Komentari na vest

OVO JE MUNDIJAL! Pustinjska oluja progutala Argentinu, Saudijci poručili Mesiju – u penziju ćeš bez svetske krune!

P

Piko

pre preko 1 godinu

Molim Mozzart da objavi, naravno uz poštovanje privatnosti, live tiket koji je danas vaš korisnik odigrao - 1000 dinara na Saudijce u momentu kada su gubili, na kvotu za pobedu od 225!!!
d

dukkag

pre preko 1 godinu

Al-Hilal jači od Argentine,i to bez stranih zvezda.
K

Keba

pre preko 1 godinu

Svi napadi Argentine idu kroz sredinu, izmedju linija...nema sirine. To su disciplinovani Saudijci iskoristili, hvatali ih u ofsajd zamke. ..i vesto iskoristili sanse koje su im se ukazale... Argentina opet previse na Mesija, ne moze 1 na 10... Jbga, uzeli su mi pare iz dzepa!
m

misko123

pre preko 1 godinu

I posle onaj fasiata Perez Iz Reala zeli "Super ligu"..pa ovo je draž fudbala..
p

piško

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima SP sa klubovima i super ligom
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Evo zašto verujem da mi možemo dobiti Brazil....
S

Soy Argentino

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zasto Hulian Alvarez ne igra od prve minute. Bolji je od svih argentinskih napadaca.
F

Florentino

pre preko 1 godinu

Lijepo sam vam rekao da je Argentina uzasna ekipa koja nema nikakve sanse za boginju!
s

sp 2022 katar

pre preko 1 godinu

Zbog posla nisam pratio, mislio sam da je greška na live score-u. Nadam se da ćemo i mi da uradimo isto protiv Brazila. Pozadi jako, pa na kontru. Svaki prekid da im bude muka.
K

KuciToVracaj

pre preko 1 godinu

Meni se se smucili kad dosli na aerodrom u Dohu i izlaze iz aviona,smakljavi sto kaze narod u sorcevima i papucama i nekim carapama,apa drapa fazon. Pravi gaucosi,a to je ono prerijski farmeri po Patagoniji,Argentini gori nego oi u teksasu sto bikove jurili u 18 veku. Inace svi deluju oduvek nadmeno,isarano,isfolirano.Secam se i 1978me u Argentini,kad su bili domacini igrali sa tesnim sorcevima ko neki da ne kazem sta. Iritantni su svi,oduvek,sat dvojici trojici,ali brazilci iz favela za njih su gospoda sa manirima.
M

Meni se smucilo

pre preko 1 godinu

To sto si nepismen u 2022. godini
g

goust

pre preko 1 godinu

Kakve to veze ima sa fudbalom, sve i da je tako?
g

gostx

pre preko 1 godinu

Arabijci su dobili svoji pet min i iskoristili ih s dva gola ostalo nist osim grube igre kradje vremena valjanje po terenu maximalno ako ste obratili paznju na gol Arabije kol je igro ostro na kraju svog igraca nokautiro oni ce izginut ali protiv nji se mora igrati grublje ova utakmica je pokazatelj pozzzz
L

Lepo sam rekao

pre preko 1 godinu

Da je Argentina prosečan tim, napad je dobar, ostalo ništa. Što se Mesija tiče, nikada nije bio vođa i to je to.
G

Gostanić

pre preko 1 godinu

"Argentinci" iz Srbije na aparatima
K

Koan

pre preko 1 godinu

Danas je definitivno otklonjena svaka sumnja da Mesi nije najbolji fudbaler svih vremena.Daleko je on od Maradona.
b

bbçcccvvgt

pre preko 1 godinu

Ne lupaj, maradona dao jedva 100 i nesto golova
g

gostx

pre preko 1 godinu

Iznenadjenja ce bit pocelo je zestoko preko Argentine normalno Argentina bolja ali rez govori drugo pozzz
m

mesina

pre preko 1 godinu

ko ima više tetovaža igra za prvi tim.
N

Nervozni Poštar

pre preko 1 godinu

Vojska magaraca koju predvodi lav,jača je od vojske lavova koju predvodi magarac.Danas nam je selektor Saudijske Arabije dokazao da je ova Napoleonova izreka itekako tačna.
j

juventino10

pre preko 1 godinu

Pravi su to lavovi, ne znas ko ne gori od koga. Znaci fulio si komentar skrz naskroz. Pravi komentar je , staracki iznemogli dom protiv lavova izgubio!
F

Fanki123

pre preko 1 godinu

Realno da je argentina uspela da da regularan 2. Gol u prvom poluvremenu.. Zeleni bi izgubili.. Ovako im se sve okrenulo u 5 minuta. Argentina nije losa, tako joj se namestilo danas... 3 gola poništena u prvom (opravdano, ali 2 od 3 su vrlo lako mogla biti priznata u pitanju su centimetra).... Ko je pratio Argentinu ove godine, video bi da su maltene svakoj reprezentaciji uvaljivali bar 2 gola u prvom i još po neki u drugom poluvremenu
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kako su mogli biti priznati kad su ofsajdi?
М

