Stefan Ilić (©Printscreen)
Stefan Ilić (©Printscreen)

Stefan Ilić stigao u Pančevo

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 15:23

Nekadašnji rukometaš Jugovića, Metaloplastike i Vojvodine vraća se u Srbiju iz Izraela. Iskusni levi bek je treće pojačanje Dinama posle Ilije Bogdanovića i Radovana Ostojića

Pančevci kompletiraju tim za narednu sezonu. Cilj je borba za vrh i novi izlazak u Evropu. Posle pivotmena Ilije Bogdanovića iz slovenačke Ribnice i povratnika Radovana Ostojića koji je prošle sezone igrao u Kuvajtu, novi rukometaš Dinama je Stefan Ilić.

Jedan od najtalentovanijih igrača generacije 1992. godine promenio je veliki broj klubova prethodnih godina. Novosađanin je branio boje Jugovića, Vojvodine, Morave, Metaloplastike, u inostranstvu je igrao u Mađarskoj, Norveškoj i Kataru, a proteklih sezona je proveo u Izraelu. Sa Hapoel Ašdodom je bio šampion prošle godine.

Izabrane vesti

On će pojačati spoljnu poziciji u timu Dragana Marke Markovića gde su starosedeoci juniorski reprezentaivac Srbije Veljko Čabrilo i veteran Duško Čelica, kao i povratnik u grad na Tamišu Radovan Ostojić.

Dinamo će naredne sezone da igra u renoviranom timu. Veliki broj igrača je napustilo Pančevo. Otišao je najbolji igrač u prethodne dve sezone Danilo Radović koji je pojačao nemačkog drugoligaša Minden, a grad na Tamišu napustili su i bekovi Milan Golubović (Vojvodina), Aleksa Milošević (Dubočica), Aleksa Jaćimovski (Jugović), levo krilo Stefan Sunajko (Vojvodina), pivotmeni Uroš Pavlović (Metaloplastika) i Borislav Urta i golman Obrad Ivezić.

Dinamo će i naredne sezone da igra u EHF kupu. Prošle sezone je prošao tri kola i stigao do osmine finala gde je zaustavljen od češke Karvine. U prvom kolu Pančevci će odmeriti snage sa italijanskim Meranom, a ako prođu dalje naredni rival je holandski Volendam. Žuto-crni će narednog meseca da igraju i na jakom turniru u Strugi umesto Partizana koji je otkazao učešće u komšiluku.




tagovi

RK Dinamo PančevoARKUS ligaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara