Komentari na vest

Silni Dušan torpedovao Crnogorce! Totalna dominacija Srbije, kao u najboljim danima

G

Gostmynx

pre 3 meseca

Do 2012 da dugi niz godina,ali moraš biti iskren i reci da je Zvezda 91,92,93,94 bila najjača u vaterpolu i kod nas su nastali Ciric,Sapic,Vujasinović,Peković a igrao je i Milanović tada za nas,posle toga je nastao Bečej vecinom od ovih igraca +Madjari,onda kad se Becej ugasio bio je najjači dugi niz godina Jadran i onda kad smo se ocepili od CG opet Partizan,pre ovoga svega je Partizan bio najjači sedamdesetih godina i jeste tad imao najjaču skolu.
M

Ma nije tema

pre 3 meseca

Sve je to ok. Meni samo smetaju price o tome kako je VK Partizan otimao igrače...VK Beogradu npr, Vojvodini itd. Da je hteo neko da finansira ikada ove klubove niko i ništa ih nebi moglo oteti. Dečaci su išli tamo gde im je dobro bilo, gde su imali uslove za trening i od koga da nauče i napreduju. Pa Branković, Lukić, Kojić to su sve klinci Partizana koje je "oteo" Radnički iz Kragujevca... naravno nije ih oteo, otišli su tamo gde nije hladna voda, gde imaju dobre uslove i dobrog trenera (sad Selektor). SD Crvena Zvezda nikad nije hteo da promoviše Vaterpolo klub..jednostavno forsirali su neke druge sportove i zato je Šapić npr otišao tada 1 godinu u Partizan pa u Bečej (za šta iz Bečeja kukaju da su ih neki drugi uništili a istina je samo da su ostali bez glavnog sponzora). Sad je Zvezda stabilna finansijski, ima dobar prvi tim ali su slabi i dalje sa školom. Jbg nemaju tradiciju i ne interesuje ih. Relja Danković i Rodoljub Gajić su iz njihove škole ali tanko je to...mora bolje.

Banjica

pre 3 meseca

@Ma nije tema Tacno krivi se Partizan da je otimao a zasto se onda nije umesto da se prave mutanti Novi Beograd ,Radnicki i ozivljava Zvezda da su se ta sredstva dala VK Beogradu i Vojvodini ne mora Partizanu, sigurno bi to mnogo pametnije iskoristili ali ta prica je dosla iz poznatog izvora da je Partizan kriv za sve lose sto je bilo a za sve dobro tu ima najmanje zasluga.

Ris

pre 3 meseca

Zapravo je Milanovic poceo u Partizanu uzeo 2 Evrolige sa Mladoscu i onda dosao u Zvezdu ,a Vujasinovic je poceo u Primorju ne bi koristio termin da ga je otela Zvezda zato sto je to normalno bilo jedino nije normalno kada se prelazilo u Partizan narocito vaterpolo i kosarkaski klub.
M

