Komentari na vest

Alkaras ekspres zaškripao pred ciljem, ali brzo stigao u polufinale

J

Joki323

pre 11 meseci

Koje škripanje kad je 3:0 dobio ccc
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Alkatres , Alkstros , Elketres tako nekako ... Mnogo ga prenašpricali . Jos ako pocne da vadi sorc iz du...ta to je to . 20 godina ima i ima vise povreda od Novaka i Nadala zajedno . Nole je majka priroda mašina . Idi begaj , pa Nole pogledom ima da ga pobedi . Još nije ni j...o vidi kako mu je lice rošavo .
g

gossst

pre 11 meseci

Da su Sinera ubacili u njegov žreb nebi ovako dominirao, Siner mu je na svakoj podlozi penicilin , e sad to što je ispao od amatera u 2 kolu to je druga priča
7

79

pre 11 meseci

Zao mi je sto moram reci kao neko ko je odrastao us svaki Noletov mec,da ce ga ovaj mali dobiti sa pola gasa.Daj Boze da gresim i da bude obrnuto ali cisto sumnjam.Ipak godine su problem,ali nadu daje Noletova psiha
И

И

pre 11 meseci

Мали је прва лига, нема шта. Ипак, кладим се на Новака, барем још овај пут. Свима који сумњају, још једном ће показати колико је велики. Следеће године већ тешко на шљаци, јер дечко напредује сјајно. А ви што пишете да ће момак освајати све јер ће за разлику од Новака, Роџера и Рафе играти у слабој ери, надам се да схватате да је пред дечком буквално још две деценије каријере и као што се појавио он, може да се деси да се појави још један такав или још два таква. Тако да не можемо знати у каквој ће момак ери играти, кад му је тек почела каријера.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Veoma antipatična njuška ovaj Pedro.
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Zao mi je sto nece igrati u finalu
f

fore

pre 11 meseci

Alkaras sasvim dobar, a Cicipasa bi sa ovakvom partijom izbacio bukvalno svaki igrač iz top 300 bez preterivanja. Imao je loših partija, gledao sam ga sa velikim brojem neiznuđenih grešaka i kad promašuje linije za nekoliko centimetara, ali ovo danas su bili promašaji celog terena za 3-4 metra jedno 30 puta. Zicere je slao 5 metara van terena ili u dno mrežice. Pobedio bi ga mali i da je bio na nivou, da se razumemo, jednostavno je bolji igrač, klasa iznad, ali ne bi bilo ovako lako. Ne znam šta je razlog i oni su ljudi, možda nije celu noć oka sklopio, možda mu nije dan i tako dalje, ali u svakom slučaju, čovek nije mogao da se sastavi i mislim da bi ga danas pobedio svaki igrač koji je učestvovao na turniru, a pogotovo ova mašina.
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Neiskusno,povrsno pracenje tenisa,protivnik igra onoliko koliko mu ti dozvolis,a alkaraz je razvalio al razvalio
f

fore

pre 11 meseci

@Dusan123321, Protivnik igra koliko mu ti dozvoliš je najgluplja fraza u istoriji sporta. Ako kažeš Cicipas je igrao koliko mu je Alkaraz dozvolio, onda se može reći da je i Alkaraz igrao koliko mu e Cicipas dozvolio, zar ne? Što dalje implicira baš to da je Alkaras bio na svom nivou, a Cicipas daleko ispod svog nivoa. Isti zaključak.
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Alkaraz je taj koji se uvek pita ako ga krene ne dozvoljava nikom da igra i to je to
H

Holger

pre 11 meseci

Poenta price je da Alkaraz servira siroko s dosta kika iznad Cicipasovih ramena i onemogucava mu ritern, mahom su riterni bili po sred polja i laka hrana za Alkaraza. Drugo, Alkaraz iz trka unazad salje bombe po dijagonali i time takodje trpi Cicipasov vulnerabilan bekhend. Zatim, Cicipas da bi ostao konkurentan u poenu mora da se udalji od linije sto pruza priliku za drop sot, to je Alkaraz radio u Barseloni u finalu, razvalio ga je dropovima, kao i ovde kad se lomio mec u drugom setu. Uz sve to, salje mu lopte pod noge jako oštro iz svih mogućih pozicija sto onemogućava Cicipasa da igra na mreži, a to mu je jedno od najjacih oružja. Mogu ovako do sutra, ali u pravu je donekle Dušan, Alkaraz je totalno razoružao Grka. To ne znači da će tako moći Novakom, Novak em je namazan em je riterner kakvog nema u istoriji, em je mentalna gromada, pokriva teren savrseno, ume i da promeni ritam, fino ga je isao drop sot tokom turnira, a to se pokazalo kao delotvorno oružje protiv Alkaraza kad ga je pobedio Marosan u Rimu. Bice epohalan mec, 55:45 su sanse na strani Alkaraza, po meni.
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Bravo za komentar holger,sve tacno u glavu nemam sta da dodam
f

