Komentari na vest

Sećate li se ko je igrao za Zvezdu i Partizan u poslednjem finalnom večitom derbiju?

L

Lep

pre 20 dana

clanak podsecanja sa nabacanim informacijama kao da je neko citao neki stari text iz novina, pa malo upredio podatke. Na primer da je Popovic bio korektor a Busa primac u Partizanu te godine, a bilo je obrnuto. Takodje Zugic nije bio primac nego 3 dizac. Mijailovic se oporavljao od teske povrede i operacije i Partizan mu je sluzio kao baza za oporavak i bio je registrovan na pocetku dok se nije oporavio i nasao ugovor. Partizan je imao veoma dobre mlade igrace tada juniore Busu, Perisica, Nedeljkovica, Velickovic (mislim godinu stariji od ove troice) jako perspektivne igrace i sve ih Vasovic upropastio. Kao igraci su ostali samo Busa, koji igra negde u Kini, a Zugic je morao da promeni poziciju sa dizaca na primaca, ostali su batalili odbojku. Takodje u Zvezdi stoji da je Lukic bio korektor, a to je on postao tek kasnije, bio je 3 dizac, i za razliku od Partizana izuzev Djurdjevica , sada igra negde u Bosni, i Lukica za koga ne znam gde je, svi ostali igraci imali su zapazene karijere i jos igraju, cak su bili i reprezentativci kao sto su Buculjevic, Koprivica, Blagojevic, Pavlovic...itd. Zvezda je uvek radila bolji posao sto se tice mladih igraca i razvijala ih, a Partizan ih propustao ili upropastio... OK Partizak klub groblje za talente! Sem Bate Atanasijevica i Bataka nema drugih igraca koje je iznedrio poslednjih 20g.
V

Vladannn

pre 20 dana

Baš tako, instant novinari...
T

Trojerucica

pre 20 dana

Nije troice nego trojice.
S

Sve tacno

pre 20 dana

I Vasovic a i konglomerat Golijanin. Tad je Parizan bio Vizura experiment! I sad Partizan godinama na klupi drzi mlade perslektivne igrace koji ili skroz propadnu ili postanu polu igraci. I Mandic je posle 5g kad je video da nikada nece dobiti sansu otisao u Ameriku. A i drugi dobijaju sansu u terenu samo kad je moranje, povreda ili pred ocigledan poraz.
q

qwddqwwq

pre 20 dana

ovo je jako lose po musku odbojku koja i onako sve vise ide ka dnu da ove dve ekipe imaju primat
M

MOK samo

pre 20 dana

Nemaju primat nego su bile kad je trebalo najbolje.Zasluženo su u finalu Vojvodina je uzela kup.Požarevac bio u finalu Kupa.U zenskoj odbojci sve ide u Pazovu i to je normalno.Mozda bi ste bili zadovoljni da i muška Pazova i neki novi muški klub kao sto se pojavio UB i Lajkovac Obrenovac u muskoj odbojci igraju finale .Interesantiji je plej aut Pazar i Niš kod muških od finala ženske odbojke. Inace ta zenska odbojka u klubovima nam je za primer.Imas drugi tim u ligi,Osnujes klub iz opstinske uđeš u super ligu.Imas tim koji trenira 3 x nedeljno i tim koji je šampion Srbije sa primanjem igracica od 400 e.Nemaju gde da igraju ligu šampiona.To se porediti ne moze sa Vojvodinom,Zvezdom i Partizanom.Ima nešto što se kupiti ne može a to je i tradicija.
R

Rukomet fan

pre 20 dana

@MOK samo Najskuplja plaćena igračica u Inđiji prvaku Srbije ima 700 e.Naš kraj Pazova i Inđija je centar ženskog sporta u Srbiji.Sa malim budžetom do titula.Napred Pazova i Inđija.Muški sport nek ide u VELEGRAD.Fudbal,Odbojka i Košarka.
L

Lionac

pre 20 dana

Pardon Buculjevic😁
L

Lionac

pre 20 dana

Bucunievic uhvatio sam njegov dres
G

Gost 473839

pre 20 dana

Bice lepo finale.Oba kluba da napune hale.Sve klubove iz BG pozvati da budu na utakmicama i sva deca Partizana i Zvezde.Treba da se ulozi u odbojku.Kosarka jeste brend ali sa 50 miliona e imamo dva kluba koji nisu među 10 u evro ligi.Moze i odbojka dobiti 2 miliona kao uspesan i masovan sport u Srbiji.Kosarka jeste nacionalni sport i sport od znacaja u Srbiji ali to ne znaci da odbojka bude malte ne amaterski sport.Azerbejdzan je napr bez rezultata reprezentacije ulozio u zensku odbojku osvajali su i titule prvaka sveta njihovi klubovi bez domacih igracica.To je dokaz da se novcem moze sve.Kod nas bi se vratilo par kvalitetnijih igraca i igracica imali bi jak klub u zenskoj i muskoj odbojci.Onda one talentovane koje nadolaze mlade igracice i igraci ne bi isli odmah preko nego bi isli u taj stabilan finansijski klub u Srbiji a koji uspesno igra u evropi.Na taj nacin bi se i odbojka popularizovala i napredovali bi igraci u Srbiji.Liga bi bila jaca.Bilo bi navijaca u hali.Bez toga nema nista.Odbojka mora razmisljati u tom pravcu.
O

Odbojkaš Ljig

pre 20 dana

Sa pila para koje idu kosarci smo prvaci evrope.
G

Gost 473839

pre 20 dana

Odbojkas Ljig Prvaci evrope u obe kategorije!!!