Митт

pre preko 1 godinu

А свак им може дати 2 гола (сем Катра).
A

Allianz

pre preko 1 godinu

Ko da osvoji svetsko, ono jado.
s

sefpi

pre preko 1 godinu

mozda je iznenadjenje a mozda i nije ali tim koji igra celu sezonu zajedno postoji velika sansa da je uigran...9od11 startera igra za al hilal i jos 5-6 igraca u rezervi su iz istig tima...tako da ima tu nesto :)
G

Gostrt

pre preko 1 godinu

Tako je. Svi u domacoj ligi koja je izuzetno dobra. Mnogo novca, ulaganja, stalno zajedno. Nisu da ne znam sta urade. Al nisu za podcenjivanje.
L

Lazio

pre preko 1 godinu

I dalje mislim da je cirkus ovo što hoće da prošire SP na skoro 50 ekipa. Plasman na takmičenje mora da se zasluži dobrim partijama i rezultatima u kontinuitetu. Što se tiče današnje utakmice zaslužena pobeda Arapa. Disciplina, borbenost, taktički odlično. Mora se priznati i očajna priprema Argentine. Potcenili su protivnika, precenili sebe, ali nije to ništa novo za njih. Kod njih je fudbal religija! Ono što nikako ne mogu da shvatim je koliko očajnu struku imaju na prvenstvima i što nikad ne vode klasičnog napadača, devetku. Hoće da igraju sa 5 "mesolikih" igrača. Mora neko i da spusti loptu, da odigra glavom, da zagradi, da ideš na njega kad juriš rezultat i napadaš bunker. Ne mogu svi baš u ofanzivi da budu mali, brzi, hitri, sa niskim težištem. Moraju da imaju balo više balansa. Imam osećaj da bi nekad krenuli sa 6 napadača/vingera da mogu. Mesi i da uzmu da prvenstvo neće nimad moći da se poredi sa Dijegom. Glupo je uopšte objašnjavati zašto.
e

espana1982naranjito

pre preko 1 godinu

U pravu si skroz..Ja mislim da i sada 40% sveta boli uvo za fudbal tj.SP,a jos kad razvodne sve sa milion takmicenja,sto vec rade u svakom sportu,narod ce bataliti sve pa i SP. Kakve 48 ekipa,kao nekad treba 16 max 24. Pa se gambaj i bori u grupi svojoj kvalifikacionoj da budes prvi. Jos da nije kladionica pa mislim da bi bas bio debakl interesovanja. Nije to kao nekad ili sma ja sa svojih 50 godina ostario da ne osecam euforiju,kao 82,90,98,2006te i 2010te.
G

GATWAVAJ

pre preko 1 godinu

ARGENTINA PRVAK...ŽIVI BILI PA VIDELI
G

Gost13

pre preko 1 godinu

To je ono što sam govorio jesu oni favoriti ali su 2002. duplo jači tim imali (govorim timski a i pojedinačno Batistuta, Ortega, Ajala, Krespo, Rikelme i sl.) pa su otišli kući nakon grupe. Mnogo su poleteli a sad moraju da se vade protiv Poljske, i naročito nezgodnog Meksika.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

mogu da pobede obe i cak sta vise trebalo bi da pobede obe ali kao ekipa su nikakvi . Ocekuje se od Dimarije i Mesija da urade nesto i to je to a oni nisu sto su bili ,godine su ucinile svoje
L

Lopta je O

pre preko 1 godinu

I onda neko kaže kako Srbija ne može da iznenadi Brazil!
b

bravoooo

pre preko 1 godinu

To treba i nama da digne pouzdanije!! Samo gas!!
G

GostBukvalnoDobri

pre preko 1 godinu

E najjaci su mi komentari ovih koji pisu kako su oni pisali komentare kako Argentina nije neki bauk kako su losi ovo ono. Brate daj ne lazite. 99,99% ljudi je mislilo da ce ovo Argentina da odradi sa pola gasa, niko o remiju nije razmisljao a ne o pobedi Saudijaca. Sada se javljaju strucnjaci koji kazu da su oni ovo predvideli. Svaka cast Saudijcima, navijao sam za njih jer uvek navijam za autsajdere kada igraju protiv jakih, ali ni na kraju pameti mi nije bila misao da ce oni da pobede. Evo da se dogodi da Argentina pobedi i Poljsku i Meksiko sa po 4-0 i da odigra te utakmice maestralno i prodje grupu isti ti koji sada pisu kako su predvideli raspad Argentine tada ce pisati kako su oni znali da ce se to dogoditi i nakon poraza od S Arabije,kako ce da se podignu i kako im je bio los dan i da ce redom sve da pregaze. Evo samo gledajte ako se to dogodi kakvi ce komentari da budu.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Niko nije rekao da će izgubiti od saudijske Arabije,nego da neće osvojiti titulu!
4

4444444444444

pre preko 1 godinu

Svaka cast selektoru, taj je opasne stvari radio i u Africi ranije.... kako je procitao Argentince i igrao te ofsajd zamke haha genijalno...a igracima svaka cast na borbenosti ... to je svetsko... najbolje takmicenje na svetu ! Liga sampiona po uzbudjenju je mala maca za ovo 🔥🔥🔥⚽️⚽️⚽️
G

Gost 111

pre preko 1 godinu

Tebi je liga šampiona uzbudljiva?
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Još posle SP 2014 sam pričao ortacima da Argentina ne može ništa da uradi dok je Mesi tu. Jednostavno,sve se vrti oko njega,što je donekle i logično,ali imam utisak da su svi ostali igrači stegnuti i da samo gledaju gde je Mesi,da imaju obavezu da mu dodaju loptu,ne igraju svoju igru... Jednostavno je on preveliki autoritet u ekipi,a to ne valja. A inače su krš od ekipe,mnogo lošiji nego pre 4 i pre 8 godina
J

Jojja

pre preko 1 godinu

Messi who?
s

smf

pre preko 1 godinu

Sad pisete ovo je mundijal a juce ste pisali kome trebaju ovakve krs reprezentacije na SP.
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Svaka čast Saudijcima na želji, zaslužili su... Ali šta to mijenja, izgubiće i od Poljske i od Meksika dok će Argentina da dobije obe do kraja i ko će na kraju bolje proći, Argentina sigurno... Pravda za Dybalu, dečko igra strašno al očigledno ima neki problem sa Messijem čim je stalno na klupi u reprezentaciji....
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Пре меча сам написао моје мишљење,они са три позади могу много.Крила немају.Саудијци стоје на 45м од гола,личе убаци Анхела Кореу ...овако са четири позади,ко су крила Ди Мариа у овим годинама он је више креатор. Имају кавгаџије од Отамендија неће руку да пружи,Ромера,Паредеса.Десетки колико оћеш Меси,Ди Мариа,Папу,Финала.Где су крила? По мени три позади и иза шпица Меси и Ди Мариа. Свака част Саудиијцима,опасан голман.Надам се да ће нокаутирани играч бити добро Ево зашто треба гледати,а не напамет ко ја,јер сам мислио да С.А. благе нема...и да голман им је опасан.
s

sitor

pre preko 1 godinu

kvota 100 u lajvu
w

wksmslalsmykslyjxn

pre preko 1 godinu

Ovo nam i ne odgovara baš,sad će Brazilci da se uozbilje a verujem da misle da će lako sa nama,ova utakmica im je opomena.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Onaj penal za Argentince je bio vise nego smesan. Uskoro ce se suditi i kad igrac mrko pogleda drugog. Arabljani dali dva lepa gola, pogotovo drugi. Direktan krivac za izjednacenje je Mesi, on doduse nikad nije ni igrao odbranu, ali je sramota njegov odnos prema igri, zato nikad nece ni osvojiti SP. Kad je Maradona igrao, znao je da potrci, oduzme loptu, pomogne timu. Daleko je Mesi od Maradone kao igrac.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Argentino sve ti najgore zelim

Delija

pre preko 1 godinu

Kako su ih samo urnisali u ofsajd zamke hahhaha .
X

X

pre preko 1 godinu

Onaj napadac iz Intera ne zna gde udara...
g

gaudd

pre preko 1 godinu

Tako im i treba kad igra raspali lautaro pre alvareza

Delija

pre preko 1 godinu

Kada moze S.A moze i SRBIJA🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

NEKA DRHTI BRAZIL I NEIMAR!!!!
t

thorr

pre preko 1 godinu

Primjer kako se nedostatak kvaliteta može nadomjestiti borbenoscu...kapa dole
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Nisu ni Argentinci bas pokazali da su neki kvalitet… osim Mesija, Di Marije, Lautara….nijedan top klasa! A cak su i ova trojica bili slabi
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Di Marija je rezerva Kostiću. A Kostić je možda peti igrač reprezentacije. Čisto informativno za one koji potcenjuju ovaj naš sastav.
G

GostVojvoda

pre preko 1 godinu

Zamislite da je Srbija izgubila od S.Arabije kakvi bi bili komentari?

Bojank91

pre preko 1 godinu

Sigurno ne gori nego u Argentini. Probaj da otvoriš nešto njihovo, bukvalno ih teraju iz reprezentacije
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Ne pomaže ni navlačenje Slovenca. Eto šta se desi kada ceo svet gleda i nema sviranja penala u poslednjim minutima kao u Ping pongu. Svaka čast Saudijskoj Arabiji, fina ekipa pune želje i dokazivanja, pored naše navijam i za njih.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Ne pomaže ni navlačenje Slovenca. Eto šta se desi kada ceo svet gleda i nema sviranja penala u poslednjim minutima kao u Ping pongu. Svaka čast Saudijskoj Arabiji, fina ekipa pune želje i dokazivanja, pored naše navijam i za njih.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Mesi uplatio tiket kvota 23
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Plus iz keca u dvojku. Ludilo 🤣
T

TerzajaKokezajaSnajperSlusalica

pre preko 1 godinu

Odlican selektor Sudijaca bas ih je lepo nastimovao. Nek prodju grupu kad se ovako mocmo bore do zadnje kapi znoja. 🙂
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Starletar Vincic
R

Rolla

pre preko 1 godinu

Saudijska liga 16 klubova. Al Nasr(62m) - Ospina,Alvaro Gonzales,Konan,Luis Gustavo,Taliska,Martinez,Abubakar Al Hilal(57m) - Kueljar,Pereira,Marega,Lukas Vieto,Igalo,Kariljo Al Itihad(35m) - Hegazi,Helder Kosta Al Shabab(34m) - Krihovjak,Banega,Bupenza,Santi Mina Etifak(29m) - Tiserad,Sliti,Quaison Al Tawan (17m) - Naldo,Tawamba Da ne idem dalje sa klubovima. Cela repka iz domace lige.Vidite uz kakve igrace i timove se razvijaju domaci igraci.Iznenadjenje je veliko sto su dobili Argentinu,neocekivano.Ali nije iznenadjenje igra i borba i pismenost nekih igraca.Uporedite njihovu ligu sa nasom.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

A gde je Al Ahli iz Dzede? Doveo ga Kent do druge lige, iako je imao najveci budzet kada je on bio strateg tog tima! Sta ucini Klarče Kente?
Y

Yap

pre preko 1 godinu

Uporedjujes avion i kamion,kolika je KSA a kolika Srbija,plus su prebogati.
R

Rolla

pre preko 1 godinu

@Yap U pravu si brate,ali dzaba bi im bile te pare da nisu barem malo pametni i da nisu ulagali u infrastrukturu,kampove,trenere itd.Nemamo mi ni novac pa gradimo nacionalni stadion od 500 miliona koji ni jedna Nemacka nema... Zamisli tih 500 miliona da se rasporedi po klubovima,ulozi u sve potrebno.Ne zezaj molim te,sve je stvar organizacije i politike.Ovde je 20 godina sve isto...
G

Gost@Kalca

pre preko 1 godinu

Opet lazes Kalco. Kad je Miloje bio tamo, borili su se za totulu. Ispali su kad je on otisao. Sto samo govori koliko je on dobar trener zapravo.
E

El ninhoo

pre preko 1 godinu

Ocigledno da su Argentinci mislili da ce sa pola gasa da rese utakmicu,isto tako ocekujem da Brazil proba ovaj recept😁
B

BH

pre preko 1 godinu

Vidjeli su ovo Brazilci pa se ne nadaj da će igrati kao Argentinci danas,ipak se mogu i oni pobijediti

mladengunner199@gmail.com

pre preko 1 godinu

E, BAS SAM SRECAN
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

14 minuta nadoknadio drugo poluvreme, iako je zvanicno bilo 8. Sramota. Bravo za Saudijce, kapa dole za fanaticnu borbu i hrabrost. Drugi gol fenomenalan, prvo ih izvozao sve pa sjajan sut u raslje.
u

urkela

pre preko 1 godinu

A koliko je bio prekid kada je golman saudijske arabije nokautirao svog igraca?
G

Gost122

pre preko 1 godinu

Druže onog beka reanimirali bukvalno od 92 do 98 minuta, jesi gledao utakmicu????
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Mogu misliti koje sada slavlje u Arabiji. Vjerujem da imaju osjecaj kao da su osvojili svjetsko.
G

GostDRMR33

pre preko 1 godinu

Jadni argentinci neće smeti kući da se vrate ako izgube drugu utakmicu i ne prođu grupu.
r

realno85

pre preko 1 godinu

ovi argentinci da hvataju prvi let za kuci. pa ljudi kako vas nije sramota?! saudijska arabija ej!??!?!!?
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Argentina ima krininalnu odbranu
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Da je sudija mogao da da glol umesto argentine rado bi to uradio. Posle 2:1 bruka sudjenje, delio je zute i kome treba i kome ne, za slicne startove argentincima nije ni faul sudio. Ono guranje igraca pri izmeni bruka i sramota . Otamendi se namerno zakuca u golmana, golman dobije zuti zbog prigovora. Uvek bili i bice najciganskija folirantska reprezentacija, padqli su po terenu ko epilepsiju da imaju, onaj faul nad Mesijem ni rodjenom detetu ne bi poklonio. A onaj Otamendi, bruka za fudbal jednostavno odvratan igrac.
V

Vombat

pre preko 1 godinu

Gde je taj najbolji igrac sveta svih vremena Mesi!!!
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Vraćeni na fabricko podešavanje. Selekcija nikakva, di Maria rovit startno krilo, de Paul nema mesta u Srbiji a igra kod njih. Alvarez nije ubojit i nije prvi napadač svog kluba. Bekovi na nivou Rodica… Sve se vrti oko mesija, nema drugog plana. Nadam ze da cs ovako i Brazil izgledati protiv nas
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Vecina pise o kiksu Argentine (sto jeste glavni utisak), ali retko ko pise o odlicnoj igri Saudijaca. Mene su bas prijatno iznenadili, odlicno igrali timsku odbranu, borili se, nisu se predali kod 1-0, dali dva vrhunska gola. Kod onog prvog gola jeste zakasnio Romero, ali bio je odlican sut, bas odlican (preciznije ne znam dal je moglo), drugi gol je tek prelep. Malo smo videli od Argentine, nestvarno mi je da se njihov vezni red onoliko nije video, loptu nisu mogli da prenesu.
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

