Dragan Marković dobio prvo pojačanje na bekovskim pozicijama (©ARKUS liga)
Dragan Marković dobio prvo pojačanje na bekovskim pozicijama (©ARKUS liga)

Radovan Ostojić opet u Dinamu

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.23. | 10:00

Iskusni srednji/levi bek vraća se u Pančevo. Prošle sezone bio u Kuvajtu, a pre toga u Vojvodini, Metaloplastici i španskoj Ueski

Ostao je Dinamo iz Pančeva bez velikog broja igrača ovog leta, posebno na bekovskim pozicijama. Otišao je najbolji igrač u poslednje dve sezone Danilo Radović (Minden), a grad na Tamišu napustili su i Milan Golubović (Vojvodina), Aleksa Milošević (Dubočica) i Aleksa Jaćimovski (Jugović).

Prvo pojačanje na bekovskim pozicijama za tim Dragana Markovića je iskusni srednji/levi bek Radovan Ostojić (30). On je već nosio žuto-crni dres Dinama, a igrao je u Srbiji za Vojvodinu i Metaloplastiku.

Izabrane vesti

Ostojić je imao i inostrano iskustvo u Asobal ligi, u Ueski, a u Pančevo se vraća iz Kuvajta gde je igrao protekle sezone. On je drugo pojačanje Dinama ovog leta. Pre tri dana je ugovor sa četvrtoplasiranim timom Superlige Srbije potpisao i iskusni pivotmen Ilija Bogdanović, koji je dve godine branio boje slovenačke Riko Ribnice. Afirmaciju je doživeo u dresu kragujevačkog Radničkog.

Osim pomenute četvorice bekova, Dinamo su napustili i levo krilo Stefan Sunajko (Vojvodina), pivotmen Uroš Pavlović (Metaloplastika) i golman Obrad Ivezić. Od starosedelaca u timu ostaju Duško Čelica, Nemanja Marjanović, Veljko Čabrilo, Miloš Kostadinović

Dinamo će i naredne sezone da igra u EHF kupu. Prošle sezone je prošao tri kola i stigao do osmine finala gde je zaustavljen od češke Karvine.




tagovi

RK Dinamo PančevoARKUS ligaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara