Komentari na vest

Veče evropskog šampiona za zaborav: Egonu se vratila u Istanbul i napravila Gvidetiju pometnju

S

SALE BRAT

pre 5 meseci

A da se obrati paznja malo na igre Uzelac u brazilskom prvenstvu cura je prvi strelac lige, danas u derbiju kola 32p za Fluminense u pobedi nad liderom prvenstva
s

sale brate

pre 5 meseci

mi nemamo krstenog fudnalera a ne da trazimo neku odnojkasicu po brazilu..muska odbojka cevuskoro biti nivo hrvatske
N

Ne zanima nas

pre 5 meseci

Ne zanima nas propali fudbal. Ova devojka je jedna od najtalentovanijih odbojkasica mladjeg uzrasta i ono sto do sada pokazuje obecava. Ne zanimaju nas manekeni sto vise po splavovima pred utakmicu
g

gost111

pre 5 meseci

Imas kod Volly news na Instagramu, javljaju za Uzelac redovno
1

1001

pre 5 meseci

Volly.news na instagramu, cesto javljaju za Uzelac. Jedina stranica koja se ozbiljno bavi nasim odbojkasicama po klubovima.
j

jedisp

pre 5 meseci

Neki ovde pljuvase jedinstvo kako su izgbuile pa nije moguce obrukale se , vero osvaja titulu ljudi ima 100x veci budzet Egonu ko na federima , rettka 207 cm krece se ko da je 170 , hejman isto ubica , jeste li normalni bre pogledajte kako pokidase vakif u gostima hejteri
z

zar nije nsjbolja

pre 5 meseci

Koneljano ili tako nesto zar nije najbolja ekipa
J

Jedisp

pre 5 meseci

Je l bolja Barselona ili Real sitnice drug oba tima su za vecite svemirski brod tako je i ovde . Samo za razliku od kosarke i fudbala ovde sampion drzave proizvodi igrace a ne sipa se u njega , ipak to nekom smeta .
P

Poyy

pre 5 meseci

Jedno je časno izgubiti, a drugo je biti pregažen i osvojiti poen samo kada ti daju. PS Vero igrao u tom meču u leru na 30% i opet su gazili.
V

Vakif

pre 5 meseci

Gledala utakmicu. Katastrofa od igre Vakifa. U svakom segmentu igre su bile nivo Rumunske lige… retko dosadna utakmica.
D

Da da da

pre 5 meseci

Sta ocekujes od zenskog sporta.Naravno da je dosadno.
V

Vakif

pre 5 meseci

@da da da, ocekujem da ne smaras. Odbojku volim i nije mi dosadna. Komentarisem igru Vakifa, ocekivao se spektakl i mocna utakmica, a desilo se to da je Vero Volley dosao i pregazio ih sa 40% snage. Ako ti je dosadno sto dolazis i pises glupe komentare?
D

Da da da

pre 5 meseci

Vakif gledaj mušku odbojku.Ima šta da se vidi.Pršti na sve strane.Ovo prebacivanje i greške kao pionirke u pojedinim momentima.Zato je ženski ne zanimljiv.Ne samo odbojka vec i košarka,fudbal i rukomet.Vaterpolo pogotovu.
R

Rudi Panjko

pre 5 meseci

Nezanimljiv se piše spojeno.