Sve se slazem.Jos bih dodao da nikako nije jasno da su Argentinci u onoliko ofsajd zamki upali.Takvi dodavaci i napadaci da nisu u stanjuu da ih izvozaju makar jednom.Ljudi igraju odbranu na 40m od gola(jako hrabra odluka).Ali dobro.Izgleda da ona glupa fraza kako svi danas igraju fudbal ima malo istine u sebi🤔
V

Voli

pre preko 1 godinu

Diego Armando Maradona je bio Vodja,Ratnik,Heroj nacije on bi ove saudijce sam pobedio!!!!
G

Gost321

pre preko 1 godinu

Zato on pa 10 mesta prazno,bog fudbala
j

jaaaa

pre preko 1 godinu

koja je kvota prelaza iz 1 u 2 bila
G

Gostrrrr

pre preko 1 godinu

100

Katalonija

pre preko 1 godinu

Da ga je Mesi dao, bio bi magičan al pošto je saudijac, onda je sraman...
A

Aleee

pre preko 1 godinu

Podcenili ih kao Brazilci nas. Tako ce i oni proci.
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

nešto je trulo u Argentini,Dibala trenutno ubedljivo najbolji fudbaler ne daju mu munut da odigra
B

Berzoi

pre preko 1 godinu

I posle se neko sprda sto Pavkov i Rikardo ne mogu da daju gol u Arabiju, pa ne moze ni Mesi i Gaucosi, izuzev iz penala. hahaha
B

BalogI167

pre preko 1 godinu

Prave više sprdnju s tim varom i ofsajdima... prvi gol Lautara ono je smejurija svirati ofsajd... rame u ofsajdu a noge mu maltene na centru ostale. Onda ponistava gol nakon trominutne proslave i normalno da se ljudi isprazne emitivno nisu ni oni roboti.... treba uvesti apsolutno ono pravilo koje je Wenger predlozio. Ukoliko jedan deo tela nije u ofsajdu, nije ofsajd. Mnogo ce se dobiti više na žaru, brzini fudbala i ovako smešne situacije više nece biti viđene. Još malo pa ce se golovi poništavati ako je nos bio u ofsajdu
p

prti

pre preko 1 godinu

Ne jos malo ponistice i sad na ovom SP gol ako nos bude u ofsajdu. Glupost teska ali hteli su svi zivi da se iskljuci uticaj sudije na igru. Evo mic po mic doci cemo i do toga da nema sudije na terenu. AI ce da sudi.
p

pa

pre preko 1 godinu

..gledaj to malo drugačije, -nije napadač bio ispred odbrane nego je odbrana bila uigranija i uhvatila ga u zamku, neka krene kasnije, bude brži i priznaće mu gol...šta je tu problem?
B

Brko

pre preko 1 godinu

Svjetsko prvenstvo je zvanično otvoreno! Bravo Saudijci, kakva borba i požrtvovanost, ovo dugo nisam vidio. Kakva partija momka sa brojem 9, Firas. U skoku su ih izdominirali, treneru čestitke za takvu postavku. Hajmo sad sankcije Saudijskoj Arabiji i malo još pljuvanja po Katru
b

brajks

pre preko 1 godinu

Teško patuljke izdominirat u skoku
g

gost...

pre preko 1 godinu

Kod onakvog Martineza covjek stavi onog kiksaru Romera katastrofa,bolja Argentina ali ofsajd ih unistio tu im igrala pala mada proci ce grupu pozzz
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Argentina poprilično tanka.Ne znam po kome su oni bili neđu prvim favoritima?Naravno još ništa nije gotovo,tek je počelo Svetsko prvenstvo.Doduše i 2014. su bili baš loši pa su došli do finala,tako da je u principu sve moguće,ali teško da mogu nešto ozbiljnije da urade.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Ухваћена квота 18 на Премиеру!
u

urkela

pre preko 1 godinu

Al ce Mesijevi hejteri da se slade ovih par dana, ali samo polako pokazace tata Messi ko je i sta je kada podigne titulu 18.decembra
U

Urkee

pre preko 1 godinu

U pravu si. Samo, manje vutre, smanji malo. Vidis da ti skodi
m

mozeeeee

pre preko 1 godinu

samo da podigne ruke na oprostaju da aplaudira
F

Futsalista

pre preko 1 godinu

Ako Pikseta ikad ode Renara za selektora.
o

owowo

pre preko 1 godinu

Kad sam citao glorifikovanje Argentine i Brazila prije prvenstva nisam se mogao naucuditi zasto ih toliko dizu pa engleska ima vecu sansu za titulu nego juznoamerikanci.
A

Amateru

pre preko 1 godinu

Brazil i Argentina nisu za poredjenje. Engleska ima vece sanse od Brazila? Hahahaha
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Engleska je iz trke ispala pre početka svetskog, više ni najokoreliji englezi u to ne veruju.
e

eososos

pre preko 1 godinu

Iako sam iz Bosne,objektivno govoreci ne navijacki kao kod vas, da Srbija ima velike sanse protiv brazilaca. A smio bi se okladiti da ce englezi iako ih mrzim iz dna duse dalje dogurati od brazilaca.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Da je Marselo Galjardo selektor Argentine šta mislite da li bi se ovajo gradila igra oko jednog igrača i da li bi taj uopšte bio u timu?
p

plavac

pre preko 1 godinu

da bar stave poketina,ali kasno sad,svi vozovi prošli
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Mora tako, ipak decko ima zlatne kopacke
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svakom igraču S. Arabije bar po milion dolara nagrade od bogataša. Zamisli tek da prodju grupu, dobiće svako bar još po 5 miliona dolara. Ima se, može se. A jesu se borili.
G

