Komentari na vest

Srbija ostala bez selektora, Dejan Savić podneo ostavku

B

BD

pre preko 1 godinu

XXXL Ljudina.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Uros Stevanovic za selektora… Vodio je prosle godine u20 repku do titule sampiona sveta, ove godine je skoro novu generaciju odveo do srebra na SP i zlata na EP… znaci poznaje sve te klince (neke i vodi u Radnickom) a koji uz Mandica, Jaksica, Subotica, Randjelovica i bracu Rasovic daju tim za naredna 2 a mozda i 3 olimpijska ciklusa…
E

El Grande Dejan

pre preko 1 godinu

Možda grešim ali mislim da je Deki u Srbiji najtrofejniji vaterpolo igrač i trener. Kapa dole velemajstore,legendo,ljudino,idolu mnogima koji se bave ili će se baviti vaterpolom. Srbija je zbog tebe i igrača godinama svetska velesila,zemlja Srbija koja ima manje zatvorenih bazena od Budimpešte. Dejan da ima,kao što nema,mesečna primanja ala Kari ili ona neuredna selektorka,siguran sam da o ostavci ne bi ni razmišljao,već kao oni glavu u pesak. Hvala ti na svemu kralju,vratićeš se jednog dana na mesto uspeha,živ i zdrav nam bio za mnoga leta zajedno sa porodicom.
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Puno uspeha u daljem radu, hvala za sve i ne idi daleko..možda ustrebaš!!
V

Vaterpolo

pre preko 1 godinu

Svaka mu cast od 2013.godine pa do sada 3 evropska zlata jedno na sp u Kazanju i olimpijska zlata u Riju i Tokiju.Kazanj ce ostati iz 2015.meni bas upamcen kao jedna od najboljih igara neke selekcije na velikom turniru bilo ih je uzivanje gledati pogotovo polufinale sa Italijom i ono razbijane vrlo jakih Hrvata u finalu uz stvarno odlicnu atmosferu u zavrsnici je bilo dosta nasih navijaca stvarno je ta utakmica meni omiljena iako smo uzeli kasnije dva olimpijska zlata.Tesko ce biti ponoviti te rezultate na ep mi se cinilo da ni atmosfera medju igracima nije bila idealna ali kada se vrate Jaksic i Lazic novi selektor ce imati solidnu ekipu uz malo rada na igracu vise mozemo do medalja.
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Deki legendo, hvala ti na svemu!
T

Tomaš ue

pre preko 1 godinu

Tako to rade mangasi i gospoda..jok kao onaj gavran matori..ostao u Nemackoj..nema nameru da se oglasi i i da se postidi..moj naklon Savicu..
m

magic777

pre preko 1 godinu

Jedina Saviceva greska sto nije otisao prosle godine sa onom generacijom,to bi bilo smekerski,ovako je ostao i dozvolio da ga ovo leto pojedinci valjaju u blatu i pricaju demagogiju kako nista ne valja jer je unistena partizanova vaterpolo skola,a ta skola i taj klub vec 15 god kuka kako je unisteno sve,pa evo do ove godine nista nije smetalo,sad odjednom je to razlog,koliko nelogicnosti i klubastva izbija iz nekih to je strasno...
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj..
1

