Komentari na vest

Šok u Makedoniji: Vardar izbačen iz Evrope

W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

Zbog ovakvih stvari, KK Partizan je u vreme Danilovića i Vujoševića ostao bez petogodišnje EL Licence. EL je više puta tražila uvid u poslovne knjige jugosa. To je bio jedini uslov. Medjutim, da se to desilo, nekolicina njih bi završilo u Padinskoj skeli. Lakše im je bilo da do dan danas optužuju druge za sve što im se dešavalo. A onda je SNS ušao u igru. Milionima evra možeš kupiti šta god želiš. Uz uslov da se u klubu za sve pita, na primer, "košarkaški stručnjak", limar iz Prislonice. Čuveno ime u svetu košarke, inače. Eto, i dan danas, tužan, dužan i ružan, KK Partizan duguje milione evra. Na ime poreze državi, na ime višegodišnjeg zakupa hale "Pionir", na ime neizmirenih obaveza prema dobavljačima raznoraznih fela, na ime zaostalih potraživanja nekoliko bivših igrača, trenera i klupskih službenika. Uprkos tome, iz godine u godine dobijaju wild card za takmičenja pod okriljem ECA Group. Kako? Pa već sam rekao. Milionima evra možeš kupiti sve. Bukvalno! Sportski pozdrav!
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Kad mozes kupiti grb i preimenovati klub i ubijediti ljude da je to taj ugaseni klub, onda nam je svima jasno da s parama mozes sve.
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Toliko o državi Makedoniji koja svoj jedini brend nije uspela da sačuva!!! Vardara da nije bilo,ne bi ljudi po Evropi znali gde je Makedonija!!! Tuzno
V

Vardar

pre gotovo 2 godine

Makedonija bar igrala klupski rukomet, vas nesto ne gledam po evropi