Mjastor Fudbala

pre 3 meseca

Bravo momci !!! samo jako napred !
G

Gostmynx

pre 3 meseca

Slažem se i za Filipovića ja sam realan nisam kao vi,ali sam mislio samo na reprezentaciju trenutnu ne onu od pre,a ovo da su gluposti i da su slali decu u Partizanovu najbolju školu nije istina,provereno znam da su Šoštar i braća blizanci Udovičići godinama ucenjivali igrače da ne mogu igrati za rep.ako ne potpišu za Partizan,recimo Andrija koji se izjasnio da hoće da igra za Srbiju posto je Srbin iz Crne Gore,kao najveći talenat na svetu u tom trenutku je recimo bio ucenjen da mu neće dozvoliti da igra ako me predje za Partizan iz Jadrana,i šta da recimo nije prihvatio?Znači ostali bi bez jednog od dva najbolja igrača vaterpola Svih vremena. Pijetlovici,Radjen,Cuk,Bane MITROVIC su isto imali uslov kao i Andrija da iz Vojvodine moraju u PARTIZAN,kao i Mandic iz Kotora,pa čak i Filipa Filipovića koji jeste vaše dete su ucenjivali da ne bi otišao iz Partizana u Reko pa je bio i suspendovan imate to i dan danas na internetu kucajte pa nadj8te,a i za ovo što pišem svi koji su malo bliži vaterpolu znaju to nije nikakva tajna,čak je i dobro poznato i zanimljivo da zadnja šampionska generacija Partizana u vaterpolu iz 2011 u ligi šampiona od 15 igraca koji ih je bilo njih 11 navijaju za Crvenu Zvezdu,ali dobro ovo sada jesu gluposti ima 100 igrača sig8rno u svih sportovima koji navijaju za Zvezdu a igraju za Partizan ili obrnuto.
O

Ok

pre 3 meseca

Ne mislis valjda da je Savic koji je živeo 200m od Banjice sa najviše utakmica za reprezentaciju ucenjen. Udovičić (los ministar ali vrhunski igrac)....itd. Nije razlog teme sto su zvezdasi (njih 11 kazes) igrali u Partizanu to sto ih je neko ucenjivao vec zato sto je Zvezda do 2012 bila nista u vaterpolu. A razlog je zato sto SD CZV nije htela dinar da da za vaterpolo...sve u fudbal. ovo ti kažem kao info od coveka koji je ispred VK bio predstavnik u SD CZV 90-tih godina. Vrlo jednostavno A prica o Sostaru sam se naslusao- to bas sto pricas , mada mi lici na rekla -kazala, nek ti bude ....al ono sto je sigurno: on je Partizan upropastio. To je garantovano

Vkp

pre 3 meseca

Jel rekao neko od njih javno ucenjen sam bio da igram za Partizan. Ovde je nevezano za vaterpolo u fudbalu recimo jos iz vremena bivse drzave imali problem da u reprezentaciju nisu isli najkvalitetniji igraci koji su trenutno makar oni bili iz jednog kluba Dinamo ,Hajduk ,Zvezda, Partizan... Nego je iz svake drzave morao bar po jedan igrac tako da nismo mogli imati najjaci sastav. Ako su u Partizanu igrali najbolji igraci nema razloga zasto oni ne bi igrali u reprezentaciji i kakav je bio Partizan faktor da je mogao ucenjivati vaterpolo savez .Poslednje je tek suludo za Filipovica znaci Partizan je stvorio najboljeg ili bar jednog od najboljih igraca svih vremena a da bi ga stvorio morao ga je uceniti da ostane u Partizanu ili sta.

Vkp

pre 3 meseca

I da dodam i Dejan Savic je sigurno Zvezdas da li ga je neko ucenio da dobar deo igracke karijere provede u Partizanu a zatim normalno igra u inostranstvu i reprezentaciji.
@

@VKP

pre 3 meseca

Ma druže u ovom trenutku iz Partizana je otišlo još 3 igrača. Ostala su samo deca Partizana , bukvalno deca...i ako ti nije teško odgledaj neku utakmicu od marta da vidiš kako momci igraju. Dovoljno je reći da 3 reprezentativca imaju: Petra Jakšića -22 godine, Marka Dimitrijevića 19 godina i Luku Gladovića 17 godina +5-6 juniorskih reprezentativaca iz različitih godišta 17-20 godina. Svi maltene bez dinara tako da nemaš čime ni da ih uceniš +Vuk Drašković sa šireg spiska crnogorske reprezentacije (za iste pare (to jest bez) verovatno zna da mu je Partizan odskočna daska za bilo koji klub u Evropi. A za ova 3 reprezentativca verovatno uceniše Jelenića kome kad pomeneš Partizan kao da si mu opsovao pola familije.Ma....
I

Immobile

pre 3 meseca

Kakvi god da smo u vaterpolu i kakvo god je stanje, Montenegra uvek bijemo i razvaljujemo. Sem ako izađemo sa juniorima, inače ne mogu da nas dobiju nikako. Prošli put smo gubili sa 4 razlike i okrenuli na kraju i dobili tu utakmicu i to je stanje bilo gore nego što je danas, što se tiče sastava.
M

Mighty King

pre 3 meseca

Bravo momci. Samo da znate, očekujemo od vas da ponovo vratite naš vaterpolo u vrh, ništa manje od toga. Razmazili su nas vaši prethodnici, šta možemo.

