Komentari na vest

Srpski šampion uzeo jedan set evropskom: Jedinstvo nije dozvolilo Vakifu da se prošeta

2

22334455

pre 5 meseci

Jel izvezeno slovo J na kosulji trenera znaci Jovao ili Jedinstvo? Decko vidis kako te sistem natera da budes kulturan i na svom mestu. A ne kao ovde da se ponasas nadobudno i drsko kao da si svo znanje sveta stekao. Samo izadjes iz svog sela. Nije tesko biti fin.
d

da da da

pre 5 meseci

Šampion države.Jedini koji pravi igrace u Srbiji.Svi ostali samo dovode ili strance ili gotove igrače i povratnike iz inostranstva sa 30 i kusur godina.
Z

Za tebe

pre 5 meseci

Je gospodin
G

Gledala

pre 5 meseci

Odgledala mec, svaka cast devojkama. Videla se borba i zelja. Nije lako suprostaviti se ovakvoj ekipi. Veoma je dobro za njih sto su uzele bar set, mlade su i to ce im znaciti.
M

MVP MVP MVP

pre 5 meseci

Bianka Busa MVP Jedinstva
Š

Šala zabava

pre 5 meseci

Busa bi u Pazovi bila na klupi.Sa svoja dva poena u Vakifu ovde poen uzela ne bi.Sa takvim dizacem i srednjacima gde ostaje i na jedan blok u Turskom šampionu ona od cifre 5 poena vise ne moze.
M

More plavo

pre 5 meseci

Sportski zurnal tesko da moze da preskoci.Ona bez bloka tesko osvaja poene.Kakav 1 blok to njoj ne znaci nista.
Z

ZokaBgd

pre 5 meseci

Zna OSS za sta daje GG bonuse
P

PT

pre 5 meseci

Za Jedinstvo svakako lepo, Djovani malo previse samouveren u sebe. Cesto ovakve namestaljke znaju da se obiju o glavu. Pazi Djovani da ti pusteni set "ne presudi"
M

Mnogo Jako

pre 5 meseci

Vidimo kako nisu dopustile, pogotovo u cetvrtom setu kad je Vakif digao svojih 15 na 25% mogucnosti
R

Rudi Panjko

pre 5 meseci

Hahahah, lik se svađa sa naslovom iz vesti. Hahhahah
S

Samo tako

pre 5 meseci

Tvoj nivo poznavanja odbojke ravan je tih 15%. Covece ekipa Jedinstva uzela je set svojim zaslugama dobrim servisima, blokom. Borile su se i ni u jednom setu Vakifu nije bilo svejedno. Moras shvatiti da su ovo deca od 20 godina koja nemaju fizicki i psihicku moc i spremanje kao VAKIF- SEDMOSTRUKI SAMPION EVROPE. Nemaju one snagu kao ovakav gigant poput Vakifa. U Vakifu je svaka odbojkasica spremna da igra 7 setova ako treba, to su treninzi radovi sa odlicnim trenerima. Tvoja inteligencija govori o tebi. Ismevas devojke koje su se borile, dale sve od sebe. Prvi put igraju Ligu Sampiona, prosle nedelje pobedile ove nedelje uzele set VAKIFU. Crvena Zvezda je vise puta igrala ligu sampiona i? Igrala prosle godine, nije bila ni blizu da uzme set Vakifu, a cak nikoga nije ni pobedila. Koja sramota sedeti ispred telefona i pljuvati devojke od 20 godina.