Komentari na vest

Zvezda prva ide u finale! Karađorđe se probudio iz lepog sna, crveno-beli nastavljaju put ka tituli

P

Petar Lazović

pre 24 dana

Karađorđe 😂😂😂 Ovi su više neki kum Vujica fazon samo brukaju ime Đorđa Petrovića.
A

A da mi

pre 24 dana

neko objasni sto su 8 setova ili ti 2 utakmice servisom gadjali Zugica, kad je Dejo daleko losiji na prijemu. Em su mnogo gresili servis, em i kad pogode, pogode Zugica ili ovog libera Ristica. Nek mi neko od ovih sto se od mene bolje razumeju u odbojku, mada meni nema logike.
P

Pa kad

pre 24 dana

Nemaju pojma.Najblaze receno.
d

d.g.

pre 24 dana

Ista osoba sa drugim imenom je ostavila deset negativnih komentara o Karađorđu. Tek ćeš imati povoda da mrziš.
d

domPenzionera

pre 24 dana

Zadovoljstvo je uvek videti ove mlade momke tipa Vemic, Sormaz, Nadazdin - BUDUCNOST SRPSKE ODBOJKE.Dogodine i trener Majstorovic da im se pridruzi na terenu mozda bi bilo korisnije.
V

Vožd Veliki

pre 24 dana

Zaslužena pobeda Zvezde, sami sebe smo pobedili vrlo lošim servisima, ceo jedan set smo poklonili užasnim servisima! Ali sam opet jako ponosan na ekipu! U par sezona smo od najnižih rangova dogurali do evropskih takmicenja! Sledeće sezone nam je samo nebo granica! Sa par dobrih pojačanja napadamo duplu krunu!
B

Brka Todor KV

pre 24 dana

Al prvo nas da podmirite
L

Liliputanci

pre 24 dana

Kupili nezasluženo mesto u Prvoj ligi, kupili mesto u Superligi, dali pare Ribnici da izbace druge iz lige, pa ne može doveka. Ne može se sve parama kupiti
d

d.g.

pre 24 dana

Pišeš samo laži. Ne znam odakle tolika mržnja.
M

Montipajton

pre 24 dana

Primač Zvezde Dejo je odigrao fenomenalnu utakmicu...Bekric iz Topole veliko razocarenje u ovoj utakmici
A

Aca LJotic 89

pre 24 dana

Prosli smo u Finale sad na Titulu.
d

d.g.

pre 24 dana

Čitam svakojake gluposti o nekakvoj plastici. Karađorđe je klub sa tradicijom i u Topoli je odbojka oduvek sport broj 1. Prošle godine je izboren opstanak, ove. goddine Evropa. Videćemo dogodine. Prostor namanjen za 50 delija je večeras bio prazan. Zvezda u potpunosti nadigrala Karađđorđa ali joj je roster kratak do bola. Imaju pet igrača koji služe za navijanje. Kad je ovako onda Zvezda do titule.
V

Vreme je

pre 24 dana

de si PR nismo te prepoznali!!!
d

d.g.

pre 24 dana

Ako te baš zanima ja sam ponosni Šumadinac i večeras navijjač Karađorđa.Zvezda mi je večeras bila u drugom planu. Nije Karađorđu poreban pr jer ko hoće može da sazna nešto o odbojci u Topoli od legendarnog Mije Todorović pa na dalje.
V

Vreme je

pre 24 dana

mnogo si nešto angažovan ovde za nekog ko nije PR xD A kao ne znamo da su napredne gazde davale pare Bljucu da radi kampanju još dok je bila Druga liga da se zamažu oči javnosti
Z

Zzzzzzzzzzzzzzzzz

pre 24 dana

Hala u Topoli da dobije nadimak Teatar Spavanja
V

Voždovac 011

pre 24 dana

Lakše nego što se očekivalo.Pohvale ovaj put za dizača Petrovića ali i ceo tim.Zvezda igra igru napada servisa i od toga ili živimo ili kanal.Titula je crveno bela.Bilo bi lepo da i najvatreniji navijači pruže podršku u finalu jer su to ovi momci zaslužili.
d

d.g.

pre 24 dana

Zasluženo. Da. je Karađorđe dobio druggi set bilo bi gusto.Mene plaši da Zvezda igra sa sedam igrača.