Petar.P

pre 3 meseca

Totalno drugačiji pristup spram Evropskog prvenstva. Mislim naravno ne treba sada nešto tu poleteti, ali jednostavno vidi se zalaganje u odbrani i timska organizacija napada, gde se znatno strpljivije čeka prava prilika za šut. Takodje kada se lomi, lopta Mandiću, što je i najlogičnije, jer je jedan od najboljih šutera, plus prošao je sito i rešeto sa prošlom zlatnom generacijom. Ovo sada realno i vuče da je Radulović bio remetilački faktor, što možda i nije daleko od istine, jer gledao sam utakmice na EP, dečko se samo ispucavao i ubijao bilo kakvu akciju u napadu. Da ovo bude kao onomad kada je oteran Šapić i kada je krenula dominacija sa pravim ljudinama, koji znaju za šta igraju. Samo napred momci, sa ovim pristupom da se minimalno obezbedi OI, što je skroz realno, a medalja ako bude biće.
G

Gost mynx

pre 3 meseca

U čemu ste najbolji i gde ste najbolji?Vodite se porukom 1000 puta izgovorena laž postaje istina,pricate kako Crvena Zvezda nije dala nijednog igrača u košarci a Partizan je institucija kosarke a vec 4 sezona vam igraju samo stranci,uz to sve pre neki dan izasla lista top 5 najbolja strelca Evrolige svih vremena od Srpskih igraca od toga 4 Zvezdasa,u NBA izasao klip pre neki dan koji napravili Ameri top 10 najboljih Srpskih igraca svih vremena u NBA ligi opet 5 Zvezdasa. U vaterpolu pricate kako su svi igrači iz vaše skole i vi ste zasluzni a 90 posto igraca ste pokrali i ucenili da predju kod vas iz Vojvodine,Jadrana,Primorca,Zvezde i VK Beograda,inače nema reprezentacija.Jedino svaka čast za Jakšića on je cisto Vase dete.
T

TzT

pre 3 meseca

Nijedan igrač čuvene 'institucije' nema osvojenu NBA titulu,nijedan.

Banjica

pre 3 meseca

Samo je Jaksic nas a sta je sa Filipovicem mogu da nabrojim jos 10 ak takvih najmanje kojima su se naravno prikljucivali ostali iz manjih klubova u najbolju skolu ili su trebali da odu neki Novi Beograd. Ako je Partizan problem zasto se onda VK Beogradu i Vojvodini nije pomoglo nego su i oni pusteni niz vodu.
M

Ma gluposti

pre 3 meseca

Otimanje igraca izgleda ovako...dete na vaterpolo krece sa 8-9 godina, krece naravno na najbliži bazen i tamo ga nauce osnovnim postulatima vaterpola. Talenat se pokazuje prvi put tek sa 13-14 godina jer do tada caruju oni koji ranije sazru, veci su i jaci od ostalih. Kad roditelji vide da je dete talentovano vode ga kod najboljih trenera ili gde su najbolji uslovi za razvoj...to je decenijama bio VK Partizan. Price o otimanju su budalastine i pricaju ih oni kojima su drugi krivi za neuspeh... Poenta je sta veci klub napravi od te dece, Partizan je napravio dosta vrhunskih igraca. Decu sad skupljaju neki drugi a ne vidim da je NBG lansirao nekog momka....Vasilije Martinović je mlad ali je vec trebao da igra za Reprezentaciju...međutim NBG ga davi zvezdama oko njega. Toliko o otimanju
s

senseimaster

pre 3 meseca

@banjica-Filipović je dete Vojvodine i da te podsetim da je zbog vas pauzirao godinu dana,zbog vas koji gledate interes Srbije .

