Komentari na vest

Šampionke iz Pazove prava kaznena ekspedicija, bledunjavi TENT mogao samo do seta

D

Dr 1992

pre 13 dana

Ženska odbojkaška reprezentacija je zvanični prvak sveta i jedna od naših najtrofejnijih timova uopšte.Tu imamo i svetlu budućnost svakako.Biće novih Tijana,Maja,Milena... Muška odbojka sa druge strane je u škripcu.Tu smo se vratili na osamdesete.
P

Pazova expres

pre 13 dana

Jova mora biti bar pomoćni u Parizu.Zaslužio je.
P

PetarK88

pre 13 dana

Srećom još uvek postoji LŠ pa pokaže rad dotičnog a videće se veoma brzo i u VNL. Peti ešalon ozbiljnog sporta. Sreća po njega pa su ostali deseti. A dogodine menjaju uloge.
R

Rope rope

pre 13 dana

Petre petre, esaloni ozbiljnog sporta i te fore a bolje znas o odbojci nego neko ko prati sve. Sedi 1 pokrij se
P

Paralitičari

pre 13 dana

Pitam se nekad zašta će noge ovim današnjim generacijama. Igramo se ukopane odbojke. Bar igrajte sedeću, to već postoji.
N

Nisi u toku

pre 13 dana

Duge noge, štikle.Tik tok i grad.Koja odbpjka bre.
T

Tentove dame

pre 13 dana

Laganeeeeee cuvaju se za VNL pa se nisu pocimale
D

Dzokerka

pre 13 dana

Je l se Milica Vidacic cuva kao dzoker na klupi za majstoricu protiv Jedinstva? Sto cuvate reprezentativku na klupi? mijatovic balonima ispogadjala ljude u publici. Jedino ko je vredan pomena u tentu je Malesevic.
P

Pa da pa da

pre 13 dana

I Teodora Pušić i Buša cele godine na klupi a idu za Pariz.
V

Voz za Pariz

pre 13 dana

Pa da pa da Buša da je igrala za Tent večeras rezultat bi bio isti.Da je igrala za Pazovu sve bi opet bilo isto. Malo koji selfi iz Pariza 2024 Briga je. Stigla Silvija Pušić ce na klupu i u Srbiji. Brankica stigla Buša takođe ući nece u igru.Upoznao je Gvideti sada dobro.
N

Nema brige

pre 13 dana

Bitno da je Vidacic pozvana u reprezentaciju, nema veze kao i ostale iz Tenta koje danas dobile cas odbojke
L

Lepa devojčica

pre 13 dana

Za slikanje i promociju odbojke.To je danas in.Moramo biti u trendu.Ja bi je poveo u Pariz.O njoj bi se pisalo.Zmaš ono evo zašto su odbojlašice najlepše i sl.
M

Mali Boba

pre 13 dana

Nije džabe Zvezda najurila Žakića. Isto mu se dešavalo sa momcima, kada su cele godine bili kao prvi i onda u plej-ofu se potpuno raspali.
D

Da da da

pre 13 dana

Momak 2019 sa Kovačem bio prvak evrope.Dovoljno od njega.Ti si nekad izasao na čuveni balkon kao on?
R

Reprezentacija na delu

pre 13 dana

Ajme više odbojke ja tebi ti meni pimplanja preko mreže. Jedna normalna akcija je postoji....
G

Gost 4729

pre 13 dana

Pa gledaj mušku odbojku.Šta si ocekivao.U reprezentaciji sem Brankice i Tijane ni jedna udariti jako loptu ne može Žene i sport.Kao i u košarci da očekuješ da one daju trojke ili zakucavaju hahahaha Pola ih slobodna bacanja dati ne mogu.
R

Reprezentacija na delu

pre 13 dana

Pa vidi druže, cilj odbojke nije udarati loptu kao drvoseča nego napadati pametno. Znati okrenuti šakom, tražiti uglove, blok aute i slično. A na delu se može videti ili cepanje po principu pojma nemam gde će to da ode ili besomučno bacanje balonjara preko mreže (a što je još strašnije, balonjara koji vajnim reprezentativnim liberima padaju..)
M

Mare BG

pre 13 dana

Reprezentacija na delu Gde ce one to. One se bore da dođu do lopte i prebace samo preko.Da vrede ne bi igrale za 450 e.Opustite se i ne očekujte previše.Gledao sam finale ženskog kupa u zenskoj kosarci uzivo.Ista priča ne znaju gde udaraju.Ženski sport prijatelju je to.
R

Reprezentacija na delu

pre 13 dana

Za koliko god da igraju, opravdanje nije. Igraju za daleko veće pare (vaša cifra je netačna) nego što je bilo ranije, a kvalitet je višestruko niži. Da ne pričamo čak i o periodu od pre 20-30 godina, ovo bi bio nivo jednog solidnog četvrtog ranga takmičenja.
G

Gost 4838

pre 13 dana

Mare BG Pogledaj ženski rukomet naš.To je tek komedija.Veruj zabava na kvadrat. Ne razumem likove koji se kao pale kako one ne mogu ovo ono.One igraju finale a više paze na frizure i jedva čekaju kraj da idu na insta da vide šta su propustile i pravac na žurke.Uostalom tako i treba.Pun gas.