Komentari na vest

Završen je post dug 32 godine! Odbojkaši Partizana osvojili Kup, Janiću prvi trenerski trofej

Os

pre oko 2 godine

Neko je postio sa manje bitnim kupom 3 decenije a neko je u drugom sportu do 2013. imao 2 titule za celu istoriju a onda uzeo sve trofeje do krova Evrope kako li se taj podigao da mi je znati?
W

Wolfasin....

pre oko 2 godine

Super smo odigrali, jesmo gubili četvrti set i već sam pomislio idemo sad u peti, ali ipak evo konačno trofeja. Svaka čast momci. Pogotovo me raduje što nam je ekipa mlada sem par izuzetaka.
J

Jovica novicaasa

pre oko 2 godine

Zadnji kup cak iz doba sfrj?
B

Budzet Gradjana

pre oko 2 godine

Ima li Partizan budzet od skoro 20 miliona din? Ali ima ljude koji vode klub i razumeju se u odbojku..i prave sami tim…a ne nesposobna uprava…mozes da budes trener ali da ti mi napravimo ekipu…i ako nismo sutnuli mace sa praga…i promenis 3 igraca u toku sezone i sve ukupno moras da ih isplatis 15 h eura..ali nema veze imamo i sl 20 milki pa ne dajemo te pare iz dzepa svog…i sta ima veze sto 2 igraca koja vrede u ekipi(Bojovic- Polomac ) nismo mi doveli vec BIVSI TRENER Jevtic ( onaj sto je pomocnik Kolakovicu ) i sto nece da pristane da mu mi dovodimo igrace… e to vam je nazalost protivnik Partizana u danasnjem finalu…
U

UkRC

pre oko 2 godine

Cekali su u fudbalu isto 30+ godina kup.Pa u kosarci prvi trofej 31 godinu.Navikli na 3 decenije i vise cekanja.Hahahah.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Kup je nebitan, bitno je prvenstvo. Ali cestitke.
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Bravooooooooo momci!!!!! A komsije na kupanje, sampon deli AVRAM
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Pre dve godine igrali Drugu ligu, pričali kako ih Vučko ugnjetava. Posle dve godine osvoje Kup, za vreme istog tog Vučka.
G

Gost1978

pre oko 2 godine

kad stizete botovi i kup u odbojci da komentarisete, smorila kosarka, a

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa kad su do pre godinu dana klub vodili ljudi koji sa odbojku veze nemaju Zeljko tanaskovic je postao predsednik a trenera nismo imali nego je Janjic bio igrac-trener.
Б

Браво момци!

pre oko 2 godine

Свака част Јањићу и момцима!
J

Jsd bunker

pre oko 2 godine

Procvetala bela lala, uzeli smo kup marsala!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Boki Janic : "Imaju 5 poena prednosti!Da ih stignemo na 2 i to je to!" Svaka cast majstore i hvala za sve sto si doneo nasem klubu od svog dolaska!Svaka cast momcima na velikoj borbi u svakom mecu!Jedino mi je zao sto Mare Nikolic.Zare Kisic i Laza Koprivica one sezone nisu osvojili takodje kup ali eto...KUP JE NAS!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Bravo momci.Bojan Janić-budući selektor