Komentari na vest

Zvanično: Tijana Bošković ostaje i desetu godinu u Ezačibašiju

g

glas razuma

pre 3 meseca

Placaju Boskovicevu svaki put sve vise. Ali nema domcsih titula niti titule prvaka Evrope, a to su dva najvrednija trofeja. I oni nastavljaju istim stilom. A da probaju napraviti ujednaceniju ekipu? Sa dobrim korektorom, primacem napadacm i srednjakom kao glavnim nosiocima. I par dobrih asistenata. Upumpavanje u budzet jedne igracice samo stvara zavist kod ostalih i produbljuje jaz. Normalno da ona potpisuje. Ko ne bi. Ali gde su rezultati?
B

Brundo

pre 3 meseca

Posteno zaradjeno vrednim radom.Ona bi bez problema mogla da igra sa muskarcima.Malo koja odbojkasica bi to mogla.Toliko dugo je u odbojci a nema ni 27 godina.
D

Dkgc

pre 3 meseca

Sve je veca konkurencija na korektoru od strane Ruskinja Antropova , Marinova i Akimova sve u buducnosti mogu biti nivo Tijane Egonu i Haak
M

Marinova??

pre 3 meseca

Ko je ta? Nikad cula za korektorku Marinovu. Jedino za ruskinju Markovu koja uopste i nije korektor nego primac servisa. A Antropova i Akimova ce biti nivo Tijane i Egonu u 3. zivotu. U Antropovinim godinama, Tijana Boskovic je vec bila evropski prvak i imala olimpijsku medalju i mvp klubskog svetskog prvenstva.
A

Antropova

pre 3 meseca

Antropova 21.godinu, Tijana sa 20 prvi put postala Evropski prvak. Italija bez Egonu- nije se kvalifikovala na OI, na EP Egonu zakucana za klubu, Italija 4. u mecu za bronzu izgubila od Holandije 3:0 (branile zlato)
D

Dkgc

pre 3 meseca

Moja greska Markovu , ali i tvoja greska jer je devojka Korektor a ne primac servisa . A to sto pises za Antropovu i odlicja , pa po tom principu je Busa bolja igracica od Izabele Hak je l da ?
D

Dkgc

pre 3 meseca

Markova moja greska , devojka je korektor. Antropova je igrala sa scandicijem protiv tijane i parirala joj . Po tvojoj logici je Baladin bolja od Haak jer ima titulu sa repkom ?
M

Marinova??

pre 3 meseca

Druze Marina Markova je primac servisa igra za Muratpasu klub iz Turske, kakav korektor sta ti pricas. Devojka od pocetka karijere igra primaca servisa, mozda je nekad u klubu igrala kao korektor sto se cesti vidja da primac igra korektora da bi glavni korektor odmori. Kao sto Voronkova ili Cirnjanska kao primaci igraju korektora da vi Tijana Boskovic odmarala. A ovo sto pisem za Tijanu ne vazi i za Busu, poredis Antropovu sa Tijanom to je suludo. Devojka je sa 19-20 godina bila najbolji korektor i MVP Evropskog prvenstva. Sa 19 osvojila klubsko svetsko bila najbolji korektor i MVP a sa kojim legendama je tad igrala u Eczacibasiju kada je postala MVP (Jordan Larson, Tatjana Kosheleva, Thaisa Menezes, a ona bila MVP i nosilac tima). Antropova sa 21.godinom ne moze da nosi Italiju do medalje Tijana sa 19 godina vodila Srbiju do finala Olimpijskih igara. Poredis korektore i primace, ko prica o Busi ja kazem da u tim godinama je Tijana uveliko bila nosilac tima i Srbije i Eczacibasija, dok Italija apsolutno ne moze da se osloni na Antropovu jer smo videli kako su prosli..
M

Marinova??

