Komentari na vest

Kako je Francuska legalno napravila sedam izmena u finalu Mundijala

D

Don't cry for me...

pre preko 1 godinu

3:0 za Argentinu
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Fudbal je jedini sport kod kog je godinama vazilo pravilo 3 izmjene i ako imas 11 igraca na klupi. Da ludost bude veca jos gore je bilo kad ti se posle 3 izmjene povrijedi golman i tebi mora igrac na gol. Automatski si u podredjenom polozaju. Po meni treba uvesti pravilo da mozes da zamjenis sve igrace, ne vidim gdje bi to nanjelo stetu fudbalu, cak naprotiv ulaze odmorni sa klupe samim tim intezitet igre ne pada. Mislim da bi i pravilo mjeraca vremena bilo dobro. Kao u futsalu racuna se samo aktivna igra, izadje lopta stane vrijeme, nema lazi, nema prevare. Ne bi bilo valjanja i zadrzavanja igre, ne bi bilo zvizdanja zbog male nadoknade, a ne bi bile ni nadoknade po 10 min, kakve smo gledali sad u Kataru.
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Aj se vi sudarite glavama sa nekim obojica u punom sprintu i nastavite posle toga kao da nista nije bilo
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Za nekoliko godina, pravila fudbala će se toliko promeniti da će isto ostati samo da se igra na travi. Ovo i fudbal iz perioda 1990-2010 polako postaju 2 različita sporta.
@

@inzagi

pre preko 1 godinu

A po čemu, boga ti? Što ima veći broj izmena, što golman ne smije uhvatiti u ruke ako mu je dodao saigrač i što se više štite napadači od startova odbrambenih igrača.
L

Luke

pre preko 1 godinu

U komentarina glavna rec manipulacija. A zapravo jedino je Marcinjak odradio posao za koferce dolara. E to je manipulacija sa direktnim uticajem na osvajaca pehara.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Ko manipulise, njemu na dusu, ali svaka cast za pravilo. To su stvari sa kojima se ne treba igrati i u svakom trenutku treba sacuvati glavu.
D

Dejan cz

pre preko 1 godinu

Ukoliko ti nije dovoljno 6 izmjena, utakmicu zavrsis sa igracem manje. Kakva glupst. Nekada nisu ni bile dozvoljene izmjena, pa onda decenijama 3 izmjene sad hoce 7. Presmijesno. Nije to vise isti fudbal. Pola ovih igraca ne bi moglo igrati prije 15-20 godina
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Jeste DejanCZ ali zaboravljas da je nekad jedan klub igrao maksimum 50 utakmica u sezoni i to kroz Kup Evropskih Sampiona, Zvezda kad je postala prvak Evrope je odigrala 9 utakmica u KES-u plus 34 u prvenstvu, nesto malo u Kupu Jugoslavije i to je maksimum 50! Pre neku sezonu Zvezda je usla u LS i samo u kvalifikacijama je odigrala 8 meceva....tako da napor za igrace je mnogo veci....
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Neka je kad trener naoravi sve tri izmene pa se igrac ili povredi ili gosa dobije crveni, tim ostajao bez igraca ili u drugom slucaju stoper ili ko vev morao na gol...zar ne misle malo ovi iz fife da je to nepravda? Placaju ih kao da su od zlata, imaju najbolje moguce uslove i jos im se na ovaj nacin povladjuje...za 10-20 godina fudbal ce postati sport za curice.
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Kaze doktori donose odluku, pa ne moze da se manipulise, a u pitanju su timski doktori, tako da je manipulacija i te kako moguca.
S

S ovim može

pre preko 1 godinu

Da se manipuliše nekada ja msm.. Igrač umoran, a slučajno se sudari da nekim, izmena nema više pa ga izmene ujedno zbog pravila..