Komentari na vest

Barselona pozdravila najvećeg teniskog zemljoposednika: Rafa(l) posle 681 dana!

B

Beckend

pre 13 dana

Ako mislis po broju odobravanja i osuda na nasim komentatima, svakako nerelevatno, imajuci u vidu da smo na srpskom sajtu..Da objavimo isto ovo na spanskim novinama tipa - Marka, pa da vidimo..
U

UPDP

pre 13 dana

Naravno da ne mislim na to, tamo bi pisali pristrasni ljudi (znaci, ne oni koji su objektivni nego oni koji su za Rafu), ali, i sam list "Marka" je Novaka Djokovica prosle godine proglasila za najboljeg ikada ako nisi znao.
M

Medikament

pre 13 dana

Opet je vaskrsao ?
G

Ggoosstt

pre 13 dana

Može igrati na olimpijskim igrama. Od 64 mesta četiri su predviđena za specijalne pozivnice, koje se dodeljuju bivšim šampionima ili osvajačima gs trofeja, kao i domaćim igračima. Postoji izuzetak za to pravilo igranja za reprezentaciju ako je povreda u velikoj meri uticala na to, što je ovde slučaj. Nadam se da hoće igrati i da ćemo videti još neki njegov kvalitetan meč i naravno bar još jedan spektakl između dva najbolja.
B

Brundo

pre 13 dana

Brojevi ne lazu.Dva i dva je uvek cetiri.
I

Istine radi..

pre 13 dana

Covek je hodajuci doping eksperiment.Os bolida do starca
S

Selkori

pre 13 dana

Vamos Rafa, bravo!
s

svejetolepo

pre 13 dana

coboli preko 40 neiznudjenih gresaka…sutra de minaur ,tu ce se videti kolko zapravo moze rafa,ne znam kolko moze sa obzirom da za dve godine je odigrao dva meca …Mislim da je i ovo poslednji put da ga gledamoo ove godine ako bude igrao Rolam ga Jos i posle je to to
B

Brundo

pre 13 dana

Nadal ce verovatno da se penzionise posle RG ili Vimbldona.Na OI ne moze da igra jer prosle godine nije igrao za Dejvis kup reprezentaciju.Osim ako ne dobije neku pozivnicu.To bi bilo krsenje pravila.Srce zeli ali noge ne slusaju.Ostace upamcen kao drugi najbolji teniser svih vremena i najbolji igrac na sljaci u istoriji tenisa.
B

Beckend

pre 13 dana

Za nekoga drugi najbolji, za nekoga i najbolji
U

UPDP

pre 13 dana

Najbolji je samo za svoje navijace, za sve objektivne ljude je u najboljem slucaju drugi najbolji.
B

Beckend

pre 13 dana

Svako za sebe misli da je objektivan. Tako i ti za koga smatras da je najbolji, to je samo tvoje vidjenje
U

UPDP

pre 13 dana

Ja svakako nisam objektivan, ali, i objektivni su rekli svoje...