Komentari na vest

Savićevi momci konačno osetili slast pobede, Kenguri bez rešenja za Subotića i Radulovića

G

GostR

pre gotovo 2 godine

Podrska za vatrepoliste!
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Bilo je dobro u poslednjoj cetvrtini vidjecemo kako ce sutra odigrati nasi nadam se da ce suta biti jos bolje.Bilo je bolje u odbrani sve peterce smo realizovali i na pocetku cetvrte na 9-7 smo uspjeli da napravimo seriju i lagano zavrsimo utakmicu.Bice nezgodno ko hod bude u cetvrtfinalu ali ako popravimo igraca vise i ubrzamo igru imamo sanse i sa ovom postavom.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Srpski klubovi pogledajte u ovim reprezentacijama i dovedite igrace.Odnosi se na sve srpske klubove Partizan,Zvezdu,Novi Beograd,Sabac,Radnicki Kragujevac,Vojvodinu i ostali.Narocito treba dovesti nekog iz Spanske reprezentacije.
P

Pa sad

pre gotovo 2 godine

Pa u Novi Beograd sledece sezone stiže Alvaro Granados…
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Bravo momci!!!!Malo stabilizacije i odmah dolazi rezultat protiv neugodnih kengura ..... Jedna rutinska pobeda u stilu nasih vaterpolista,izdvojio se Vico koji je dominirao i Subotic.Gavril je uvek bio blizu tih odabranih 13,ali jednostavno prejaka konkurencija jednog od najacih timova u istoriji je bila prevelika.Tek se ocekuju prave igre od Lukica,Stojanovica,a posebno od Radulovica koji bi trebao da bude glavni sraf ekipe u narednih 10-15 godina.Treba uvek biti uz reprezentaciju,koja je toliko puta obradovala naciju i dati im maksimalnu podrsku.Napred Srbija !!!!!