Komentari na vest

Tadić: Nismo imali prostora za kvalitetan pas; Lukić: Omela nas greška

G

Gostpa brate

pre preko 1 godinu

Tadiću ti nissi ni igrao šta ti komentarišeš
V

Vujke Baric

pre preko 1 godinu

Nek bude ,da nisam stručnjak ali lose smo odigrali.
G

Gostapppappaapp1119991

pre preko 1 godinu

Kuci bre redom svi, niste zasluzili ni jedan aplauz ni jednu pohvalu...ne brukajte se nego izmislite incident i kuci odma'.
R

Ralentsakis

pre preko 1 godinu

Tadic i Mitrovic 0 bodova zajedno, za mene je Piksi slabo postavio utakmicu. Naravno da pobeda nije bila realnost, naravno da su igracki bolji, ali SMS poluspixlc, Tadic na krilu, Andrija Zivkovic starter, Mitrovic koji se cuva u postavi tvrdoglavo zbog starih zasluga... Nzm. Kostic fali uzasno mnogo
h

hc

pre preko 1 godinu

Kao sto reko mister;+)
T

TerzajaKokezajaSnajperSlusalica

pre preko 1 godinu

Nisi imali prostora od starleti koje zenite i od belog u nosu sa splavovima ste na DOBAR DAN. Menadzeri vam napravili karijere bagro propala.
Š

ŠiljinaEkipa

pre preko 1 godinu

Tadiću ti si samo za Holandsku ligu . Nisi se video moja senka se vise videla od tebe . Sergej kao da ideš u lov na Pantera u Apatin nema ga nigde . Mitrović kao iz pečenjare da izašo oteko od holesterola . Živković kao ovaj narod sto bio zatvoren u vreme korone i izaso napolje kao ćurke . Piksi je bio u Japanu izgledalo mi je tako . Slavoljub Muslin je doktor namerno su ga oterali i postoji Karma .
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Dobro i? Ajde bre, malo optimizma, nije kraj sveta. Ima još da se igra. Neverovatno koliki pesimizam, kao da branimo titulu...
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Ma sudija kriv😂😂😂😂
U

Usput

pre preko 1 godinu

Mi kao da napred imam Mesija a ne Mitrovića pa pod presingom nemamo kome da dignemo loptu nego pokušavamo da mu je prinesemo u noge na pola metra. Mi ne možemo da pariramo Brazilu ni trkački ni tehnički to je jasno, da je bilo vise lopti na Mitra, Brazil nebi smeo toliko da izlazi u presing.
G

Gostt567

pre preko 1 godinu

jel se sergeju i jedna jedina dlaka sa glave pomjerila?
M

Marko131

pre preko 1 godinu

Izvini, ali lupetas. Kako mislis vise lopti na Mitra?? Dobro, visoku mu das, da je zadrzi, i kome da je prosledi, kad su brzi igraci zakucani pod presingom? Celu klasu je Brazil bolji od nas, to je to. Bodove treba da trazimo drugde.
u

usput

pre preko 1 godinu

Kako kome da je prosledi? Pa imas u postavi dva ofanzivna vezna Tadica i Sergeja. Ako su stoperi pod pritiskom to ostavlja prostor njima da utrce na drugu loptu. Nešto slično što je igrao Ekvador,stim sto su oni dizali na krilo a centrafor utrcavao.