1992

pre preko 1 godinu

Pa 15 godina nije ni stvoren igrač. Poslednji mlađi igrač koji je stvoren, stvorio ga je VK Partizan, a to je Mandić. Momci koji su donedavno završavali karijere u reprezentaciji, rođeni su prije 1990 godine i to debelo prije i sve ih je igračima napravio Partizan. I možete pričati šta god želite. Bez Partizana nema srpskog vaterpola i to se sada i vidi. Saviću svaka čast na rezultatima, ali ih je napravio sa igračima koje je stvorio neko drugi a on ih dobio na gotovo kad su bili u punoj snazi i kad im u Evropi nije bilo ravnih. Nijednog igrača nije stvorio Savić i rezultat svega toga je ovo sada. E sad će tek da se vide rezultati uništavanja VK Partizan i rezultati nerada drugih klubova i rezultati Savića. Njegovi rezultati su ovo sada. Reprezentacija nema 3 krštena igrača.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Ko je stvoren kod vas sem Filipovica i Mandica? Braca Pijetlovic i Radjen su stasali u Vosi, Andrija Prlainovic u Jadranu, braca Rasovic u Zvezdi… to sto ste od 2002 do 2010 godine sve talente koji su tada imali 17,18,19 godina terali da potpisu sa vama ugovore jer bez toga nisu mogli da zaigraju za reprezentaciju nije “cuvena skola” nego “pritisak i uslovljavanje” Sostara i Dejana Udovicica… Uostalom sto sada ne stvorite neke nove Filipovice? Dobili ste bazen, okrenuli ste se radu sa mladim igracima a oni beze od vas dok vi dovodite hrvate (trenutno ih imate 2 u prvom timu) i amere… zapitaj se zasto je to tako???
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Čim nema dominantnu ekipu koju je neko drugi stvarao, odmah paljba.
D

Dachazvezda

pre preko 1 godinu

haahhaha auuuu brateeee :)))))) Koliko JADAN moraš da budes da čekaš 10 godina, ne vidis sve uspehe koje je čovek ostvario, da bi napisao ovako DEBILNU recenicu?!!?!!
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Super, eto sad konačno da se vrati Ćuk u reprezentaciju i sa Mandićem povede ekipu ponovo na tron.
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Zar postoji pitanje ko ce biti selektor? Pa uros stevanovic to je kristalno jasno covek jedini moze da pridje dekiju u narednim godinama

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Хвала Богу!!!
F

Firga

pre preko 1 godinu

Sram te bilo
O

Ocigledno je

pre preko 1 godinu

Mesto ne stima u savezu, nece covek u blato sa njima. Hvala na svemu legendo!
T

Trentovic

pre preko 1 godinu

Vujasinović za selektora, jedino koliko-toliko prihvatljivo rešenje. Niko nikada kao Dejan Savić, najveći!
R

Rex

pre preko 1 godinu

Najveći vaterpolo trener ikada, hvala ti za sve Deki!
K

Kliss

pre preko 1 godinu

Sada je trebalo da ostanes, da se vidi kakav si trener. Lako je bilo sa onakvom ekipom.
H

Heretic

pre preko 1 godinu

uff preseko se, mislio da je Piksi dao otkaz dok nism video sliku ovog xD
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Žao mi je, nije trebao da ode. Niko mu nije zamerao na lošim rezultatima ovog leta jer je čovek i objasnio da je sada smena generacija i da treba raditi iz početka, da je nemoguće očekivati ozbiljnije rezultate ali da će to biti odskočna daska tim momcima za Pariz. Olimpijsko zlato bilo je jedini cilj. Njegov odlazak me i brine, jer izgleda da ne vidi materijal za zlato u ovim momcima, a boljih od njih nemamo. Nadam se da grešim.
C

Coban

pre preko 1 godinu

Legendo hvala ti za sve. Sada ce nam i vaterpol upropastiti. Udovcica ionako samo splavove zanima ebes ostalo
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Ne znam što ovoliki minusi na Uroša Stevanovića. Čovek je radio sa većinom nadolazećih reprezentativaca u mlađim kategorijama, valjda je logično da nastavi. Šta biste vi, Vujasinovića ili tako nekog? Svaka čast na karijeri ali kao trener do sada ništa.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Oni bi Šapića verovatno
L

Level Amater

pre preko 1 godinu

Vidimo kvalitet tih igrača koje je proizveo... Golmanu kao najsvetlijem primeru nije dao gol samo onaj koji nije došao na bazen...
1

149

pre preko 1 godinu

Setio se! Hvala Bogu!
B

Brine

pre preko 1 godinu

Nikada mi više nećemo imati takvog selektora i takve rezultate,Dejane HVALA za ovih deset godina uživanja u vaterpolu reprezentacije
N

NN3

pre preko 1 godinu

Hvala na 15 medalja Deki i srećno dalje! Jedino logično rešenje je Uroš Stevanović iz U19 reprezentacije.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Petar Koković zaslužuje šansu
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Uros Stevanovic zasluzuje sansu