Komentari na vest

Revanš Vojvodine i to sa kamatom, Zvezda eliminisana u Kupu Srbije

н

нс бој

pre 6 meseci

Ово је фантастично.Атмосфера ме подсећа на најлепша времена одбојке у Новом Саду,не мислим резултатски,већ та нека атмосфера у клубу и повезаност са навијачима.
G

Gost1983848

pre 6 meseci

Vecina publike je pristojna na cast Novosadjanima. Ona grupa sto psuje decu protivnickog tima, vredja ih, nkulturno urla... Kvari. Trube i bubnjevi su ok alo ona nekultura... Ne znam sta ce to Vosi! Uzas!
н

нс бој

pre 6 meseci

Мислио сам на навијаче у најширем смислу,Новосађане.За сада иде добро и резултатски,млада екипа,не зна се лимит,мирише на враћање старе славе.
0

07

pre 6 meseci

Gost1983848 Ta grupa što spominješ oni pa 4 godine unazad koliko pratim Vojvodinu psuju sve živo, vređaju i baš je ružno. Ta ista grupa "navijača Vojvodine" pored toga što psuje protivničke igrače ume da opsuje i igrače Vojvodine, stručni štab a posle kad siđu na teren ko da nisu ništa rekli pričaju sa svima njima uvlaču im se itd... I na veliku žalost to sam i sama doživela i čula ne 1 nego više puta posebno prošle sezone. Jako su nekulturni i stvarno je odvratno uopšte sedeti blizu njih i sve te gadosti slušati, umeju između sebe da se posvađaju, glvani i vođa te grupe je domar u domu Vojvodine pa onda možeš shvatiti kakvi su ostali. Ima dosta prljavog veša da se iznese i dosta stvari se ćuti i gura pod tepih.
Г

ГГБ021

pre 6 meseci

Браво Вошо, куп је наш!
G

Gost1994888949

pre 6 meseci

Narandzic je uradio dobar posao, skautirao proslu utakmicu i napravio prilagodjavanja taktike, posebno serviranja i bloka, dok Jeftic nista nije menjao, ni pre a ni tokom utakmice na izmene taktike koju je Vosa uradila. Na sve to, videlo se da je Nikolic umoran, nakon 42 lopte u Beogradu, i da nema snagu da iznese utakmicu. Dizac Petrovic je bio katastrofa, neprecizan, 6-7 puta je promasio srednjake, a ni na krajevima nije bio bolji. Vosa je izbegavala da servira na Zugica, a Dejo i mladi Ristic nisu bili na nivou... Sve to je za razliku od utakmice u Beogradu otezalo Zvezdin napad uz koji je, nakon prilagodjavanje bloka koji je Vosa uradila, Zvezda tesko osvajala poene nakon losih prijema i dizanja. Na sve to i servis Zvezde nije funkcionisao. Zasluzena pobeda Vose, koja se prvenstveno takticki bolje spremila, Zvezda nije imala plan B za takticke izmene Vose..
S

Sve dečurlija

pre 6 meseci

Ivan Miljkovic sa 20 bio drugi na svetu a Tijana Boskovic sa 19 naibolji korektor OI i uzela srebro.

Chiske

pre 6 meseci

Bravo deco! Nebo je granica!
p

peroca

pre 6 meseci

gde nebo ..svemir..i poljaci i italijani bi podlegli atmosferi u spensu
D

Deca?

pre 6 meseci

Cemu konstantno forsiranje tog deca? Kada je uzeta prva titula u nizu, Mehic i Kujundzic su imali po 20 godina, Todorovic 19, Simic 21, Premovic 23, Stankovic 24. Sada Milanovic i Stankovic imaju po 18, Bajandic 24, Ubiparip 24, Rudic 24... a tada se nije pricalo da sh to deca i klinci

Chiske

pre 6 meseci

Znas zasto deca? Zato sto je po prvi put ceo prvi tim dobio ciste papire i klinci su ubaceni u vatru na keca! I jesu deca i ovi sto ste naveli su isto bili deca. Medjutim ova generacija ima potencijal za monogo vise. Manje se gresi, igra napraduje, ne prave dvaput istu grasku. Izgubili od Ukrajinaca prvu ispravili greske utukli ih bez problema u NS , izgubili od crvenog blizanca, prilagodili se i sa lakocom ih istamburali. To do sada nije krasilo Vosu i ovo je jedna ozbiljna pozitivna stvar. Do sada jedino generacija da Grbicima je umela da se prilagodi. Posle toga se sve raspalo i dobili smo igrace koji su uvek bili u vrhu ali nikad odrzivo.
G

Gost SrKr

pre 6 meseci

Ako se gleda na iskustvo onda ovo jesu decam ipak je većina ovih igrača grejalo klupu i prošle i ranijih sezona......Matija Luka, Dakić, Kokeza, Đogić pa i Elezović jesu recimo klinci ali samo dvojica su startna postava.....ono što se meni dopada u odnosu na prošlogodišnju ekipu je što ova sada pokazuje da ima srca da umeju da se i pofajtaju ako zatreba......ovo ostalo oko taktike itd prepuštam stručnjacima.....ono što jeste interesantno a promiče uglavnom svima je da druga ekipa iz grada OK Novi Sad zapravo jeste pravi tzv vrtić....dva brata Čubrilo im kvare prosek, ostali su 17-18 god stari....jeste dobar deo je to momaka iz vošine škole (i uglavnom su svi u kadetskoj juniorskoj i pionirskoj selekciji) koji su tu na pozajmici i guraju odlično u Prvoj ligi, trenutno su prvi na tabeli i pomalo rastu ambcije......u svakom slučaju lepa priča u gradu N Sadu koja je mogla početi i prošle sezone komotno