Komentari na vest

Rukometašice 12. od 32 ekipe na SP: Otpisivali su nas, a mi smo pokazali timski duh, energiju i srce

M

Manolas

pre preko 2 godine

Realno zasluzio smo cetvrtfinale. Osim one utakmice protiv Rusije i zadnja cetiri minuta protiv francuske sve je bilo savršeno. Ne mogu da verujem da ste izgubili a celu skoro utakmicu ste odigrali savršeno. Produziti ugovor selektoru.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Nije neuspeh ako se uzme u obzir da smo dosli sa podmladjenim sastavom i da smo izgubili od olimpijskog sampiona i olimpijskog vicesampiona.
G

Gost82

pre preko 2 godine

Da li je uspeh 12to mesto
K

Kop

pre preko 2 godine

Plasman je od 8. do 12. mesta nismo mi igrali za 12. mesto, nasa grupa je neuporediva sa drugim pa da tako odrede da smo 12.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Teško ćemo ikada napraviti neki uspeh ,pogotovo u ovakvom sistemu takmičenja.Jedan poraz i završio si takmičenje.Favorizuju se jake reprezentacije i bukvalno unapred znaš ko će u polufinale.Pritom bodovi se prenose iz jedne grupe u drugu što je glupost,kakve šanse ima reprezentacija koja ima 0 prenesenih bodova,nikakve.Bilo bi zanimljivije da ima osmina finala,četvrfinale itd tu je veća šansa da se prodje i napravi neki rezultat.
G

Gost8e8d

pre preko 2 godine

zbog glupog nacina takmicenja mi ne igramo cetvrfinale dok neki u drugoj grupi igraju sa portoeikom hrvatskom japanom rumunijom i raznim drugim reprezentacija mi u grupi sa francuskom i rusijom ekipama koje ce osvojiti prvo i drugo mesto
O

Omladinska zadruga

pre preko 2 godine

Bravo za devojke, pošten odnos prema nacionalnom dresu,igra,borbenost, zalaganje, sasvim dobar rezultat.Ima prostora za napredak,samo napred.