Banjica

pre 3 meseca

Ja sam mislio na Filipa Filipovica u Partizanu je poceo da trenira vaterpolo od svoje 7 godine zivota.
S

Srbin iz Crne Gore

pre 3 meseca

Protiv Crne Gore je najbolje odigrao CRNOGORAC. Da se razumijemo,kad kazem CRNOGORAC ne mislim na ove nove "Milogorce",nego na prave Crnogorce,a dobro znamo sta smo,i ko smo.
S

Sjasite vise

pre 3 meseca

Vi ste oni,kako vetar duva,u Srbiji ekavski,u C.G.ijekavski.
K

Kazablanka

pre 3 meseca

A zasto mi niste odobrili komentar, jel ste se mozda uvredili na istinu? Pritom odobravate svakakve ogavne komentare na svim vestima ikad?
M

MileSrbin90

pre 3 meseca

Gde je onaj milogorac koji kaze da ce nas dobiti u vaterpolu kao u rukometu???😂 😂 😂 😂
J

Jsj00

pre 3 meseca

Koliko su dosadni ovi navijaci partizana.Zemljaci dosadni ste.Smadate više.Mislite da ste Bogom dani,niste.Smesni ste i dosadni stvarno.Nevezano samo za vaterpolo,vise vaše megalomanske i manijakalne priče kako ste u svemu najbolji dosadile su svakom normalnom.
N

Ne

pre 3 meseca

Vi ste dosadni "stub Srpstva" u stvari ubedljivo najviše su Srbiji u svakom sportu su dala deca Partizana, koje nazivate hrvatima, albancima i ostalo
F

Figaro

pre 3 meseca

Koliko boli istina
A

Ah da

pre 3 meseca

Znam da vas boli vaša umišljena 'istina', megalomani.
L

Lično ja

pre 3 meseca

Da bre, te megalomanske priče da smo samo mi pravi Srbi, stubovi SrBstva, je l' te, klub reakcije, četnički klub, pa megalomanske priče o našim košarkaškim Rolan Garos titulama na šljaci (dok za fudbal ne važe vremena iz perioda šljake, zanimljivo)...nema šta, sve si u pravu.
@

@Figaro

pre 3 meseca

Kako ne.Vase istine su naširoko poznate najjača škola posle Ajaksove,jeste ako se ne gleda kvalitet,vec kvantitet.Najveći vaterpolo klub u svetu,jeste da nema Mladosti i Pro reka.Dali najviše NBA igrača,ovo je tek smehotresno poput onoga da ste najtrofejniji SD na planeti Zemlji.To su vaše 'istine'.
A

Ah da

pre 3 meseca

Te titule sa šljake su tradicija dok ste vi igrali drugu ligu, megalomene i čekali prvi trofej 31 godinu Panata i Armani imaju titule iz 1930 i neke megalomene, idi to reci njima,navijačima i klubovima koji su 300 puta veći od partizana. Svima nam vaše su 'istine' grobarske poznate.
A

Ah da

pre 3 meseca

Armani Bc je titule kako vi megalomani pričate osvajao 1935 i 1936,kako se grobarski megalomani te titule zovu?Tvoj deda je mislio tada tj do 1976 dok niste uzeli prvi trofej da je kosarka ustvari badminton.A inače kosarku pratite otkad ste i osvojili prvi trofej na koji ste čekali 31 godinu.

