Komentari na vest

Alkaras demonstrirao moć protiv Zvereva, u njegovim godinama uspešniji bio samo Borg

X

Xin Xin

pre 8 meseci

Kad se Nole penzionise Alkaraz ce osvajati u ovakvoj konkurenciji... A protiv koga Nole osvaja poslednjih 2-3 godine? Protiv iste te konkurencije i komentari su uglavnom kako ih Nole razbija levom rukom i kako je previše dobar, a ne ovi losi... bez obzira sto je konkurencija slaba ko sto je slaba i Alkarazu. Ne znam sto ce Alkarazovi slemovi imati manju vrednost od Novakovih kad Alkaraz vec ima jedan slem protiv Novaka, a imace ih jos sigurno nekoliko u direktnom okrsaju. Pa jedan Federer ima samo jedan slem protiv Novaka 2007. kad je Novak bio dete. Dobiti ovakvog namazanog Novaka u finalu Vimbldona nije mogao ni Federer u prajmu, tako da ja ne bih omalovazavao slemove koje Alkaraz osvoji, jer je dokazao kakav je igrac na najvecoj pozornici.
н

нс бој

pre 8 meseci

Не спори нико тежину слемова,само констатујемо да је далеко изнад свих,да за сада неће имати ни близу неко ривалство као Ђоковић,Надал и Федерер.Штета што није био део ове елите,какав би тенис гледали.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 8 meseci

Vec sada je velika zvezda ali ako ovako nastavi i ako ga obidju povrede mogao bi da postane najveci ikada igrac.To ko je imao u svom vremenu jacu konkurenciju naravno da ima uticaja ali isto tako ne mozes ni coveku da oduzmes ako postigne takav uspeh.Tenis je jednostavno takav sport da UVEK postoji neko ko ce sutra da se pojavi i da te sokira.Nikada bukvalno ne znas ko sve samo ceka svoju sansu a upravo tako je i on,pojavio generalno tiho i eksplodirao toliko da se danas vec prica o odjecima u buducnosti.Svaka cast momku na svemu do sad.
m

mile b

pre 8 meseci

Momak je realno fantastičan.Ovako mlad a igra kao kad je Rafa bio na vrhucu.Ima neka šema i vidite ta Rafa raspao od silnog špricanja.Mali će ako nastavi ovako da prsne do 25 godine.Setite se Rolan garosa 20 godina umalo se nije šlogiro. Hemija je čudo.A cena može biti visoka.
R

RealNo1

pre 8 meseci

Скоро је и на турниру са трибина добио "дозу", тако да можда некад и дазнамо шта је користио.
d

druze

pre 8 meseci

uzivaj u tenisu i batali te price da je doping nebi dobio na sred meca pred 15 000 ljudi a i djokovic je u vise navrata dobijao izmedju gemova flasu za zelenom tecnoscu
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Nije Zverev toliko loše igrao iako rezultat pokazuje drugačije,jednostavno nije iskoristio nijednu brejk šansu 0/5 dok sa druge strane Alkaraz je imao 4/4.Prvi set umesto Zverev da osvoji imao je dve brejk lopte pri rezultatu 3:3,umesto toga Alkaraz osvaja gem na svoj servis i pravi brejk u sledećem gemu iako je Zverev imao 0:30,4 uzastopna poena gubi,servis stao.Drugi set Alkaraz osvaja manje više rutinski,treći set je bio povuci potegni,Zverev je imao brejk loptu pri rezultatu 0:1,potom je imao brejk loptu pri rezultatu 2:1,da bi na kraju Alkaraz iskoristio brejk loptu pri rezultatu 5:4 i dobio meč....
н

нс бој

pre 8 meseci

Кад се Ноле пензионише,Алкараз ће освајати турнире без изгубљеног сета,ово ноћас је било метлање на нивоу носиоца у првом колу.Невероватна је разлика у нивоу тениса.Још мали игра све подлоге.Од ових тренутно тенисера,наравно сем Ђоковића,нема конкуренцију,једино ако се појави неко од нових.

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Jedino stoji pod upitnikom koliko može da izdrži takav tempo, mislim da se više forsira i od Nadala u tim godinama. Samo da ga nepojedu neke povrede, ako toga ne bude naravno dominiraće.
I

Ildzo

pre 8 meseci

Tako je i Nadal bio nadmocniji, sve je redom gazio... A onda u finalu? 😊 Uzmi Nole ovaj Slam, sl g jos dva i olimpijske i mahni im svima ❤️
B

Boranija

pre 8 meseci

Tesko ce Nole protiv Alkaraza... iskreno, mali je brutalan igrac... ako obojica odigraju svoj maksimum u finalu, Nole nazalost nema nikakve sanse, mozda da uzme jedan set...
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Ne potcenjuj mentalnu stabilnost i uvlačenje u glavu protivniku.
Z

Zijani

pre 8 meseci

Ma gde nema šanse
g

ghost11

pre 8 meseci

Neverovatno koliko su ostali teniseri inferiorni u odnosu na Alkarasa, zabrinjavajuće je što posle Novaka neće imati konkurenciju.
č

činjenica

pre 8 meseci

Otkud znaš da se kroz par godina nece pojaviti neko od tenisera rodjenih posle Alkaraza ili neki njegov vršnjak koji ce mu biti pretnja? Ali da od ove generacije rodjenih 90ih poput Cicipasa, Zvereva, pa i Medvedeva nema ravnopravnog protivnika.
K

Kako

pre 8 meseci

Mi je drago što je ispao,samo zbog one rečenice,Mi Nemci.Po toj logici moj brat je Kanađanin,a ja sam Hrvat,rođeni smo u tim zemljama.
g

gunnersi

pre 8 meseci

Ako se ne bude mucio sa povredama decko ce uzeti golden slam cim Nole ode u penziju, a vrlo moguce da ce i prestici Noleta po broju GS titula. Ovo je bas smesno koliko niko od ostalih tenisera osim Novaka ne moze da mu parira. I Medvedev ce proci isto kao Zverev, mozda eventualno uzme jedan set.
B

Boža Janković

pre 8 meseci

Lako je kad si na hemiji ko Nadal....
@

@gunersi

pre 8 meseci

Nema od toga nista. Nole ako ode na 25+ slema, niko ga nikad nece stici. Alkaraz bi morao da osvaja minimum 2 slema godisnje, da ga zaobidju povrede i da ne propusti nijednu godinu zbog toga, da drzi ovaj vrhunski nivo igre narednih 15 godina, itd. Uzece ovi ostali teniseri Medved, Zverev, Rune, Cicipas, Siner itd. po par slema u narednih 10ak godina, a za par godina ce takodje doci i neki novi igraci i novi talenti.

Jole91

pre 8 meseci

Bravo, isto mislim. Konlurencije nema... Da Đoković nije imao konkurencije i da je izbegao korona godinu kad se nije igralo, par GS sto zbog vakcine nije igrao i one silne suspenzije sada bi bio na preko 30 GS titula. Mnogo igra i sreća tokom karijere ali videćemo!
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Kako se od "belog sporta", preko "modernih gladijatora", stiglo do predstojeće ere Rikija Martina.
m

milaica shasha

pre 8 meseci

Isti Hellboy,jedna ruka ogromna,druga zakržljala.
N

Niški Betmen

pre 8 meseci

Alkaraz je uništio jednu celu generaciju tenisera koja je trebala da nasledi veliku trojku, a sada može samo da gleda njega preko tv-a kako uzima trofeje, jer ih oni videti neće..
b

benny blanco

pre 8 meseci

Vamos Karlo grande
Z

ZV

pre 8 meseci

Portoroz