fore

pre 11 meseci

Sve se slažem. Samo želim reći da je čovek promašio 30 čistih zicera, a to barem sa Alkarasovom igrom nema veze. Zicer je zicer. Dakle malo je bilo i do očajne igre Cicipasa.
d

djon

pre 11 meseci

Sve bi tako bilo ko sto vi kazete da nije zicer lopte slao u aut i ne tako teske druge servise slao u aut ili mrezu,cicipas je pokusavao da diktira ritam,udarao je jako i mnogo gresio,Alkaras ga nije toliko pritiskao da ovaj toliko gresi ko da je amater ko da je 100igrac na turu,malo kad se dozvao pameti u 3setu videlo se da nije bas to tako.Nole ako udje spremno i koncentrisano ne ko juce,svede li greske na minimum,pobedice.
H

Holger

pre 11 meseci

Promasuje zicere jer ga Alkaraz tera na udarac vise, u 75% slucajeva, a ne iz čista mira
d

djon

pre 11 meseci

Ma jeste bre posalje ti slabu loptu,balonjaru ti udjes u teren namestis se imas ceo teren i sta bamm u aut ili mrezu, jak ovaj Alkaras hipnotise pogledom ne blamiraj se...Sa onakvom igrom iz prva dva seta svaki igrac iz top 50 bi pocistio Cipiripija.
H

Holger

pre 11 meseci

Joj brate, to kao kad igraju Zvezda Bajern, pa Zvezda odigra lose, primi 6-7 komada budu ocajni, i onda ti kazes vidi koliko ova Zvezda nema pojma, nju bi pobedio i Radnik Surdulica, jer te zaslepi koliko je Bajern oducio Zvezdu, pa ti deluju toliko losi tu da bi ih pobedio svaki seoski tim... To je ta paralela. Druze, nisam mislio direktno 75% poena, nego u kontekstu sledećem: Jednom ga Alkaraz natera na udarac vise, drugi put, već sledeći put ni ne mora da ga natera na udarac više protivnik izgubi samopouzdanje i veru u svoje udarce i sam pocne da gresi u naizgled lakim pozicijama. Dakle nije iz cista mira promasivao cist teren. U nekim situacijama jeste, necu da grešim dušu. Evo, igrao je protiv Karbaljesa Baene i Ofnera Veselog i Svarcmana i sve ih je sa ovom igrom od sinoc pobedio sa 3-0, 3-1, identicnom igrom samo su protivnici bili manje kvalitetni. Poenta je da je Alkaraz razoruzao njega, sto sam predocio u komentaru iznad i naravno trema i oduzetost u mislima jer je do tad bio h2h 4:0 Pozdrav, i uživaj u ostatku dana.
b

bel

pre 11 meseci

Cipiripi bolje da se nije pojavljivao,nije Alkarez toliko dominantan bio,koliko je ovaj bio ocajan od 10zicera 9 je poslao u aut ili mrezu,kad god ima priliku za brejk na drugi servis on opauci loptu 5metra pored terena,svaki od nas koji je bar 20puta igrao tenis bi mogao da odigra ovako ko cipiripi u prva 2 seta,udri po lopti i svaka druga u aut i mrezu.Treci set malo se pribrao i videlo se da Alkaraz nije bas toliko dominantan,ima veci mozak i ono drugo od cipiripija i na to mu skidam kapu.
N

Najpre nauci

pre 11 meseci

Kako se preziva Karlos. Kakav Alkarez?
L

Luja

pre 11 meseci

@Najpre nauci , nije Alkarez nego Alkatraz ili tako nekako...
g

gott

pre 11 meseci

Mali rasturi Cicipasa ludo i brzo.Ovaj nije imao kad da reaguje.Pomeo ga kao niko do sada.
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Možda je teorija zavjere, ali imam osjećaj da su ovome sva moguća doping sredstva dozvoljena i da je lik pola teniser, pola projekat sprečavanja Noleta da dođe do 23. I pogled mu nije uredan nikako, ne ponaša se normalno, ima neke 'tikove', ali zato trči i udara kao da robot. Baš bih volio da ga Nole ispraši, što će i biti jer će se ovaj u....i.
r

rsczz

pre 11 meseci

Razorni udarci kao Nadal u prajmu, sad koliko je Nole u stanju izdrzati njegov tempo, vidicemo...
M

Ma vaziii

pre 11 meseci

Ni blizu Nadala iz najboljih dana.Cista glupost.
G

Gon

pre 11 meseci

Kako ga je oprao mali, neverovatno. Koliko samopouzdanja u udarcima, kakve odluke pravi u trenutku, cudo. Rekao bih da od svoje igre pravi mix Djokovica i Nadala (ako je uopste moguce praviti takav stil). Dug put je pred njim svakako. Bice Noletu pravi izazov polufinale.
B

Brat Nevera

pre 11 meseci

Nisi pogrešio, on je u neku ruku amalgam Novaka, Rodžera i Rafe, sad, koliko daleko će dogurati i šta će sve postići, videćemo.
T

