Komentari na vest

Srpski rukometaš Dragan Pešmalbek stiže u Vesprem

G

Gosturina

pre preko 2 godine

Jel moze neko da mi pojasni kako to ide u rukometu i odbojci u odnosu na fudbal i kosarku, gde imamo primera da igraci igraju za dve, pa cak i tri reprezentacije....???? Prvo, sta je sa ljudima da menjaju reprezentacije kao klubove, a drugo kako je to dozvoljeno???...hvala, sportski pozdrav
G

Gost866

pre preko 2 godine

Dovoljno je da tri godine ne igraju za repku i onda mogu da promene dres. Rekorder je Danijel Šarić, taj je promenio tri reprezentacije.
D

Duks

pre preko 2 godine

Mislim da cak kada mijenjas kontinent tipa Spanija Katar kao Saric nema ogranicenja. Mozes naredne godine za Brazil. Mozda su cak nesto bas zbog toga pregovarali u skorije vrijeme da zabrane.
D

Duks

pre preko 2 godine

Na pitanje zasto je dozvoljeno zato sto je rukomet ostao sport ovo sve ostalo je komercijalizovano nazalost i moraju se pravila uvoditi zbog bogatasa. U rukometu vecina igra za neka malo bolja primanja sem PSG(koji bez obzira na pare ne osvoji LS, a Vardar pred raspadom osvoji). Da potvrdim sve navode 3-4 igraca u svijetu imaju primanja preko milion evra. Prosjecna plata u jacim ligama je oko 4-5 hiljada evra mjesecno. Uzmi Zvezdu i Partizan u kosarci pa vidi koliko igraca ima vise od toga.