(Instagram Ezačibaši)
(Instagram Ezačibaši)

Zvanično: Tijana Bošković ostaje i desetu godinu u Ezačibašiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.01.24. | 11:07

Srpska odbojkašica, navodno, postaje najplaćenija na svetu

U Turskoj ništa novo. Tijana Bošković i Ezačibaši nastavljaju zajedno, a to će sada biti već cela decenija koliko ta ljubav traje.

Turski klub je danas zvanično potvrdio ono o čemu su tamošnji mediji brujali danima: Tijana Bošković je potpisala novi ugovor sa Ezačibašijem i ostaće i naredne sezone njegova prva zvezda.

Izabrane vesti

„Sa ambicijama istim kao prvog dana, u nove izazove. Svetski prvak, MVP, lider, naš legendarni kapiten, koja je bila verna narandžasto-beli dres devet godina, ostaje u svojoj kući i za narednu sezonu“, stoji u kratkom saopštenju kluba iz Istanbula.

Ono što se danas ne pominje, a mediji iz Turske su danima pisali, Tijana bi trebalo da postane novim ugovorom najplaćenija ikada kad je odbojka u pitanju (u obe konkurencije). Prestigla je Vilfreda Leona koji igra za 1.600.000 po sezoni...

Ona je imala ponudu Vakifbanka da promeni sredinu, nezvanično se govorilo da je na čeku pisalo 2.000.000 evra, za njeno „zdravlje“ se raspitivao i italijanski Skandići, ali je Boškovićeva odlučila da ne menja klub sa kojim je postala prvakinja sveta. Isto tako nezvanično, po novom ugovoru bi trebalo da inkasira 2.500.000 evra. To je skoro pa duplo više nego što je zarađivala do sada, jer je poslednji ugovor važio, navodno, na 1.400.000 evra.

Tijana je u dresu Ezačibašija do sada osvojila osam trofeja i mnoštvo individualnih priznanja. Pre odlaska u Tursku 2015. godine branila je boje Hercegovca i Partizana Vizure.


tagovi

EzačibašiTijana BoškovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara