Komentari na vest

Tijana Bošković i Jovana Stevanović ponovo na krovu sveta!

M

MvP nas

pre 5 meseci

Je Buša .5 utakmica 6 poena.Bravo kraljice naša.To se zove umetnost.
B

Brundo

pre 5 meseci

Ona treba samo u odbrani da igra i ponekad da servira.Napad tanak da tanje ne moze.Uvek je to kod nje bio problem uz los prijem.
T

TAKO JE

pre 5 meseci

Da libero moze da servira bila bi korektan libero.Za neki Rumunski klub..m
B

Brundo

pre 5 meseci

Pametan je izbor napravio Ezadzibasi sto je doveo Jovanu Stevanovic.Jos u Riu 2016. sam primetio da se ona i Tijana Boskovic odlicno slazu i odlicno funkcionisu na terenu.Cestitke i njima i klubu.Tijani je druga MVP titula svetskog klupskog sampionata.Ima i dve sa reprezentacijom. A crni Gvideti je poceo da gubi finala cak i sa Vakifbankom.
g

grobari cacak

pre 5 meseci

zenska odbojka, deveti esalon ozbiljnog sporta hahaha
P

Pa sto

pre 5 meseci

Dolazis onda ovde i komentarises. Ogranicen kao kocka
i

ispravan pogled

pre 5 meseci

Ona je najbolja igracica koja je igrala u Srbiji.Nesporno, Ali nije najbolja odbojkasica Srbije. Jer, nije iz Srbije. Naturalizovana je. Dato joj je drzavljanostvo. Ona je najbolja odbijkasica BiH, mislim da je i igrala za njihove mladje kategorije. Nista lose ne misllim, samo da budemo precizni.
I

Iju

pre 5 meseci

Bolnica hitno. Devojka je rodjendan u BiH i uopste nije naturalizovana, otac i majka su joj Srbi. Sta ti pricas? Da je naturalizovana ne bi mogla igrati par godina za Srbiju od dana naturalizacije koje uopste nije ni bilo. Moja majka je rodjena u Bosni ali je srpskinja, pomesao si ti covece kockice skroz. I ona nije samo najbolja odbojkasica SRBIJE nego SVETA. Ako si gledao danas utakmicu mogao si i videti kako igra najbolja odbojkasica sveta i kakve lopte teske i nerealne devojka pretvara u poene.
D

Da da da

pre 5 meseci

Čoveče gledaj ovako.Jedna Maja Ognjenovic svaki put kaže ja sam čistokrvna Crnogorka.Svi moji su iz C Gore.Od pradedeeee pa svih drugih sa obe strane.Moji su slučajno došli u Srbiju i tu sam se rodila.Ja sam crnogorka rođena u Banatu.Igra za Srbiju i kapiten je i? A ne Tijana, koja je sa druge strane čistokrvna Srpkinja.Tijana se nije rodila u Srbiji a Maja jeste.Maja je Crnogorka a Tijana Srpkinja i?
I

Igras

pre 5 meseci

@da da da, Tijana igra za onog za koga joj srce zeli i kaze. Moze biti rodjena i na Zanzibaru ako ona kaze da je srpkinja i tu je kraj svake price. U ostalom kad god prica ne spominje BiH nego govori Republika srpska
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Javljaju se pajaci, cirkuzanti, mediokriteti...Koji ne znaju da su stara Duklja i Zahumlje, uz Travuniju, Neretljansku zemlju, Bosnu (koja se do 10. veka zvala Srbija), i staru Rasku autohtone srpske zemlje.
D

Da da da

pre 5 meseci

Bravo devojko.Dva puta MVP SP za klubove i reprezentacije .Najbolji korektor OI 2016.Sve ostalo je manje bitno kad su individualne nagrade u pitanju.A bila je i najbolja igračica evrope,MVP Evropskog itd.Najbolja sportiskinja Srbije i Balkana.Naibolja na svetu x 2 od danas.Sa klubom i reprezentacijom.Kapa dole.
N

Najbolja

pre 5 meseci

Samo ispravka bila je najbolji korektor u Tokiju na olimpijadi ne u Riu. Ali mislim da ni jedna odbojkasica se ne moze pohvaliti time da je trenutno aktulni svetski prvak sa reprezentacijom a i svetski prvak sa klubom. To je zaista realno! Devojka nije sa ove planete, kada je gledas ne mozes da verujes koje lopte devojka napada. Kapa do poda!
R

R.M. Točak.

pre 5 meseci

Najbolja ikada, naša Tijana Bošković.
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

Најбољи коректор турске лиге у сезони 2016/17. Најбољи коректор Гран прија 2017. Најкориснија играчица МВП Европског првенства 2017. и 2019. Најбоља одбојкашица Европе 2017. по избору ЦЕВ-а. Најбоља млада спортисткиња по избору ОКС (2017) Најбоља спортисткиња по избору УСНС (2017) Најбоља одбојкашица у финалу ЦЕВ купа 2018.[8] Најкориснија играчица МВП Свјетског првенства 2018. Најбоља одбојкашица Европе 2018. по избору ЦЕВ-а[23] Најбоља спортисткиња по избору ОКС (2018) Најбоља одбојкашица Европе 2019. по избору ЦЕВ-а Најбоља спортисткиња по избору ОКС 2018,2019 i 2022 ...
k

kako ne moze

pre 5 meseci

stevanovic
N

Najbolja

pre 5 meseci

@stevanovic, kazem zbog tijane jer je realno uporedjuju sa drugim korektorima i pricaju o njenim uspesima. Naravno Stevanovic trenutno isto aktuelni svetski prvak sa reprezentacijom i sa klubom. Ali Tijana je ipak najbolja odbojkasica sveta i mislim da u istoriji ni jedna nije uspela da uzme svetsko sa reprezentacijom bude MVP, i da sa klubom uzme svetsko i bude MVP, to je ipak nesto posebno.