Komentari na vest

Šta čeka Srbiju u završnici? Crta se klasik sa Hrvatskom, na putu i svetski prvaci

Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Za 7 meseci dva svetska i evropsko prvenstvo,potpuno je obesmislilo vatrepolo,ovo u nijednom sportu nije viđeno, i onda se čudite za totalnu nezainteresovanost

Petar.P

pre 3 meseca

Šta ćeš kada takav vokabular privlači današnje čitaoce, da ne kažem omladinu (čast izuzecima). Prilagodjavaju se tržištu i biraju lakši put, bez želje da možda ipak edukuju i vrate prave vrednosti.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

El klasiko? Tačno ću se usrati od količina nebuloza koje si u stanju da nalupetaju naši sportski novinari. Gde je nestao profesionalizam? Zašto mora i sport da se piše rečnikom tabloida popt informera i sličnog smeća. Puni tekstovi golčina, faca, fradija, el ovih onih, blau grana i ostalih budalaština.
T

TD

pre 3 meseca

Sta fali "Fradiju" i "Blaugrani"? To su nadimci tih klubova. "Parni valjak", "Vucica", "Partenopei", "Jorgandzije", "Slepi misevi" itd.
h

ha ha i

pre 3 meseca

brutaliti
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@TD Ako nisi u stanju sam da shvatiš onda si i ti deo problema.
T

TD

pre 3 meseca

Ako ti nisi u stanju da razumes zbog cega nije problem to sto se nekad koriste i nadimci, a ne samo zvanicni nazivi, sigurno nisi deo resenja koji god da je problem u pitanju.

nikosnikos942@gmail.com

pre 3 meseca

Brutaliti je zvaničan izraz u sportu
r

rea

pre 3 meseca

@ha ha i, ovo je kao da kažeš zašto u fudbalu koristimo penal kao reč za kazneni udarac. Brutaliti je zvanični naziv za kaznu u vaterpolu.