Komentari na vest

Publika uživala u čarolijama Bojane Drče (VIDEO)

m

meoni

pre 6 meseci

@37 mi je godina... Da, nakon Pariza. Ovaj Olimpijski ciklus trebaju da zavrse devojke koje su vec uigrane. I znaju da igraju bitne meceve. Eto prilike da vidimo nove nade vec na Ligi Nacija...
m

meoni

pre 6 meseci

@Plavo more... Nece da igra zbog Gvidetija, kao sto si rekao, a ne zato sto ne voli i ne postuje reprezentaciju. Covek se nije snasao na nasoj klupi, nije znao da uklopi tajming igraca, sve je radio naopako i jako se ogresio o nju. Poredis Jokica i Bojanu. Van pameti... Ovaj nije hteo da igra upravo zato sto ga boli uvo i draze mu je da zeva po Somboru. A Bojana je bila uz tim uvek. Cak i nakon trudnoce... Velicina! Potrebna je timu za ovaj Olimpijski ciklus, mi bolje dizace nemamo, a posle neka se tim menja. Savez da reaguje mnooogo ranije, a ne da cekaju maj!!!
P

Plavo more

pre 6 meseci

@meoni Ona ne želi da igra.To je problem.Šta da se prica nije ona dete zna i sama šta su olimpijske igre.Nije je niko oterao sama je donela odluku.Bilo bi lepo da je tu ali svako ima pravo da donese odluku.
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Reagovace kao 2021 kada Jovana nije isla u Japan na OI...Nema od toga nista na zalost.
S

Strshljen.Srbenda

pre 6 meseci

Drca vecita zamena Maji....PENZIJA...DA SE NE BRUKA VISE...
m

meoni

pre 6 meseci

Druze, ti ocigledno ne pratis odbojku previse...
m

meoni

pre 6 meseci

Poruka za Djulu, Jelenu i Vesnu... Ja sam poruka za Djulu, Jelenu i Vesnu: "Nemojte da dozvolite da izgubimo Bojanu Drču u reprezentaciji. Nemojte da dozvolite da se sjajna generacija ne okiti zlatom. Nemojte da dozvolite da se u Pariz krene bez Bojane na čelu. Nemojte da čekate poslednji trenutak sa njom za dogovor. Razgovarajte vec sada. Nemojte da pravite sopstveni babl i ignorisete probleme. Nemojte da budete obelezeni kao najneuspesnija garnitura Saveza sa najboljim timom". Bila je ovo poruka za Djulu, Jelenu i Vesnu.
P

Plavo more

pre 6 meseci

Pa sta da pricaju kad nece da igra više.Ne zeli u tim dok je Gvideti tu.Sta da joj kazu dođi da sedis na klupi.Ona ne zeli i gotovo.Nikoga ne treba moliti da igra za Srbiju ko ne zeli.Reprezentacija je na dobrovoljnoj bazi.Ni Jokic nije hteo ici na svetsko 2023 i sta?Ni Maja u odbojci na svetsko 2022.
3

37 mi je godina

pre 6 meseci

Naredne godine ona je u 37 godini.Nakon Pariza ce biti smena oba dizaca .Nema tu dileme.Hvala obema za sve ali je krajnje vreme za nove mlade igrace koji treba da dobiju sansu.