Gost015

pre preko 1 godinu

Mozda da ih sudija Vincic povede u Amajlije pored Bijeljine pred sledecu utakmicu, ako me razumete.
X

Xavijesta

pre preko 1 godinu

Pa ovo ako nije namesteno onda stvarno ne znam i jos prelaz iz 1-2
B

Bnm

pre preko 1 godinu

ŠUT BONA, EROTICA!
z

zosim

pre preko 1 godinu

da bre, sigurno, čim je preokret odmah je nameštanje
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Kakva bolan namestaljka, pa za Argentince je fudbal religija
k

ksks

pre preko 1 godinu

Arapsko proljece ,nakon sto su saudijci srusili blizance srusise i mesijevu argentinu.
h

hosthostpg

pre preko 1 godinu

Kad sam pisao odje da Argentina nema nijednog igraca da valja jer su van forme i iz povreda izasli lupali su minuse...evo vam Argentina drugi favorit za osvajanje ...opet cu da ponovim Portugal do finala
p

plavac

pre preko 1 godinu

kakav bre portugal,to mi cepamo laganeze
e

eh

pre preko 1 godinu

Vidi, idu na najtežu grupu, na našu. Ne verujem da će oni dalje od osmine

Bojank91

pre preko 1 godinu

Au, kakav drugi gol... Biće u užem krugu za najlepši
G

Gosty

pre preko 1 godinu

To je kazna Skaloniju što nije zvao Ikardija
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Usrecili bi se sa njm, verovatno bi usred prvenstva morao da ode nazad kuci da resi razmirice sa zenom.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Da valja toliko ne bi ga uvaljivali svaki prelazni rok
k

kimiki

pre preko 1 godinu

Tako i mi protiv Brazilaca!
V

Vart

pre preko 1 godinu

Zaslužena pobeda Saudijaca, igrali su vrlo hrabro, napadacki i odlučno. Ovo je zasluga trenera Renarda. On je legenda kao trener mnogih afričkih nacija. Bio je dva puta prvak Afrike. Jedinom sa Obalom Slonovače a drugi put to jest pre toga sa Zambijom. Što mu dodje kao da sa Bugarskom osvojiš Euro.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

U redu, izgubili su, ali jel ovo nokaut pa su po vama novinarima već ispali? Pa i Španija je 2010e izgubila prvu.
s

shulz

pre preko 1 godinu

Svaka cast Saudijcima na borbi, ovo je bilo milina gledati, pogotovo odbrana i golman. Argentina je prerano poletela, iako oduvijek za njih navijam, drago mi je samo zbog one njuške De Paula..

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Колика је била квота пре утакмице на саудијце!?
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Cini mi se 12 fazon...
W

Wat

pre preko 1 godinu

23. Iz 1 u 2 je bila 110 ili 130 (ista kao da mi osvajamo SP)
G

GostIgi88

pre preko 1 godinu

Ovako će Kamerun da grize protiv Brazila.
H

Herve Renard

pre preko 1 godinu

Gde su sad ovi "zabraniti azijskim zemljama da igraju?!?". Tovare Saudijci ne pitaju za zdravlje, bravo bre! Lesi se vraća kući.
u

urkela

pre preko 1 godinu

Pa da u pravu si, vraca se sa titulom. Sportski pozdrav.
C

CL16

pre preko 1 godinu

I pored svih pokusaja navlacenja Vinčića, pocevsi od penala... nisu mu Saudijci pruzili priliku da jos nesto nepostojece dosudi ovim precjenjenim unaprijed proglasenim osvajacima prvenstva. Cas fudbala Arabije!
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Sto sraman gol? Covek je dao golcinu
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Argentina-Al Hilal 1:2 . Saudijska Arabija igrala u startnoj postavi sa DEVETORICOM iz tog tima
G

Gostqw

pre preko 1 godinu

Pa?
G

Gost99999

pre preko 1 godinu

Taj tim tipa 5. na tabeli, i ti pitas pa sta, nije tebi lako
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima koliko igraca je iz jednog tima i koji je taj tim na tabeli? Njihov sistem doneo pobedu. O kakvom mestu pricas? Malo se bulazni a?
N

NN3

pre preko 1 godinu

Sad se vratite na vest na spisak Saudijske Arabije gde su uglavnom komentari bili "ko su ovi" i "kako su uopšte otišli u Katar" hahahahaha
S

Srbija bre

pre preko 1 godinu

Ko u čuda veruje on čuda i stvara…Srbijaaa!!!
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

I, nemamo sanse protiv Brazila? Ajde da vidimo.
A

Ajde

pre preko 1 godinu

Javi se posle Brazila
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Pa i ne ide nam ovo na ruku ako gledamo neke "nebeske zakone". Bolje da su favoriti glat dobijali do naše utakmice jer bi onda po nekom nepisanom pravilu neko od njih morao da kiksne a taj neko bi bio Brazil.