@Ah da

pre 3 meseca

Cekaj ako gledamo onda sa druge strane Partizan je toliko cekao titulu jel to znaci onda da Cibona ,Split i Bosna nisu veliki klubovi jer su i oni prve domace titule uzeli 70 ih godina Bosna cak 80 ih kao sto je Panata osvojila 30 ih a Olimpijakos tek posle rata jel neko njih proziva zbog toga toga ima iskljucivo samo kod nas.Sta da kazemo onda za ove vaterpolo klubove osnovane u poslednjih 10 ak godina i malo jace pa se jos guraju ispred vaterpolo institucije.
A

Ah da

pre 3 meseca

Nemoj da menjaš teže.Ti si unizavao Zvezdine titule.Ne ja.Niti sam ubizavao vaše titule,nigde to pomenuo nisam.Svakako kazem ti,pošto smo mi na Rolan Garrosu titule osvajali,kazem ti reci to velikanima sirom Evrope. Vase shvatanje je da se kosarka igra od onog dana otkad ste vi počeli da je ozbiljno igrate. Toliko mitomanisete da unizavate jedan Split ili Cibonu pričajući kako ste veći klub od njih,što je notorna neistina.

@Ah da

pre 3 meseca

Cinjenica da se ozbiljna kosarka nalik danasnjoj u zatvorenom prostoru kod nas igrala od negde 70 ih godina do danas nema veze ko sta rekao vi ako Partizan smatrate malim klubom zbog tih razloga koji ste naveli onda se mogu i ostali koje sam nabrajao smatrati malim vasom logikom,ja njih smatram velikim.
A

Ah da

pre 3 meseca

Ti pričaš svoju priču i uporno menjaš teze.Ja nigde nisam rekao da je partizan mali klub,niti unizavao tvoj klub,kao što ti Rolan Garos titulama pokušavaš Zvezdu.Mani se ti druze moderne košarke i nemoderne,evo Oeleove titule SP od pre skoro 70 godina brišemo,jer to nije bio moderan fudbal za vas grobare.Ili jel bio moderan vaterpolo pre 60 i 70 godina ?
E

Eseks

pre 3 meseca

90 posto ljudi nije verovalo u ove momke pre ovog prvenstva..Svi su bas ovde pljuvali itd a sad svi hvale.Bas smo cudan narod...
G

Gost mynx

pre 3 meseca

Ovako nismo igrali od početka ove nove generacije i Svetskog kupa u Crnoj Gori,ispasce da je zaista Radulović bio neki problem zbog atmosfere u timu. sto se tice grobara ne znam kako vas nije sramota vise i koja ste vi smejurija od navijača,kad isti ovaj tim izgubi oni pričaju kako nema nista bez Partizana i uništili su Partizan a onda i rep,a sad kad pobedjujemo onda gde nema Partizana nema ni pobede,a ono potpuno isti igrači s nekim sitnim promenama koji i ne igraju,svašta.
B

Bnm

pre 3 meseca

PRETITI SRBIJI U VATERPOLU??? NO-NO MLADI CRNOGORAC...
г

гм

pre 3 meseca

Да се зна ко коси ко воду носи,браво мајстори
B

Belgrano

pre 3 meseca

Za strucnjake iz CG: mladji, treba mi neko malo mladji :)
V

Vaterpolo

pre 3 meseca

Odlicna igra nasih u odbrani bas su djelovali sigurno.Napad je danas bio dobar i lako smo slomili Crnogorce.Sada cemo vidjeti protiv ovih Amerikanaca ako nastavimo u ovom ritmu ni medalja nije daleko.
H

Heey

pre 3 meseca

Nasa jedina mana je da imamo budala koji uvek ubacuju zvezdu i partizan u ovakvoj prici
Y

Yyyyy

pre 3 meseca

Sve je lakše kad ne provedeš igrača koji nezna peterca da sutne
D

Djule13

pre 3 meseca

Nesto imam osjecaj da ce mo se prosetati do titule.
G

Guh

pre 3 meseca

Da nam nisu grobari većina u svim grupnim sportovima bili bismo u rangu Andore. Živeo Partizan i Majka Srbija!
P

