacija od 2013 godine pa do Tokija poraza mislim da smo najbolje odigrali 2015.godine u Kazanju gdje smo razbili Hrvate u finalu ali smo do zlata u Riju tesko prosli grupu.Ta ekipa iz sa Gocicem i Nikicem sigurno jedna od najboljih reprezentacija u istoriji vaterpola. Podrska momcima htjeli su vise od petog mjesta ali bice sansa da se dobro uigraju u Svjetskoj ligi pa onda u na ep da uzmemo neku medalju.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Ne sumnjam da ce Savic izvuci pouke i na ep-u krenuti ka medalji .... Dobozanov danas kao hobotnica,Mandic i Rasovic na onom njihovom nivou,oba centra danas odigrala dobro,Radulovic pokazuje da ce biti nosioc igre u narednih desetak godina .....
7

777

pre gotovo 2 godine

Dobožanov odličan i danas i protiv Crne gore. Šteta što ga Savić nije uveo protiv Hrvata u drugom poluvremenu pošto je Mitrović pao i primao neke neshvatljive golove za njega, ali sigurno je da smo dobili golmana za budućnost.
S

Sramota

pre gotovo 2 godine

se ponavlja vec dva prvenstva zaredom. Drzava mora da ulozi novac u najtrofejniji sport. Bukvalno 10 klubova po celoj zemlji za 5 miliona evra ili posle rukometa gubimo jos jedan kolektivni sport zauvek.
M

Mudrac

pre gotovo 2 godine

Šta mudruješ, jedna Amerika sa toliko stanovnika i novaca je iza Srbije, po tebi je uspeh samo medalja i verovatno samo zlatna… Pih..