Komentari na vest

Proradio šampionski gen Partizana, spremite se za večiti derbi u finalu

K

Kragujevcanin

pre 21 dana

Kad nema energije u ekipi to je tako. Korektota nemamo celu sezonu,ali sportski menadzment je hteo jeftinog igraca na toj poziciji,pa su doveli kršinu od igraca . Spletom srecnih okolnosti,kao i prosle god,nasli su se na drugom mestu ligaskog dela. Partizan zasluzeno pobedio,na energiju coveka od 41 god! O trenerima ne treba trositi reci,dok Janjic izvlaci najbolje od svojih igraca, nas (ne)strucnjak ne zna ni kad time-out da pozove,a o promenama igraca i da nepricamo. Sve u svemu,ne kazem da ne zna odbojku,ali iz moje perspektive Aleksa nikada nece biti trener. Napred Radnicki!
S

Strucnjak124

pre 23 dana

Bravo strucnjak za komentar
P

Platiš

pre 23 dana

Korektora, koji ti unisti sve u majstorici? Ovo ima samo kod nas...
N

Ne bih da

pre 23 dana

Umanjujem igru Partizana, ali ovo sto videsmo veceras od Radničkog - smejurija. Bolje da su izgubili u Masteru, jer je ovo veceras bilo vise nego sramotno.
M

Muska odbojka

pre 23 dana

Finale C Zvezda Partizan Zenska odbojka Pazova i Obrenovac Komedija =neuporedivo.
K

Kad je

pre 23 dana

matorac od 41g najbolji igrac nema sta da trazi Partizan protiv zvazde. Primaci katastrofa prijem, servis, napad, ..odrace ih CZ lagano!
T

Terazije

pre 23 dana

Skupila se jagnjeca garnitura, samo Bugarina nema. Ne uklapa se. Ali tu je Perica. Malo drema, malo zeva, ali vidjen je. To sto utakmica ne lici ni na sta, sto nema igraca za nacionalni tim, koga briga. Napravljen je izlet u Kg, forma zadovoljen, idemo dalje. U nove radne neuspehe
S

Sve se plaća

pre 23 dana

Vucaraju Pericu od nacionalnog centra pa do Kragujevca. Posle mu u Kovinu uvale nagradu.
P

Prošla sezona

pre 23 dana

Bar je nazovi trener Radničkog ovog puta pogodio pozicije svojim igračima, a ne kao lane.
M

Montipajton

pre 23 dana

Radnički nije mogao do finala bez korektora koji je odigrao katastrofalno. Na drugoj strani, fenomenalna partija Bjelice.
g

gost1978

pre 23 dana

bravo grobari i treneru grobarcino
K

Kezman 14

pre 23 dana

Bravo 👏👏👏⚪️⚫️🔥🔥