Komentari na vest

Beker: Ne pamtim kad sam video Novaka tako opuštenog nakon poraza

.

...21

pre 4 meseca

Iako se vodi kao Italijan ,decko je tkzv Sitirolac(,,pokrajina"na severu italije),te vise Nemac.Ja igrom slucaja radim tamo.Ljudi(vecina mojih kolega)su ustali u pola 5 jer su namirisali da ce dobiti Djokovica,vrv zbog forme u kojoj se decko nalazi.Nakon pobede su skakali i vristali bukv dva sata kao da je decko osvojio svemir a ne (,,tek") usao u finale.Nikad ih nisam video takve za 3 god boravka ovde.Pisem ovo jer zelim da vam pokazem kolike je Nole komplekse nabio celom zapadnom svetu i koliko oni cene svoje.Dok kod nas Srba kao i oko svega tako isto smo podeljeni oko Novakovog uspeha.Ne shvatajuci vecina nas da smo u svojim redovima imali jednog od najvecih sportista koji su ikad hodali ovim svetom.Eto toliko od mene.
M

Mst

pre 4 meseca

Nadam se da ovo nije početak kraja i da je bio samo loš turnir, ali moramo da se pomirimo sa činjenicom da čovek ima 37 godina i da može da se očekuje polako silazenje sa trona. Nadam se da će bar postati olimpijski šampion, da zaokruži tu svoju neverovatno karijeru.
j

jokerkoma87

pre 4 meseca

Jednostavno Siner je trenutno u najboljoj formi na turu.Krajem prosle godine je vec pokazao da moze da igra sa najboljima,sto Djokovic sigurno jeste.Sada je samo to podebljao.Nile ima 37 godina,pokazao je vec svima da je najbolji svih vremena,sada je pitanje snage,zelje i volje kod njega.Priroda cini svoje.Tako je i on sa 18-19 godina grizao da dobije npr Safina,Federera,Rodika i ostale u to vreme majstore ovog sporta.Nama ostaje da se sto pre naviknemo na ovakve ishode jer nosta ne traje vecno,a Nole je vec dve decenije obelezio ovak sport.
И

И

pre 4 meseca

Донекле је и нормално да играчи из топ 6 могу сада да угрозе Новака када није на нивоу. Али док год он чисти оне који су на пример на 15-ом или 20-ом месту са 3-0 у сетовима значи да је још моћан. Пад код тенисера у позним спортским годинама се види оног тренутка када крене редовно да губи од играча ван првих 10. Док год Новак рутински побеђује такве играче, значи и да ће сваки пут и даље без проблема долазити до полуфинала. И од неколико полуфинала до којих ће вероватно доћи, сигруно ће се десити и неко добро одиграно, његов дан и вероватно даље још неки освојен грен слем. Ни мало ме не брине кад изгуби од некога из светског врха у овим годинама, време за повлачење је када се губи од оних који ту нису. А то време још није дошло. Тако да опуштено.
g

ghost11

pre 4 meseca

Novak više nije gladan