Komentari na vest

Zvezda traži trenera: Ko bi mogao da sedne na užarenu klupu posrnulog velikana?

l

lollllll

pre 11 meseci

Pa jedino neko iz stranke, ja ne vidim da bi neko radio za naš državni klub
S

SVE SE MOZE

pre 11 meseci

STIZE ,VODJA POSLAO AVION! NIJE PRVI PUT !
K

KAO PO NAVICI

pre 11 meseci

SAD CE SULTAN DA VAM NADJE. SALJE I AVION !
R

Rasputin

pre 11 meseci

Ajde ajde, tolike milione, desetine miliona dala nam drzava za fudbal i kosarku i to decenijama unazad i sad nema za nekog trenera, ajte molm vas
g

glavni gost

pre 11 meseci

Evo ja bih mogao
R

Rasputin

pre 11 meseci

Polako, dugo je leto, ko zna eto mozda nadjemo koferce para pa dovedemo Djironu za trenera
G

Gost nedragi

pre 11 meseci

Lalatovic vam je slobodan,moze on. Bas se uklapa u profil srpskog rukometnog trenera,perfektno urla i arlauce. Puno je ulagao na edukaciju!
n

nije

pre 11 meseci

uzećemo duljaja!!
S

Sf

pre 11 meseci

NE uzecemo SAVU MILOŠEVIĆA ON URLA JOS JACE A VOLI I DA PRAVI PREKIDE UTAKMICA CAK I NA PRIJATELJSKIM. ILI STANOJA ŠAMROKA NI ON NIJE LOŠ, JOŠ PIŠE DIVNA SAOPŠTENJA.
H

Handballmania

pre 11 meseci

Posrnuli velikan? Po čemu je Zvezda velikan rukometnog sporta? Malo objektivnosti je neophodno, ni Partizan ni Zvezda u rukometu ne mogu da se nazovu velikanima jer nemaju nikakav rezultat van Srbije. Velikan je Metaloplastika, velikan je Proleter iz Zrenjanina, ali reći da su Zvezda i Partizan velikani je preterano. Pre bi se moglo reći da je Jugović ili Dubočica velikan srpskog rukometa nego pomenuti dvojac.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

I ti ga sad pretera, naravno da ni zvezda ni Partizan nisu neki pravi velikani, to u Srbiji moze da se kaze samo za Metaloplastiku osamdesetih. Kakvi Jugovic i Dubocica? Ako neko daje igrace, to ne znaci da je velikan, ovde su veliki klubovi jedino Metaloplastika, "veciti" i Vojvodina, posle idu Proleter (bio bi mozda velikan da je uzeo KES onda kad je tesno izgubio), Zeleznicar, Crvenka, Dinamo, Sintelon, Kolubara, Jugovic, Vrbas...