Komentari na vest

Voša prekinula seriju poraza i osigurala peto mesto na kraju ligaškog dela

B

Bravoo

pre oko 1 mesec

Za Vojvodinine mlade bisere koji će uskoro nositi igru reprezentacije i ako ostanu duže u Vojvodini donositi nove Titule
r

racan

pre oko 1 mesec

opljackana ribnica
S

SKANDAL

pre oko 1 mesec

Sme li se napisati koja o bruci i sramoti koja se dešava trenutno u Prvoj ligi Srbije za žene? Od trenutka kada je postalo jasno da Radnički ide u plej-aut i da neće izboriti direktan opstanak (a da ispadne ne sme), Novi Sad gubi po direktivi koja je došla sa više instance dve utakmice, od toga večeras od Panonije?! rezultatom 0:3 kako bi prvo mesto predali klubu čija predsednica ujedno obavlja i ulogu podpredsednice u Savezu. Klubu čiji je nadobudni trener Ćelavi (opet) sa najjačom ekipom u ligi izgubio "titulu" (već je postao nadaleko čuven po tome), tj prvo mesto, porazima od tog Novog Sada i kasnije od velesile iz Batajnice. Blago rečeno sramno i skandalozno. I odvratno što se takve ljudske nule igraju sa ugledom jednog Jedinstva iz Užica.... Već sada je isplanirano i zna se ko napušta Superligu u sezoni 2024/25 i to je sve što treba da znate o srpskoj odbojci.
S

SKANDAL

pre oko 1 mesec

Ima li neko informaciju, jel bio na SPENSU, šta se dešava? Najnovije je da su prepravili rezultat.... Malo se završi 0:3 malo 3:1? Može i ovako i onako?! Krajnja neozbiljnost.
ž

žiks Mladenovac

pre oko 1 mesec

Bataja i jeste velesila
O

Odbojka je sport

pre oko 1 mesec

Koji prate na utakmicama uživo 20 ljudi,po 7 članova rodbine jedne i druge ekipe i 6 dece koji su članovi kluba! Koga zanima odbojka sem reprezentacije.U BG na utaimicama više od 30 ljudi nikad na tribinama.
G

Gledao

pre oko 1 mesec

N Sadu dizac povređen,igrala je juce jedva hoda. Bolja bila Panonija.Zasluženo.N Sad i proslu izgubio al bez 1 dizaca,tu nije igrala.Komedija po kvalitetu od lige.
V

Valjevka

pre oko 1 mesec

Pa sta bi sad? Da li je povredjen dizac novog sada pa izgubise ove dve utakmice posteno jer nemaju adekvatnu zamenu? Mozda ipak boljom igrom protivnika, kao sto rece covek koji je gledao uzivo utakmicu? Ili je istina ovo sto pise teoreticar zavere koji nije ni bio u sali, ali sve ZNA:)