Komentari na vest

Santareli: Neko će reći da sam lud što sam napustio svetske prvakinje, ali želeo sam novi izazov

G

Gost011

pre preko 1 godinu

Sada ćemo da vidimo "vrhunskog stručnjaka" na delu u borbi za 7 mesto na svetu. Živi bili pa videli, onda ću vas pitati da se vratite na ove komentare. Čovek je prosečan trener koji je vodio najjaču ekipu u novijoj istoriji odbojke. To znači da nije on osvoji medalju nego je ekipa osvoila za njega kao što bio osvojila i za bilo kog drugog trenera čak i iz naše Superlige.
S

Samo Vas gledamo

pre preko 1 godinu

Normalno da je otišao. I Đorđević je u Kini jer mu dobra plata i žele ga. Terzić u Rusiji. Grbić u Poljskoj itd. Surovi profesionalni odnos prema poslu. Naravno da je lepo i kada se dobije velika novčana ponuda. Zapitajte se zašto ga svi zovu. Pa zato jer vredi. Kako se dolazi do toga. Vodiš vrhunski klub uzmeš ligu šampiona, postaneš prvak sveta. Ko misli da je lako neka proba.
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Samo ako se pare zovu novi izazov. Neđutim, to je već sramota za OSS
G

Gost223

pre preko 1 godinu

Otisao je zbog para a ne zbog nekih izazova i to je skroz normalno, posebno jer je stranac. Sramota da nas savez nije izjednacio ponudu, nisu to ne znam kakve pare. Podrska za Santarelija, samo bez ovih fora sa izazovima. To je kao da odes iz bajerna u frajburg za vecu platu i kazes da je to izazov.
М

М21

pre preko 1 godinu

Па реално кад одеш из Бајерна у Фрајбург и јесте изазов, лако је са Бајерном, ај ти са Фрајбургом направи резултат
o

otodjibaje

pre preko 1 godinu

Nisam znao da rec "izazov" znaci isto sto i pare...
š

šta fali

pre preko 1 godinu

Pa neka je otišao za parama
H

Hedwigg

pre preko 1 godinu

Cuj ovo dobio vece pare i otisao kako se usudio?!I nek je.To sto vas drugari moji niko nikada u zivotu nije trazio a kamoli vam nudio pozamasne svote za vase znanje to svakako vise o vama govori.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Зашто је проблем рећи да си добио огроман новац и да си зато прешао? Буди човијек.
Ф

Фердинандез

pre preko 1 godinu

Хвала Сантарелију на незаборавној 2022 а људима који воде одбојку нек је на част што су пустили оваквог мајстора игре како би наставили своје даље мешетарење (добра игра речи).
G

Gostomir777

pre preko 1 godinu

Srbija nije Italija pa da covek gaji neke posebne emocije prema nama. Prosto je stigla mu je jako dobra ponuda u smislu toga da si obezbedi porodicu i to je to. Zasto nasa drzava nece da izdvoji te pare a sa druge strane finansiraju sa trilionima budalastine u reziji Bjeke i Zeke i Piksete i Surbatovica to je nesto drugo.
g

guiliver

pre preko 1 godinu

gle ovih botova sa terazija sto su se aktivirali, i onda se pitamo posle zasto se nema lova za selektora pa evo
Z

Zokacc33

pre preko 1 godinu

Trener ozbiljnog kalibra koji uvek krece od sebe i od sebe zahteva vise i bolje a onda taj pobednicki mentalitet preslikava i na tim.
L

Les Miserables

pre preko 1 godinu

Santareli je doktor a ovi sto ga pljuju samo ih pitajte zasto su odbili u svom životu da sa 30.000 din za koje rade predju na 40.000 din? I sto tad nisu moralisali?
k

ključna rečenica

pre preko 1 godinu

Njihov savez me je više želeo. I to je to. Naš savez se nije ni potrudio da sačuva najboljeg trenera Evrope.
G

Gost le

pre preko 1 godinu

lova,lova zato si otišao
G

Gostx

pre preko 1 godinu

Jao druze ne blamiraj se, reci ono sto svi znamo. Otisao si zbog 4 puta vece love, i to je ok. Sigurno ti je veci izazov da juris 7 mesto na nekom prvenstvu.
v

vule ilić

pre preko 1 godinu

Želeo si više novca.