Šabac u Ligi šampiona!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.05.24. | 23:09

Peterci ponovo kobni za crveno-bele

Vaterpolisti Šapca izborili su plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su večeras na bazenu Milan Gale Muškatirović savladali Crvenu zvezdu posle izvođenja peteraca rezultatom 4:2.

Gosti su u Beograd stigli sa dva gola prednosti iz prvog meča (11:9), a crveno-beli su večeras slavili sa 13:11, pa je odluka pala na ruletu. Zvezda se baš kao ni protiv Radničkog nije snašla, pa mora da se zadovolji učešćem u Kupu Evrope.

Izabrane vesti

Domaćin se dugo mučio u večerašnjem okršaju na Dorćolu, o čemu svedoči činjenica da je prvi put do prednosti došao u trećoj četvrtini, mada je Šabac potom poveo sa 11:10. Ipak, Zvezda je zaigrala agilnije u samom finišu i golovima Subotića (dva puta) i Semana izborila peterce. Međutim, tamo domaći nisu imali dovoljno koncentracije, pa su se Šapčani zasluženo radovali.

Crvena zvezda – Šabac Eliksir 15:15 (3:4, 4:4, 3:2, 3:1 – 2:4)

Bazen „25.maj MGM“. Sudije: Raković i Prlić. Isključenja: Crvena zvezda 10, Šabac 19. Peterci: Crvena zvezda 4, Šabac Eliksir 1.

Strelci iz peterca: Vasić i Subotić za Crvenu zvezdu, Dragović, Stanić, Novaković i Barać za Šabac,

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Bursać, Danković, Marković 2, Subotić 4, Vasić, Gogov 2, Basara, Vukićević, Seman 1, Milojević 2, Radović 2, Ivanović, Popović

ŠABAC: Živojinović, Maraš, Novaković 1, Repanović,Tomić, Krug 1, Barać 3, Stanić, Mačić 2, Dragović 1, Stojanović 1,Korać, Gavrilović, Toholj 2.


tagovi

VK ŠabacVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara