Komentari na vest

Tri nova Premium kanala na Areni: Večiti, El Klasiko i derbi Italije već u nedelju na novoj adresi

G

Goran7777

pre preko 2 godine

Super lazi,uopste mi stari korisnici nemamo pristup za te "premium",ja sam vec zastrazio raskid ugovora,da gledam rumunsku ligu i spansku i francusku drugu ligu a da ne mogu ni moju Zvezdu pogledati,to nije bio dogovor kad sam potpisao Antena Plus.
F

Fossa del Leoni

pre preko 2 godine

Kako je krenulo vratićemo se svi na Riblju kost ( Loga 3)
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Svaka cast samo nastavite ovako!!
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Samo SBB i SK, makar ništa od sporta ne gledao.
4

444

pre preko 2 godine

Srecan ti put gledaj onda n1 pink i ostale.
м

м11

pre preko 2 godine

Ништа нећеш и гледати.
M

Marco

pre preko 2 godine

E blago tebi...

rty

pre preko 2 godine

Ne razumem cemu histerija. Evo ja optiku mts 200/80 placam 3200din + EON sport paket 800din 4000 din sve imas. Toliko u SBB kosta solidan paket. A kome odgovara obrnuta varijanta platite ArenaCloud za slicne novce kao i Eon sport i eto. Dokle vise ove price necu da menjam ovo ono evo za cenu jedne karte za sever ili jug prosirite paket i imate sve.

rty

pre preko 2 godine

Pa naravno da ce premijum kanale od leta naplacivati. Imaces u ponudi pakete sa premijum kanalima i bez.
b

bojank9991

pre preko 2 godine

brate, na premium 1 imas prenos! -Sta je sad to, neka nova televizija? - Ma ne bre nego arena premium! - Sta, promenili ime? - ma nisu, bre, nego resili malo da zbunjuju narod umesto da lepo dodaju arenu 9,10 i 11...

markiđanii

pre preko 2 godine

Ne uvode dzabe sigurno premijum kanale. Ocekujem da se kupuju od leta kad pocne PL. Ne zovu se dzabe premium. Zivi bili pa videli,
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Neka ga duvaju i oni i SK. Samo pare pare
G

Gost23

pre preko 2 godine

Ma ne rodjace... Ovo će se verovatno od Nove godine plaćati dodatno, možda i od sledeće sezone kad krene i Premijer liga. Mada ako ćemo iskreno, zaista je neverovatno do sad bilo gledati sav onaj sport gotovo pa besplatno, tj plaćaš operatera, a imaš toliko sporta bez dodatnog plaćanja. U Evropi i svetu se to dodatno plaća. Arenasport ne verujem da će cepati neku ogromnu cenu, ali bez 300-500 dinara pride, neće biti! Ne opravdavam ih, ali i ne osuđujem! Znaju oni šta rade, to se baš vidi poslednjih godina.