Sta ti to

pre 24 dana

znaci sa 7 igraca? Zvezda ima odlicnog 3 srednjaka i odlicnog drugog dizaca..sto su ti pokazali u prvoj utakmici u 5 setu! Ima vise nego dobre primace na zameni, mladi jesu i neiskusni ali vreme radi za njih ..pa i zamena za korektora je dobar, da ojaca i bice to dobar zalog za buducnost, a i drugi libero jako mlad ali isto talentovan. Tako da ne znam o cemu pricas?
V

Vreme je

pre 24 dana

da Voždovi puste svog ljutog PRa da udara minuse xD
M

MVP

pre 24 dana

Zna li se šta sto Bekric nije dosao na utakmicu
B

BonVoyage

pre 24 dana

Simpatične Dedice iz Topole su se mnogo uzdigle red je bio da budu obrisani sa terena, i to još na tom tzv vrelom parketu
g

goran d.

pre 24 dana

ivica jevtić ubedljivo najbolji trener trenutno u muškoj ligi, prvo odlični rezultati sa spartakom sada i sa zvezdom ulazi u finale iako na papiru nema jači tim od partizana i od radničkog. očekujem večiti derbi u finalu.
p

pink

pre 24 dana

Priča se sledeća sezona u Turskoj ligi mada bi voleo da ostane zbog lige šampiona.
T

TOPIONICA LIM

pre 24 dana

PUČE PLASTIKA
D

DarkoZr

pre 24 dana

Za klub koji je na glasu da se bavi nečasnim radnjama i polufinale je previše. Za nešto više prvo bonton iz sportskog ponašanja.
H

Hibrid Topola

pre 24 dana

Čas odbojke.Ne ide ništa veštački i na silu.Čim izadju pare nema više ni Veme ni Majstora a bogami ni Voždova.Možda tamo neka Druga liga Centar eventualno.
d

d.g.

pre 24 dana

Prva b liga je bila u staroj Jugoslaviji . I tad smo igraali derbi sa Zvezdom.
Z

Zvezda le

pre 24 dana

Živ bio Aleksandar još 100 godina i mi sa njim
T

Timok19000

pre 24 dana

Pa nije Zvezda - Ribnica. Karadjordje da traži sledeće godine nekako ako mogu 22. kola sa alavim Kraljevčanima + sve runde plej-ofa pa možda i bude neka borba za trofeje.
N

Na delu se videlo

pre 24 dana

Najave pompezne a u hali... MUK! Da nisu sudije zakuvale malo drugi set i dale povoda za par aplauza ne bi bilo ni to. Toliko o toj famoznoj publici u Topoli.
P

P.p

pre 24 dana

Ta ista famozna Topola je pokazala kako se podrzava klub...u beogradu 200 Topolaca,200 beogradjana...a na domacim utakmicama pune hala...tako da gledajte vi vase dvoriste
D

Delija-topoljac

pre 24 dana

Ne lupaj! U Topoli jedino živi duh odbojke u Srbiji! Uvek pune trebine, na gostovanjima uvek velika podrška! A i Topola je mesto od 5.000 stanovnika, za razliku od bg koji broji milione!
O

Ojsa

pre 24 dana

Vracaj titulu tamo gde joj pripada!
G

Gost1234

pre 24 dana

Polako alavi sa tom titulom! Nije vam duh koji lebdi obezbedio dekretom titulu i u odbojci, tu cete morati da se preznojite i osvojite titulu protiv aktuelnog sampiona PARTIZANA, a to ce biti malo morgen.