Komentari na vest

Sledeće nedelje "beli dim" na Tošinom bunaru: Rojević bliži kormilu od Matića

K

Knic sumadijski

pre 3 meseca

Ovi iz vojvodine se prodali bracnom paru , a o uspesima rojevica i u zemlji i u evropi znamo svi vrlo dobro kako se do njih doslo
9

911

pre 3 meseca

Knic@Molim te reci kako , bas me zanima ?
v

vrbas

pre 3 meseca

stavite reprezentaciju u mirovanja dve tri godine...
I

Idemooo

pre 3 meseca

Kao i Vojvodinu he he. Iste ove kometare ste pisali kada je preuzimao Vosu i onda vec 6 godina muk. A bole uspesi jako bole he he
B

Broj 1

pre 3 meseca

Rojević.. Kaže Alan Ford
U

Uroš N.

pre 3 meseca

Boriseeeee Kraljuuuuu ❤️💯🇷🇸
R

Radovan Rakac

pre 3 meseca

Uz svo dužno poštovanje prema svima, Rojević je sigurno neko ko je zaslužio svojim uspesima koji je doneo svom klubu i srpskom rukometu na medjunarodnoj sceni,na kojoj nas nije bilo na ovom nivou decenijama.Znanje,posvećenost,enirgiju i ljubav koju ima obećava bolju budućnost našem rukometu.Srećno Borise u budućem radu.
L

Lazu222

pre 3 meseca

Znaci kada ne može Dušebajev dobar je i Rojević 😂
a

alibi price

pre 3 meseca

Kakav bre domaci trener?! Pa nasa liga ne valja pisljivog boba godinama. Uzima se neko ko ZNA i MOZE i trenira ozbiljne klubove u ozbiljnim ligama. Sa Rojevicem ili Maticem na Spance?! Mislim da su tzv. price sa Ilicem, Vranesom, Dusebajevim itd tek opravdanja i trazenje alibija. Nema Srbije na OI, nece je biti ni dogodine na SP. ZNaci dve godine pauze, odnosno malo manje zbog kvalifikacija 2025 za EP 2026. I bolje tako. Nema tu kvaliteta.
T

To su gluposti

pre 3 meseca

Nema trenera na svetu koji bi prosao spance.Naravno da treba domaci trener. Dusebajev, Vranjes i ostali su vodili Poljsku,Madjarsku,Sloveniju. I STA SU URADILI???Nista zemljaci,bukvalno NISTA
0

015

pre 3 meseca

To su gluposti@Ja se slazem , a uzimali su po 10.000e mesecno i ispadali u prvom krugu.
M

Magistar

pre 3 meseca

Pa mi definitivno nismo normalni...
V

Vukan Obradovic

pre 3 meseca

Boris Car, ni do kolena mu niko nije,guraj naš najlepši sport napred i ne osvrći se majstore. Uvek su u našem narodu pojedinci ti koji nešto povuku i napreve,naša zavist i nesloga nam ne daju nigde napred.
A

ANALIZA stanja

pre 3 meseca

V. MATIC je dobar izbor
Б

Белграно

pre 3 meseca

Свака част Ројевићу, али много је он зелен још за ово. Али вероватно нико други и неће.
Z

Zoltan B.

pre 3 meseca

Najbolji izbor,ulaganje u budućnost! Rojeviću nisam video takvu energiju do sada,bravo.
W

Westfallen

pre 3 meseca

Kakav smo odvratan narod postali. Čim je naš čovek u pitanju, umesto podrške odmah kreće pljuvanje. Rojević je mlad, perspektivan trener, koji voli da radi i da uči i koji je već sa Vojvodinom napravio lepe rezultate. Ali pošto je naš daj odmah da pljujemo po njemu. Bitno da nikome nije smetao demagog Antonije Djirona koji od silne pameti i trenerske mudrosti u karijeri ima osvojen jedino Kup Šamrok Dablina sa reprezentacijom Irske..................
O

OI Los Andjeles 2028

pre 3 meseca

Rojeviću majstore vodi naše Orlove!
K

Kafana knin

pre 3 meseca

Mnooooogo pogresan potez ako bude rojevic , progutace ga
K

Kafic kod tosinog

pre 3 meseca

Matic hvalio na sva usta predsednicu a izvisio , karma je cudo , rojevic nece nista uraditi jos je zelen on
J

Ja sam za

pre 3 meseca

Rojevic odlican , evropski trofej i top 16 lige evrope sa budzetom koji ima su ekstra rezultati.
d

doktor nestor

pre 3 meseca

sa tim budzetom treba da parira i zagrebu i celju..a na pelisteru..
S

Slobo E.

pre 3 meseca

Koliko znam otrese ih on obe, sa tim svim njihovim budžetima, pa na kraju i Mompelje čisto da im kaže da je srpski rukomet tu i nije nigde otišao, idi begaj bre momak nam podigao ugled srpskog rukometa u evropi. Svaka njemu čast i svim ljudima oko njega, to je za ponos.
P

Pakao

pre 3 meseca

Uporedi budžet i informiši se malo :)
V

Vladko Hardi

pre 3 meseca

Pakle 🔥🤣 ja predlažem da ti sa njihovim budzetom probaš da napraviš ovo što su oni na nivou evropskih takmičenja i medjunarodnih prestižnih turnira,ja verujem da bi ti osvojio sigurno L.Š . Zbog raznoraznih Paklova nam je sve i ovako,pokušaj malo da budeš Raj sigurno ćeš lakše podnositi nečije uspehe,mislim uspehe svih nas normalnih koji volimo svoju zemlju i bodrimo sve naše klubove koji nas predstavljaju u svetu i radujemo se njihovim uspesima.
Ž

Žana Zejić

pre 3 meseca

Vlado baš tako, nema nas pametnijih i boljih znalaca po internetu, da omalovažavamo sve što valja i da lečimo komplekse po njemu,strašno je da od kada postoji ovaj internet svaka budala je dobila prostor da iskazuje svoje gluposti i lične frustracije. U šta se pretvafa ovaj narod Bože me sačuvaj.
K

Ksavijer

pre 3 meseca

Znači Papa? Vredi pokušati...