Komentari na vest

Srbija, zemlja rvanja: Svetska zlata za Datunašvilija i Arsalana

C

Coban

pre preko 1 godinu

Eh sada malo manje para zvezdi i partizanu i malo vise atletici i rvanju
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

Momcima svaka cast, hvala im sto se bore pod nasom zastavom, i hvala im sto osvajaju medalje. Samo meni ovo nema neku draz. Nisam od onih koji broje krvna zrnca, ali mi ta naturalizacija nekako ubija sve. Ajde, da neko ima veze sa nekom zemljom, zavoleo je, ziveo u njoj godinama, pa i da bude u reprezentaciji. Ali ove situacije kao sa Braunom i sa ovim borilackim sportovima, nikako ne mogu da shvatim, i nikako mi ne leze. A ovim momcima ne znam nista pa mozda i lupam gluposti, evo neka me neko ko zna informise/ispravi ako je tako. Nije sve u medalji, ima nesto i u integritetu. Jos jednom, cestitke na osvojenim medaljama, i hvala im!
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Новокомпована српска имена..свака част овим момцима, али прадеде и чукун-деде нам се преврћу у гробу,као што нас преврћу новокомпоновани политичари широм ове планете,док ми седимо и ћутимо као "фини" ђаци.
P

Pavle87

pre preko 1 godinu

Zašto bi se pradede prevrtale u grobu? U oslobodilačkim ratovima od kraja 19. veka od 1918. godine je bilo mnogo dobrovoljaca u srpskoj vojsci koji su se borili rame uz rame sa našim pradedama. Koje su naše pradede prihvatile kao braću. Bilo je dobrovoljaca iz raznih drzava, raznih nacionalnosti.
S

Staaaa

pre preko 1 godinu

nije vise zemlja kosarke ? E , pa dobro . Da se sada ulazu pare u te manje popularne sportove . A fudbal i kosarka da se finansiraju sami . Kad imamo Madjiju , Covketa exel tabelu , Ostoju poreznika i Vazuru fenjerdziju iz Amsterdama . Oni su prepametni , super sposobni , pa neka zive i rade od svojih sposonosti, a ne 100 miliona godisnje da se utucava u njihove kkubove koji nikada vise nista nece osvojiti u Evropi .
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Pa i jesmo zemlja rvanja....rvemo se svakodnevno da preživimo.
B

Bata Željko

pre preko 1 godinu

Baš veliki uspeh bravo za momke ali šta će biti kada budu prestali da nastupaju pod našom zastavom ?
Z

Zna se...

pre preko 1 godinu

Kupimo nove strance...Bar para ima da preliva..Jos ako popularni Zoc ne opravda lovu koju dobija , eto odmah taj novac da se preusmeri na sportove gde ce biti uspeha..Lako resivo sve..
N

NN3

pre preko 1 godinu

Svaka čast momcima, ali ovamo ih slavimo, a sa druge strane 95% ljudi pljuju pominjanje stranca u košarkaškoj reprezentaciji. Licemerno malo, zar ne.. Odlučimo se
E

Extraaaa

pre preko 1 godinu

E sada da bacimo lopte i svi da pocnemo da se bijemo i rvamo...Buducnost je u ( naturizmu ) borilackim sportovima..A i imamo mnogo neprijatelja okolo , jel te ?
G

Gost28282828

pre preko 1 godinu

“Zemlja rvanja” dva zlata stranci uzeli(ništa protiv njih volim ih)ali ovo je sad naslov nakon poraza od Italijana sad smo kao zemlja rvanja