бартендер

pre preko 1 godinu

Одиграли су саудијци сјајно, борбено, два лепа гола, али не могу да се отмем утиску колико су аргентинци одиграли срамотно! Ди Марија је био трагичан, игра без смисла, без повезаности, тактика се своди на то да дају Месију лошту па да искреира шта хоће, он не може сам више, природа је чудо, године, џаба што је то он! Тешко ће они до титуле са оваквом игром!
L

Luksi

pre preko 1 godinu

Voleo bih i da ovako Srbija iznenadi Brazil, a znam da i te kako može.
J

Joakim

pre preko 1 godinu

To je fudbal

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Тако и треба Аргентини кад им је селектор аматер! Сва срећа да нема Дијега да ово види.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Spanija je titulu 2010 ostvarila nakon poraza od Svajcarske u prvom kolu, ali Argentina sa ovakvom igrom nema sta da trazi ni u grupi. Sad da mole boga za X Poljske i Meksika, inace su prvi favorit za ispadanje vec u grupi. Da su malo pametnije igrali iskoristili bi tako visoko postavljenu odbranu u prvom poluvremenu, ali ne umesto toga uhvaceni su u ofsajdu svaki put. Saudijci su ovo dobili jedino kako su mogli borbom u odbrani i presingom i koriscenjem svojih sansi, imali su dve i obe su iskoristili maestralno
S

Sad se vidi

pre preko 1 godinu

Zasto je Mesi otisao u Francusku da igra sa Nejmarom i Mbapeom. Ne pravi razliku ni protiv Saudijske Arabije.
p

plavac

pre preko 1 godinu

da si gledao video bi da je igrao sam
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Sudija da je mogao još bi produžio utakmicu....
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

dobio sam 40 minusa kada sam reako da je Agentina smena ekipa puna lepih imena
v

veljkostr

pre preko 1 godinu

Igra Argentinaca je stvarno blagi uzas. Arabija ih je pojela na svakom delu terena. Kvalitet je apsolutno na strani Argentine ali ovi su pokazali zelju, ginuli na terenu i ZASLUZENO uzeli 3 boda.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Sudjenje celu utakmicu u korist Argentine, svaki najmanji prigovor od strane igraca Saudijske Arabije iste sekunde vadi zuti karton. Kod one situacije cist faul nad golmanom Saudijske Arabije, on pusta da se igra, i tek kada je pokazan ofsajd prekida igru, i onda kao vrhunac jos daje karton golmanu zbog nekog minimalnog prigovora. O onom faulu sto je svirao za Argentinu na 20 metara posle izmisljenog faula na Mesiju gde ga niko pipnuo nije ne vredi ni pricati. I takodje situacija gde igrac Saudijske Arabije dobija udarac u glavu i lezi nepomican, on pusta Mesija 30 sekundi da dribla loptu i tek kada je izgubio on prekida igru. Skandalozno sudjenje.
W

Wat

pre preko 1 godinu

A.... ali.... fuuudbaaal muuu dugujeee Bogiinjuuuu kmeeee hahahahaha
M

Maksoo

pre preko 1 godinu

Duguje mu fudbal brate, mnogo mu duguje. Brisi brisi suze s lica nema sa Mesi titulica
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Ništa neobično, Argentinci igraju kao što i izgledaju, kao tetovirani sa ulice. Bez uvrede, samo konstatacija.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

DAJTE MALO TEKSTOVA STA ARG OSVAJA I STA FUDBAL DUGUJE MESIJU... AHAHAHAHA NA SP TAMO GDE POSTAJES BOG ODIGRAO 5 PRVENSTAVA I DAO 7-8 GOLOVA, VECINU NEBITNIH ILI SA PENALA KAO OVAJ DANAS!!! NADAM SE DA NI GRUPU NECE PROCI HAHAUAHQHAHAHAHAHAAAAAAAAAA
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Da se ne lazemo, Mesi jos igra samo na ime, ni u Francuskoj ligi to nije ni 10 posto onog igraca iz Barse, a tek ovo u reprezentaciji, danas je 50 puta uzeo da mrsi i gubi loptu lagano, da si pametan idi u Njuels odigraj 2 sezone, pomozi im da osvoje titulu u Argentini i penzionisi se kao gospodin
m

miljan herceg novi

pre preko 1 godinu

argentinci poima nemate ovo je dno dna
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Ali argentina da bude medju favoritima mi je smesno skroz nevezano za ovu utakmicu, mesiju i di mariji proso zenit karijere a od njih se najvise ocekuje ovi ostali nisu ni vredni komentarisanja jel nisi za najvisi nivo da se zovu svetski prvaci
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Ja sam tačno pomislio da je ovaj Vinčić izgubio pištaljku na kraju!!!
V

