Bojana Drča (©MN Press)
Bojana Drča (©MN Press)

Publika uživala u čarolijama Bojane Drče (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 16:52

Fenerbahče lako stigao do pobede protiv Karajolarija - 3:0

Ekipa Karajolari nije osvojila ni set do utakmice sa Fenerbahčeom. A kao što se očekivalo - ostala je na istom učinku i posle ovog meča.

Protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli izabranice trenera Lavarinija prikazale su odličnu partiju i zabeležile treću pobedu u prvenstvu - 3:0 (25:7, 25:19, 25:16).

Izabrane vesti

Posebno inspirisana pred 7.000 navijača u Ankari bila je srpska reprezentativka Bojana Drča, koja je odigrala prva dva seta. Bila je pravi motor ekipe, a sa nekoliko poteza je apsolutno oduševila... Publika je definitivno mogla da uživa u čarolijama zvanično najboljeg dizača na poslednjem Svetskom prvenstvu.

S obzirom na to da je rival bila ekipa sa dna tabele, Lavarini je imao priliku i da kombinuje igračice. U igru uopšte nije ulazila Magdalena Stišjak, koja je do sada nosila najveći teret u napadu.

Arina Fedorovceva je ovog puta bila najefikasnija sa 18 poena, osvojila je 15 iz napada (24-15, 63 odsto) i tri sa servis linije. Po devet su zabeležile Mirjam Boz i Irina Fetisova.

Meliha Diken je stala na sedam, a Eda Erdem je igrala samo u prvom setu i postigla pet poena (napad 1-1, tri bloka, jedan as). Bojana Drča je osvojila tri poena (napad 3-2, jedan blok).

Imale su odbojkašice Fenera od starta pravi pristup, napravile su samo dve greške u prvom setu (iz servisa) i dobile ga veoma ubedljivo - 25:7. Nisu uspele da zadrže baš takav nivo u naredna dva čina, ali su nastavile dominantno da koračaju ka pobedi.

Posle četiri kola Bojana Drča i drugarice imaju skor 3-1.


tagovi

Bojana DrčaŽOK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara