Komentari na vest

Zvezda izgleda sve bolje, Nikolić ponovo blistao; Savršeno napadačko veče Radničkog u Subotici

V

Voždovac

pre 6 meseci

Ne znam zašto se o Vojvodini priča kao o mladoj i neiskusnoj ekipi kad svi igrači osim korektora i Makedonca srednjaka imaju po pet sezona super lige..
G

Gost1883855784939

pre 6 meseci

Izgledala je Zvezda sigurno pogotovo na prijemu. I pored dobrih servisa Vojvodine prilaci Dejo i Zugic i libero Ristic su imali visok nivo prijema... Prakticnio je pao jedan as nakon neca uz mrezu, sto se nije moglo ni da se primi. Mogla je Zvezda ubedljivije da pobedi da je Petrovic u dizanju manje tezio egzibicijama. Lepo je da mladi Nikolic dobro igra ali toliko lopti (42 za 3 seta) moze da bude problem u kontinuitetu kao i kod amerikanca u Subotici koji je morao na klupu posle 7-8 utakmica sto ih je kostalo poraza od Radnickog. Zvezda nema potrebe za time posto su i Zugic i Dejo odlocni napadaci sa odlicnim procentima prolaza. Kod Vose se pokazalo da je mlad tim koji ce da oscilira i da nece imati iskistva da u kontinuitetu prelomi setove iako im se zvezda u ovoj utakmici nudila. Steta je za Zvezdu zbog greske uprave oko registracije Deja i izgubljenih utakmica u prva dva kola ali ce se do kraja prvog dela prvenstva sigurno probiti u vrh.
A

Aca LJotic

pre 6 meseci

Odlicno pobeda bodovi samo da se nastavi tako.
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Prazna hala.Zaista tuzno.Kako privuci publiku na odbojku problem br 1 u nasoj odbojci.Ako nema publike dzabe sve medalje reprezentacije.
p

pero7

pre 6 meseci

da se igra u manjim sredinams

Sliks17

pre 6 meseci

Bravo Zvezdo, jos malo bolje pa da se vrstimo na staze stare slave
V

Voždovac 011

pre 6 meseci

Zvezda izgleda sve bolje.Posle dva poraza mnogi su je otpisali u borbi za visok plasman ali uz Partizan glavni favoriti za titulu.Pre svega ozbiljan trener i ekipa popunjena na svim pozicijama.Prijatno su iznenadili mladi Nikolić i srednjak Stefanović.
G

Gost574

pre 6 meseci

Opet Bugarin kad je tekma na Tv. I posle kazu kome je to bitno. Pa njemu je bitno vidite. E moj Djovani, ti kao levo smetalo. Nigde te nema, od doktora odbojke i onih koji su "zasluzili" da budu kao i ti na istoj listi