Tite

pre 11 meseci

Alkaras nema tog dopinga koji će ti pomoći da pobediš Novaka DJOKOVICA!!!
S

Saturn

pre 11 meseci

Alcaraz i njegov pogled me podseca na Noleta iz tih godina , glad i zelja da sve ocisti pred sobom , najrealnije je ocekivati da Nole uzme Wimbldon , Australien Open
s

sumadebeljak

pre 11 meseci

Cicipas odigrao bez trunke energije.
g

gunnersi

pre 11 meseci

Koliko se secam pre par nedelja ovaj mali goat je pociscen od cuvenog Marošana za kojeg sam tada prvi put i cuo. Deluje mi da je novi projekat zapada posto im je ovaj prethodni zardjao usled silnog dopinga.
I

IdiotiNaKvadrat

pre 11 meseci

I Đoković je na Australiji puko od Hyeonga Chunga 3 0, pa šta? Znači da je mali toliko jak da ne može da izgubi 1 meč.. Nadal je gubio od Dustina Browna na Wimbledonu 2 puta, izgubio od Robina Soderlinga na RG, Federer na US Openu 2013. izgubio od Tomija Robreda 3 0, pa šta? Svakome se desi

Bojank91

pre 11 meseci

Mora Nole da mu uđe u glavu, nabije mu nervozu jer dečko je mašina. Trčkara i skakuće na kraju kao da je meč tek počeo.
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Nadam se da ce ga Novak isprasiti i vratiti na fabricka podesavanja , a nadam se da ce i Jokara uzeti prsten i pokazati ko je MVP i jedan od najboljih u istoriji kosarke...
A

Ako se to dogodi

pre 11 meseci

Ti ces biti presrecan i prisvajati njihove uspehe sebi.
Б

Белграно

pre 11 meseci

Игра невероватно, игра толико рискантно и нападачкиа готово не прави грешке. Најбољи клинац који је се појавио после доминације велике четворке и наследник Ђоковића и Надала.
S

Stevan Miksaa

pre 11 meseci

Velika cetvorka nikada nije postojala. To su Britanci silom medija nametnuli.
@

@

pre 11 meseci

Bas tako, uglavili Mareja u neku veliku cetvorku, realno on jeste par klasa iznad ostalih tad bio al nikako rang ove trojice. Da je Vavrinka Britanac siguran sam da bi tamo 2014-19 bila i velika petorka.
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Ekspres ga odrao hahahahahah
B

Blef

pre 11 meseci

Alkaras melje kao Djokovic ili Nadal u svoje doba. Ne izjednačavam ga sa njima, ali njegova dominacija na terenu je slična kao nihova u najboljim danima. Očekujem ipak da ga Novak malo primiri. Da li će skroz, nisam siguran.
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Ovaj indujanac bas leti izjavama koje daje i kako igra...Sve se cini da Novak ne bude GOAT , pa ovom dozvoljavaju da se sprica koliko moze i hoce...Jeste premlad ali nije realno ovo kako dobija meceve...Nije sa istoka, spanac je i moze kako hoce, samo da Novak ili neki Rus, Balkanac, ne budu najbolji ikada...Oni sa zapada kazu da je taj sport namenjen za njih bogate a ne za nas...
W

Wij

pre 11 meseci

A da igra lose, bilo bi "niko nista ne zna od ovih mladih tenisera, kad ode i Djokovic tenis ce propasti nacisto", ali evo pojavio se decko koji zapravo igra 5 puta bolje od ostalih mladjih, i odmah "sprica se". Ne mozes da ugodis svetu.
I

IdiotiNaKvadrat

pre 11 meseci

Ja sam stvarno mislio da su na stranici Sport Kluba najgluplji komentari, ali kada sam ovde došao video sam da može i gluplje. Kakav bre doping idioti kontrole su redovne za doping?? Ima nas koji pratimo tenis znate, koji znamo za ovog dečka otkad je Fjučurse i Čelendzere igrao, kakav bre doping? Pa Halepova je kažnjena za doping sad skoro i mislite da nema kontole?
G

Gostgost

pre 11 meseci

@IdiotNaKvadrat - Naravno da doping kontrole ima, ali se vrlo selektivno i politicki primenjuje. Na to se aludira. Pogledaj na primer Olimpijadu. Ruse su kaznili zbog dopinga, svi sportisti se testiraju pod okriljem iste organizacije, a ovamo, pazi sad, za Amere garantuje njihova neka agencija, jer su eto, oni bas ono preposteni. I onda malo, malo, pa neki Amer ispadne dopingovan. Tako da izgleda da su te doping kontrole uglavnom mazanje ociju javnosti, i ako se resi da se neki sportista "skloni", ili da se nekom dozvoli. Ne pravim sad tu neku teoriju zavere, ali realno, uvek ima nekog uticaja nekih interesnih grupa.
B

Brat Nevera

pre 11 meseci

Ima da pršti na sve strane, očekujem jako dobar meč, možda i pet setova.