Partymaker

pre 3 meseca

Da nije vas grobara, ne bi ni Srbije bilo, Beograda, pljeskavice, domaće rakije i mnogo toga
B

Belgrano

pre 3 meseca

Kakva dominacija, idemo bre!
B

Babaroga

pre 3 meseca

A bili su mnogo bahati Milogorci pre ove tekme, dža bu napašće nas i ostalo... Tako su isto bili bahati na odlučujućoj kvalifikacionoj utakmici za plasman na EP, pa im je naša devetka u 9. minutu poslala Savića po gajbu piva i bapete zviz u malu mrežu spol
s

senseimaster

pre 3 meseca

Posle jučerašnje analize i najave utakmice nekih igrača CG nisam očekivao program za odrasle.Program 18+ ne treba da ide na nacionalnoj TV u 15.30h.
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Koliki bi rezultat bio da je Srbija spremnija ovako fizicki? Kakva smejurija. Gojkovic je zalutao u trenerski posao,mada i realno tim mu je smesan. Neozbiljan.
G

Guh

pre 3 meseca

Bez grobara nema udarca.
Б

Белграно

pre 3 meseca

Ауу како је ово легло, као мелем! Траже се дежурни пљувачи свега и свачега да се јаве. Ја мислио ЦГ освојила првенство неки дан кад добише Амере по насловима и слављу. Браво момци, сад против Америке да се овери та олимпијска виза!
S

Samo

pre 3 meseca

melji ....
B

Babaroga

pre 3 meseca

🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Koliko naše braće u Kataru, zemlji udaljenoj par hiljada km. Imali smo najveću podršku na SP u fudbalu u odnosu na broj stanovnika. Bravo momci, ajmo da pobedimo Ameriku i da odemo na Olimpijadu, otkad znam za sebe tamo smo, tako će biti i sada!!!
Z

Zokora

pre 3 meseca

Realno gledano,ovako nismo odigrali jos od 2021 godine i OI.Filipoviceva partija karijere,sta je radio covek,sve je pohvatao.Mandic,Jaksic medju 7 najboljih igraca na svetu,Jaksic ladno moze i golman da bude kako igra odbranu.V.Rasovic kao i na EP odlican.Ma ceo tim je odigrao brutalno,prava timska pobeda.Ipak smo mi zemlja vaterpola,sa 2 bazena i bez mora,ipak SRBI!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏

nikosnikos942@gmail.com

pre 3 meseca

Bravo Delfini!!! Sjajna igra!!!!
C

Crnogorci

pre 3 meseca

Ovo vam je dokaz da ste spremnijiiiii
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Uh kako smo ih razbili…jujuju nadam se da se nazire svetlo u ovom tunelu….
H

Hiwat4

pre 3 meseca

Zar oni nisu rekli da su bolji, mladji i brzi? 🤔
l

los

pre 3 meseca

ma nemoguce da igraju dobro, pa nema dobre igre bez vk partizan
P

Paulo

pre 3 meseca

Svaka cast Nikoli Jaksicu koji je doktorski odigrao i odbrani i u napadu naravno i Dusanu silnom kao i celoj reprezentaciji dace Bog bicemo na podijumu.
N

Niko1212

pre 3 meseca

Konačno da izgledaju kako treba. nadam se da je ovo nasa dobra igra a ne očajna CG..Samo sloga Srbina Spasava!
a

a koga ce

pre 3 meseca

no svoje...ne zanosite se , CG lose odigrala , kao po pravilu....prosjek tim ste
N

Naravnooo dujo

pre 3 meseca

Kao i uvek mi prosjek drugi lose odigrali. No sta ces ipak su montenegrini spremniji, snazniji, mladji i brzi. Naucno dokazano!
8

838292

pre 3 meseca

bravo momci, bitna pobeda protiv velikog rivala