pre 3 meseca

Pa ti ne znas ni pozicije. Pricas o Busi Baladin i poredis ih sa Haak i Tijanom koje su korektori. Pa ni ta Haak ne moze da se poredi sa Tijanom. Ta ista Haak nista ne bi nikad osvojila da nije igrala u timovima kao sto je Vakifbank i Imoco, u Skandicciju dok je igrala niko je nije ni primetio dok nije dosla u Vakif. Videli smo njene kvalitete protiv Fenera prosle godineu Ligi sampiona, kad ih je Fener nagazio servisom i kad na pomeren prijem nista nije znala da napadne i pretvori u poene, procenat napada imala jedva 30%. Lako je igrati kad imas primace amerikanke ili u Vakifu kad je imala Gabi Gimaraes pa tad svaki korektor moze napasti. Sto nije uzela titulu ko Tijana sa Voronkovom i Hande Baladin koja odigra svaku 2 utakmicu dobro, dizaci koji ne znaju ni dici dobru loptu, lako je njoj uzeti 20 poena kad imas Joannu Wolozs, aj nek uzme poene kad ima Elif Sahin koja ne zna doci dve normalne lopte za redom. Malo uporedi stil igre Haak i Tijane pa ces videti nacine napadanja i koje sve lopte prolazi Tijaana i koje lopte napada, takve lopte Haak ne bi napala i prosla ni u trecem zivotu
B

Bravo Tico

pre 3 meseca

Kapiten, ocekivano. Nadamo se da je sledece objava zahvalnica treneru Ferhatu 👏🏻🙏🏻
F

Faruk Ezacibasi

pre 3 meseca

Kao sto je i poznati turski novinar, specijalizovan za odbojku rekao: Ne otpisujte Ezacibasi, Faruk Ezacibasi voli Tijanu kao svoju cerku, bice spreman da ponudi bilo koju sumu novca, samo da ostane u timu. Tako se i ostvarilo, Tijana je cenjena u svom timu i biti 10 godina u jednom od vodecih svetskih timova na svetu, kao stranac, je vec samo po sebi uspeh. Pritom, ni vakifu se ne pise bas sjajno sledece godine- sve Amerikanke odlaze u americku ligu, gabi ide u Imoco Koneljano, a Zehra u Fener, Aleksia i Van Alen u Galatu. Od pojacanja najavljuju samo Plummer/ Isikava/Boseti. Na korektora ne znaju koga ce, Ebrar produzila ugovor sa Lokomotivom. Tako da ni njen prelazak tamosledece godine bi bio upitan kada su u pitanju rezultati.
M

Minjaaaa

pre 3 meseca

@Faruk Eczacibasi, pa to je poznato kakav je Faruk i kako gleda Tijanu. Cesto vidjemo i njenog oca kako sedi u lozi pored Faruka na utakmicama. Turci nju gledaju kao Boga i svi je vole i dive joj se, drugo je kad igra za reprezentaciju ali i tada sa dozom straha vole. A sto se tice Zehre, nema sanse da ce ona preci u Fener, bar turci pisu da ona ostaje u Vakifu. Vakif ce se snaci sa primacima ima njih tu, ali sta ce sa korektorima to ne znam, ocajan izbor na trzistu. Navodno pisu da je mala brazilka Tainara opcija, ali ona zaista nije za prvog korektora i nosioca tima kao sto je Vakif.
N

Ne moze

pre 3 meseca

Zehra i Fener isto kao Tijana i Vakif, nemoguce.
p

podatak

pre 3 meseca

U Vakif dolazi i Ruskinja Markova.
M

Minjaaaa

pre 3 meseca

@podatak, moze doci 10 ruskinja ne moze niko da zameni Gabi. Umesto Gabi verovatno dolazi Boseti iz Novare ali opet tesko je da neko zameni Gabi. Ona je njima kao Tijana Eczacibasiju.
K

Kragujevac

pre 3 meseca

Bravo Tijana poštovanje 🫡👏
b

bbbrrttyyll

pre 3 meseca

Браво Тићо