Komentari na vest

Srbi osvajaju Zagreb: Posle Aleksandre Prijović i Miloš Kos junak hrvatske prestonice (VIDEO)

g

gost 432

pre 7 meseci

Srbija je zemlja zenske odbojke.70 posto devojcica trenira odbojku a 30 posto sve ostale sportove.
H

HRT Rukomet

pre 7 meseci

Trend svugde i u Hrvatskoj isto.Nema kontakta.Malo zbog izgleda itd.
M

Many Many

pre 7 meseci

A i dobro plaćene.Prelaze milion eura po sezoni.
D

Defence

pre 7 meseci

Mogao bi svaki trener na ovom svetu sa svojom ekipom da uradi video analizu odbrane Zagreba sinoc protiv onako napadacki potentne ekipe… Svaki igrac perfektan tajming bez cupanja stipanja i slicno pravi skolski primeri na ruku igraca svaka im cast …Mogli bi malo ovi kasapini po Srbiji sto se svrstavaju u odbrambene igrace da nauce sta je prava muska odbrana bez prljavih poteza
@

@Ja sam ja

pre 7 meseci

Zapravo,ako gledaš u odnosu na raspad bivše Jugoslavije onda imamo i još jednu bronzu dodatno...EP u Španiji 96' . Svakako, ne umanjuje činjenicu da smo i dalje daleko od vrha,ali i da smo nekada vrhu pripadali.
н

нс бој

pre 7 meseci

Стално имамо најбоље појединце,то је стара прича.Сетимо се најбоље лево крило на свету Аца Кнежевић,најбољи пивот Шкрбић,најбољи средњи Недељко Ј,ту још Ненад Перуничић,после Вујин,Ненадић,сви најбољи на свету а ми увек крш. Нека само играју и напредују,нека их здравље служи,ваљда ћемо једном обезбедити логистику,јаку лигу,селектора,спонзоре,тренере,хале,па да дигнемо рукомет на виши ниво.
A

Auuux

pre 7 meseci

Kakav debilan naslov. Kakve veze ima estrada sa sportom.
H

Handball Fan

pre 7 meseci

Ja sam Ja Pa upravo si sam napisao gde smo bili - srebro/bronza. Eto, te pozicije. Niko nikakvu mitomaniju ne prosipa, niti spominje nekakvu silu. Zaista ne znam šta si pročitao. Opušteno.

milos.tomic24@gmail.com

pre 7 meseci

Dam dam dam da da da da da da DAAAM :-)
B

Babaroga

pre 7 meseci

Kos strašan igrač a tek mu je 21. godina. Imamo top mladu reprezentaciju, usudio bih se reći, najbolju na Balkanu
H

Handball Fan

pre 7 meseci

Definitivno, samo da nastave igrati u dobroj formi i da ih zdravlje posluži. Bićemo na slatkim mukama koga odabrati u A tim. A opet, široka klupa u sportu gde su povrede toliko učestale je ogromna prednost. Čestitke Kosu, evo i Borzaš se diže u Pelisteru. Oba reprezentativci! Zaslužuje rukometna Srbija da se vrati na pozicije na kojima smo bili.
J

JasamJa

pre 7 meseci

A gdje smo to bili u rukometu da bi se vratili? Od raspada Jugoslavije imamo jedno srebro i dvije bronze. Nema ljudi na svijetu koji su skloni mitomaniji od nas, moramo se pogledati u ogledalo i popričati sami sa sobom. Volio bih ja da smo sila ali nismo, bićemo.