Komentari na vest

Saga o Boškovićevoj i Galatasaraju: Mislim da smo pogrešili što smo je odveli na trening prvog tima

T

TS-1989

pre 4 meseca

Cak i u ovoj temi Vas boli Henna!? E svasta.
K

Khal Drogo

pre 4 meseca

Када су у питању млади спортисти и спортисткиње из Српске, имамо двије врсте. Они којима је Србија први избор и они којима је Србија једини избор. И првим и другим Србија је у срцу. Рецимо Тијанин врат, Вук, кошаркаш, тренутно члан бањочучког Борца, како је конкуренција кудуикамо слабија него ли у Србијио, био би конкурентан да је изабрао спортско држављанство БиХ, но за Вука је Србија једини иако извјеасно никад неће ући ни у шири избор за дрес Србије. Мада је на ЕП 2019 У-16 добро парирао Вембанјами, данас звијеиди ен-би-еја. Једноставно тако је, Србија је за Вука и многе друге једини избор. Како јев Тијана у кадетским данима показивала иИако зузетан пшозенцијал није посртојала мрва шанси да било која друга национална селекција дође у обзир.
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ne, ne prodaju se Srbi iz Srpske za pare.
T

TS-1989

pre 4 meseca

Nego zasta?
H

Herceg+ovac

pre 4 meseca

Nikad Hercegovka nasa ne bih igrala za turke
Р

Република Српска

pre 4 meseca

❤️💙🤍TIJANA BOŠKOVIĆ❤️💙🤍
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Da je Tijana Bošković iz Srbije velike šanse bi bile da igra za Tursku, ali posto je djevojka iz Hercegovine, Republike Srpske onda se znalo da je ne moguće da brani bilo koje boje a da to nisu ❤️💙🤍
D

Da bre

pre 4 meseca

Zato njena sestra igra za bih?
A

A?!!!!!

pre 4 meseca

Da je iz Srbije igrala bi za Tursku, sta ti brate moj naprica….. pa nije ona iz Pazara pa da se proda, mada i Pazar je Srbija al znas na sta mislim.
A

A?!!!!!

pre 4 meseca

@Da bre, njena sestra nikad ne bi igrala za BiH da u to vreme Srbija na mestu korektora nije imala Jovanu Brakocevic kao tada najbolju korektorku sveta, a potom je dosla Tijana. Znaci na poziciji korektora si imao Jovanu i Tijanu i Srbija je tada bila na toj poziciji najjaca na svetu. Procitaj izjavu Karch-a selektora USA koji je porazen od Srbije na OI u Riu 2016. koji je za Tijanu tada rekao da nikad u zivotu nije video da dete sa 18 godina igra kao joj to nije prva olimpijada. A tad si imao nju i Brakocevicku, Dajana ne bi bila ni 3. korektor jer je iste klase kao i Ana Bjelica. Ljudi skontajte devojka da je imala sansu i da je kvalitet igrala bi za Srbiju.
G

Gospodine

pre 4 meseca

Ti u timu imas mozda jednu cistu turkinju i dalje ti je malo i dalje kmecis za Tijanom… ccccc kakav naroooood
B

Bozeee dosadani ste

pre 4 meseca

Devojka i sama rekla da ne bi igrala za Tursku nikad naopako, otac i one pozvani na treening kluba dobili ponudu za reprezenaciju i odbili cao, kraj svake price. Malo im je sto su pokupili pola Bosne, Pazara i Kube. Sacuvaj Boze vise, ova tema je toliko postala dosadna da to nije realno. Devojka cak i sama uvek prica Republika Srpska nikad u zivotu nije rekla BiH. Znaci pozvao si je na trening Galatasaraja covek kad je cuo vas plan odbio sve i vratio se kuci, pomirite se vise sa tim i gotovo.
N

Ne

pre 4 meseca

Vi ste samo mislili da se svako moze prodati za veceru i parce hleba, a to je ovde verovatno bilo nemoguce.
T

Tijanaaaaaaaaa

pre 4 meseca

Da druze sve je bilo gotovo stan skola, ali zaboravljas da je Tijanin tata kada je cuo da ce morati uzeti prezime BOSKOGLU i turske papire odbio. Dakle covek je sam rekao da ste ih pozvali na trening bez price da postane “Turkinja” ugostili ali kada je cuo tu ideju pokupio se i otisao kuci. A to sto se neki prodaju za veceru nije nasa stvar. I Dajana da im kvalitet igrala bi za Srbiju i mislim da joj je to i zelja, nazalost Srbija je tad imala Brakocevicku i mesto korektora je bilo prejako.
T

TS-1989

pre 4 meseca

Ma sta naprica. Ne mijenjaju vise turci prezimena nikom. Kako je onda Tarik i dalje Biberovic??