Veliki Pozdrav

pre preko 1 godinu

Za one koji su najavljivali da Argentina osvaja svetsko, čujemo se 2026-te.
P

Paciotti

pre preko 1 godinu

Polako, tek je prva utakmica...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Da je Katar nekidan pobijedio Ekvador, svi bi rekli namjesteno. Kad SA pobijedi Argentinu, to je Mundijal. Kakve nedosljednosti ccc..
K

Katar

pre preko 1 godinu

je ekipa u rangu sprske lige zapad, ovi Saudijci znaju da odigraju pas i sutnu loptu, jaci su od Katara 3 puta

Bojank91

pre preko 1 godinu

UAE je redovno na SP i objektivno imaju jače kvaitete. Takođe uopšte nisu bili bolji, nisam imao utisak da je namešteno iako je kvota barem 70 za 1-2
K

KSA ili SA

pre preko 1 godinu

Doktore UAE su ti Ujedinjeni Arapski Emirati.... Malo geografije nije na odmet.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Poenta je da su toliko se nakacili na Katar kao da su ti momci krivi sto su se tamo rodili. Kao da su krivi sto su im vladari platili korumpiranu Fifu i dobili organizaciju. Pa i ono sto znaju, oni jadni vise ne znaju pod tolikim pritiskom. Ali sta ces ti ovde pisati, ovde 99% ljudi nikad nije sutnulo loptu, a misle da je to samo obuti kopacke i izaci igrati. Opet kazem, da je Katar nekidan dobio Ekvadora, svi bi rekli da su seici kupili pobjedu. Ali kad SA iz prelaza dobije Argentinu, to je borbenost, snaga, klasa. U zavisnosti od konteksta i koliko je omiljen porazen tim, tako i formirate misljenje.
M

MbS

pre preko 1 godinu

Odigrali preko svojih mogucnosti, svaka im cast bio mi je gust gledati ih…
E

Ey

pre preko 1 godinu

penaLeo Messi :D
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Daj neki tekst: Fudbal mu to duguje
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Igrac sa brojem 23 iz Saudijske Arabije je odlican igrac, i golman isto... Ovo nije iznenadjenje nikakvo, nego nesto u narodu poznato kao 1-2, ili - na jacu kvotu namestamo.
t

titel

pre preko 1 godinu

Ako misle sa ovim štoperica i bekovima nešto da urade u velikoj su zabludi.
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Argentina najveca sramota od reprezentacije u 21 veku!!
1

112233445566

pre preko 1 godinu

Nase si ocigledno zaboravio....
G

Gost277

pre preko 1 godinu

Covek je majstor, ali nikada na sp nije ostavio krv i znoj za Argentinu za razliku od Maradone.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Samo konje gledao Maradonu, pa makar i na TV-u, on zna kakav je bio madjioničar...Svaka čast i Mesiju i Ronaldu, ali niko kao on!!! Da nije bilonlude glave, Ronaldinjo je bio taj tip, ali se brzo zadovoljio!
G

Gostio se

pre preko 1 godinu

konacno prava utakmica dostojna svetskog prvenstva
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Da nije bilo Vara ne bi bilo penala za Argentinu,koji je bio. Da nije bilo Vara Argentina bi vodila 3 0,3 gola su im poništena potpuno regularno,3 cista ofsajda!!! Prema tome da nije Vara bilo i poštenog suđenja Saudijci bi verovatno izgubili 5 0,ovako kad je sve pošteno i kad se Var koristi pošteno,moguće je da i Saudijska Arabija pobedi jednu Argentinu!!! PREMA TOME PROTIVNICI VARA OD DANAS PA NA DALJE ,TIŠINA!!!
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ne smaraj i ne lupaj gluposti, niko nista nikome nije uzeo, cisti ofsajdi ni u kompjuter ne verujes. Dobro te na kraju nisu igrali do 150og minuta
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Ae ponovo pročitaj moj komentar pa se javi i ostavi komentar!!!Čoveče napisao sam da je sve bilo regularno !!! Da li si ti normalan?
s

samo s razumevanjem

pre preko 1 godinu

@Gennaro Cekaj prijatelju, da li ti ne citas, ili ne razumes ono sto procitas? Lepo ti covek napisao, da nije VAR-a Argentina ne bi izgubila jer bi sva tri gola dala iz ofsajda. Samo je konstatovao da sa VAR-om i autsajder moze iznenaditi, to se pre desetak godina nije moglo desiti, lagano bi priznali Argentini bar dva od tri gola. I hvala bogu da ima tog VAR-a kad ostavis srce na teren da ne mogu lopovcine da ti to ukradu. I konstatacija mu je tacna, bilo bi laganih 5:0, a od toga bi im prva tri gola bila neregularna.
R

Realnoe

pre preko 1 godinu

cudno si napisao malo. I ja sam morao dvaput da procitam kako bih bolje razumeo sta je pisac hteo da kaze
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

IZgleda prijatelju moram da crtam ,nema druge...hahahhah ... I što je najgore da je bilo 5 0 sa tri neregularna gola niko to ne bi pominjao nego bi se reklo a 5 0 je,ono znaš, pod tepih da se stavi,svakako bi ih pobedili ,ta priča.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Izvinjavam se nepismen sam. Mada sam 5 puta citao i jes malo cudno, al do mene je, oprost