Komentari na vest

Soro posle 32:1 blista: Doktrina srpskog vaterpola, nadam se da ćemo ispisati nove stranice ovog sporta

M

Milance12

pre preko 2 godine

Nakon fudbala i košarke pravo je vreme došlo da i vaterpolo padne pod uticaj politike , evidentno je da se u Nišu varerpolo ne favorizuje i da predstavlja staru dobru timsku igru u cilju napredovanja svakog igrača ponaosob , ma koliko god on godina on imao . Veštački 'drim tim ' će da se raspadne čim se ponude bolje pare a kao što odjednom ima para tu , pojaviće se i na drugom mestu bez sumnje .
V

Vaterpolista

pre preko 2 godine

Milsim da je super to sto gospodin Soro prica, ali voleo bih takodje da Soro iznese cinjenicu da u Nisu igraju iskljucivo deca koja zaradjuju 300e i igrali su protiv ljudi koji su placeni po 12 000 e mesecno. Takodje da se postavi pitanje zasto se pare pumpaju vestcki u klub koji postoji od juce a jedan Nis, Vojvodina, pa i Partizan i Zvezda jedva sklapaju kraj sa krajem. Lako je pricati o galaktikosima sada, ali za dve godine ce opet biti samo taj Nis, Vojvodina, Partizan .... koje ce glaktikosi da pociste, a gospodin Soro ce opet da skokne do Brazila da prehrani porodicu. Da li oni ne spasavaju srpski vaterpolo ili ga jos vise unistavaju?
K

Kneževina XIV

pre preko 2 godine

Što se ne žalite kada Zvezda ili Partizan imaju astronomske budžete nad ostatkom lige, to je ok, jel' da? Što država određuje šampiona svake godine? Tradicija? Pa kako su nastali ti klubovi? Kao državni, jedan od njih i vojni, spremni da obavljaju poslove vlasti. Da im navijači budu paravojne formacije u službi režima. I od samog starta im se upumpavaju narodne pare. To šatro nije veštački? Evo sada Novi Beograd da u narednih 50 godina ima ove finansije i osvoji 48 titula šampiona, 35 kupova i 10 titula prvaka Evrope mogu komotno da se pozovu na "tradiciju". Nije to nikakva tradicija. Elem, da se vratim na prvo pitanje, ne smeta kada to rade Partizan i Zvezda. Hajde malo manje licemeri da budemo, može? U fudbalu su svima puna usta skraćenja liga da bi se kao podigao kvalitet. A onda imamo primer Radnički iz Niša završi drugi, kuku lele, gura ih vlast, nameštaljka. Pa Vojvodina napravi dobru ekipu sa kojom uzme kup, opet žalopojke. Pa TSC uloži u akademiju, izgrade stadion, odmah su okarakterisani kao mađarski plaćenici, autonomaši, Sorošev projekat itd. Čim se pojavi neko treći, kreće orkestrirana kampanja da se isti ukloni što brže. Da se ne pokaže da šampion može biti bilo ko, ko ima novaca (koje većim delom država obezbeđuje, za razliku od Evrope gde su klubovi privatni, pa razlika u kvalitetu zavisi od sposobnosti uprava, ovde država direktno bira finansijama prvaka), već da gradimo neke mitove i legende o "beogradskim velikanima". Zato i kažem, e baš volim. Da vidite i vi malo.
L

Lija

pre preko 2 godine

Za par godina niko se nece secati ovog kluba
D

Dekson67

pre preko 2 godine

Šta reče ovaj Brazilac?