Komentari na vest

Viđeni su u finalu, a sad se bore za bronzu

G

Gooxy

pre preko 2 godine

Pod hitno onu Boskovic prebaciti u musku reprezentaciju
B

Brundo

pre preko 2 godine

Komotno bi mogla.Kod nje nema straha.Igrac kao ona se radja jednom u 100 godina.Za nekoliko decenija koliko pratim sport jos nisam video nekoga ko igra tako dugo na jako visokom nivou u klubu i reprezentaciji. A ne smemo da zaboravimo da joj je Turska nudila za igra za njihove reprezentaciju tamo 2013-2014, sto je ona odmah odbila.
V

Vidjeni u finalu?

pre preko 2 godine

Ja ne znamo ko je ove momke mogao u finalu vidjeti...ekipa za plafon ovo sto se bore, i to je upitno da ne bi dobrog zreba.
N

Nadrealno

pre preko 2 godine

Jovovic= Ni 0.1 posto od proseka , tacnije ne bi bio prvi tehnicar ni u nekoj reprezentaciji tipa BiH.. njegova dizanja su takva da nikakva čitanja od strane protivnika nisu potrebna, sam ih najavi Ivovic= poslednji put prosao na mrezi , a da nije blok aut, u juniorima verovatno, lik sve vise podseca na onog nesrecnog Janica.. Kovacevic= dobar, ali dalekoooo od kviska ili Vanje, a nazalost decko misli da je legenda kao i oni, sine, miljama si ti daleko, ne mozes sa 28 godina da se ponasas kao da si popio svu pamet igre zvana odbojka. Pricam kao laik, ali dovoljno mi je ono sto sam gledao, nismo mi ni blizu da budemo favoriti u borbi za medalju, bolje malo vise da se pozabavimo strukom i kadrom, ko moze od mladih da zameni neke vec dotrajale bivse talente.
1

134

pre preko 2 godine

Upravu si jovovic katastrofa ivovic treba da bude u startnoj postavi od pocetka

Wolfasin

pre preko 2 godine

Najbolje je bilo kada su izjavili da idu na zlato i da vole kada se u njih sumnja. Prepotentni 100%, a nemaju kvalitet ni za top 5 nego su imali sreće sa žrebom. Jedino možda je to moj lični utisak, ali mi deluje da im uopšte nije bilo ni stalo sem par pojedinaca nema tu one požrtvovanosti sa kakvom igraju odbojkašice, vaterpolisti, košarkašice...
G

Gost0987654321

pre preko 2 godine

Ja ne znam ko je normalan njih video u finalu, posle meca sa Grckom, svima je bilo jasno da od njih nema hleba na ovom prvenstvu, pogotovo sa Luburicem i Kovacevicem...
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Kakva crna borba. Bice "metlanje" od strane Poljske, nece ni u jednom setu do 20 dobacit.