Mihailo Radovanović (©Printscreen)
Mihailo Radovanović (©Printscreen)

Radovanović ostaje u Nekseu do 2026.

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.05.24. | 14:49

Iskusni srpski golman produžio saradnju sa hrvatskim vicešampionom na još dve godine, saznaje Mozzart Sport

Nekse je imalo razočaravajuću sezonu. Nije bilo ni blizu borbe za titulu sa dominantnim Zagrebom. Na kraju sezone se očekuju velike promene u sastavu iz Našica. Jedan Srbin je već podigao sidro, a to je reprezentativac, desni bek Predrag Vejin, koji nastavlja karijeru u Olimpijakosu, finalisti EHF kupa koga s klupe predvodi nekadašnji hrvatski selektor Željko Babić.

Naredne sezone očekuje se i puna afirmacije mladog Leskovčanina Ognjena Cenića, a u klubu ostaje i iskusni srpski golman Mihailo Radovanović. Kako saznaje Mozzart Sport, nekadašnji čuvar mreže Partizana je produžio saradnju sa Nekseom do 2026. Čačanin je od 2018. u redovima tima iz Slavonije, odomaćio se u Našicama i još bar dve godine će stajati između stativa hrvatskog vicešampiona.

Izabrane vesti

Radovanović se prethodnih nedelja dovodio u vezu i s Partizanom, ali je odlučio da i dalje brani boje hrvatskog vicešampiona. On je pet godina proveo u Humskoj, od 2009. do 2014. godine. Posle crno-belih branio je boje Bitighajma, Drota, Araua i Ramat Hašarona.

Prva zvezda Neksea, golman reprezentacije Hrvatske, Dominik Kuzmanović, posle sjajnih odbrana na EP u Nemačkoj dogovorio je saradnju sa Gumersbahom od naredne godine, kada mu ističe saradnja sa sadašnjim klubom. Portal Germanijak je pisao da postoji mogućnost da Kuzmanović već ovog leta ode put najjače lige na svetu, a u tom slučaju Nekseu sledi obeštećenje.

18.15: (1,25) Kolstad (10,0) Elverum (4,90)

Posle smene Branka Tamšea početkom godine, kratko vreme je na kormilu bio i Veselin Vujović, ali legendarni as svetskog rukometa nije uspeo da zaustavi brod koji tone. Prethodne nedelje Nekse nije stiglo do finala Kupa Hrvatske i dvoboja sa Zagrebom. Sesvete Igora Vorija je slavilo ubedljivo u polufinalu.



tagovi

RK NekseMihailo Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara