Komentari na vest

Bravo Laslo! Ali i uz tenis života i dva seta prednosti, Novakova najčešće bude poslednja

U

USO2023

pre 8 meseci

Ovo ce Novaku biti mozda najtezi mec do finala, sigurno da je pod pritiskom malo jer se zreb nerealno otvorio i zna kakva je sansa da se uzme 24. slem. Djere u fenomenalnoj formi i znao je da moze sa Noletom, maltene ga je imao na Serbia openu prosle godine gde je jedan zicer promasen presudio na tom mecu. Do finala Novak mozda izgubi set jos od nekog Amera u 1/4 ili 1/2 s obzirom da se sa njima ukrsta (Fric, Pol, Selton, Tiafo).
N

Nemanja8989

pre 8 meseci

LASLO,SVAKA TI CAST! BRAVO MOMCE!
n

nokia c5-03

pre 8 meseci

Ocekivao sam dobar mec pa me nije iznenadio rezultat. Laslo je odigrao odicna 2 seta, ali to nije bilo dovoljno protiv Noleta. Nole ima otvoren zreb na i nadam se finalu, pa posle kako bude. Srbija ove godine ima sansu do titule na DK, samo da ovako nastave da igraju.
N

Nek je srećno

pre 8 meseci

Ja se samo nadam da će Djera da zadrži ovaj nivo igre za Dejvis kup, a ne svaki put kad dodje Dejvis kup blamaže (ne samo on, nego i ostala kompanija) od 600tih na listi i da isključivo zavisimo od Novaka, tj onoga što on uradi, prvo u singlu, a potom i u dublu.
Đ

Đere ne igra Devis cup

pre 8 meseci

jer za njega nema mesta od ovih ostalih ciketana, a realno je naš drugi igrač po kvalitetu. Dobar je Lacika, život ga ne da nije štedeo već ga je šibao za trojicu. Većina bi sve ostavila i pala u tešku depresiju, a on se dečko izdigao i dugo je u vrhu tenisa. Momak za primer i ponos svih nas njegovih sugrađana.
b

bokibre

pre 8 meseci

Cini mi se da sa ovakvim Laslom konacno imamo opet sanse na Davis Cup. Dubl onda nije ni vazan vise. Bravo momci - kakav mec
R

Rasputin

pre 8 meseci

Klasicna namestaljka, mec za kladionice i za trening Djokovicu… Cuj kao Novak gubio 2-0 a onda ga rastavio na komadice u naredna 3 seta, ovaj ni 5 gemova nije uzeo…
G

Gost "

pre 8 meseci

I koliko si love uzeo ?
N

Nishlija

pre 8 meseci

Prijatelju Djere igra tenis zivota vec nekoliko meseci tako da nista ovde nije namesteno.
r

rasputin

pre 8 meseci

Decko da je Novak igrao protiv bilo kog drugog igraca a ne saigraca iz dejvis kup tima resio bi ga za 2 sata i u 3 seta... Ovako redovno na GS on odigra 4 ili 5 setova protiv nasih igraca... Ja se licno ne kladim, ali celo drustvo je gadjalo br setova 4 do 5 i uzelo po par hiljada zavisno od uplata (1000/2000 rsd na kvotu 3,5-4)... A kazu da je to za Novaka na GS redovno velika kvota sem kad je igrao sa AM, RF, RN ili sad kad igra sa Medvedevim ili Alkarazom... Uostalo aj objasni kako odjednom na 0-2 u setovima Djere stane a Novak se "digne za 300%" pa u naredna 3 seta izgubi samo 5 gemova?
Z

Zmi Zmi

pre 8 meseci

Ma da , 100%, Nole ga namestio za $2000 najmanje.
D

Dusan123322

pre 8 meseci

Citam komentare pa da se nadovezem,naravno da sam znao da ce biti 4 do 5 setova,svaki put kad igra sa srpskim igracima on gubi setove,koliko god da je djere dobar i da je dobro igrao,on igra tenis 3 levela ispod djokovica i alkaraza,nisam teoreticar zavere ali pricam jos odavno kako je moguce da ti svaki put mec od 0 2 u setovima okreces ne sa 7 5 6 4 6 3 ili 7 6 6 4 7 5,nego okrenes mec 6 1 6 1 6 3,ali svaki put se tako okrece mec kako? Ubedjen sam da to radi zbog nekog svog treninga jer nece imati ozbiljnog protivnika do finala,nemogu je da svaki put kad gubis 0 2 ti u naredna 3 seta prepustis 5 gemova
O

Objektivan

pre 8 meseci

Da da zbog treninga kako ne. Ovo mu ne treba u zivotu nikako. Plus ono njegovo kad gubi u vaznim mecevima i odmah neka ozljedica i pde do wc i preokrene mec. Ali ne vama samo Nadala i Alkaraz na dopingu :p
m

mordd

pre 8 meseci

Da, bas mu je u 36 godina trebalo sat i po, dva vise tenisa
@

@Dusan1322

pre 8 meseci

Jeste, profesionalni sportista u 36. godini produžava svoje mečeve, kako bi "trenirao" i imao manje vremena za odmor, majko moja ko sve komentariše ovde!
D

Dusan123321

pre 8 meseci

Ma dobro ni ne ocekujem da to skontate lagano samo..
F

Filippppp

pre 8 meseci

Steta sto su se sastali u 3. kolu Laslo je u opasnoj formi, mislim da ce ovo biti Novaku najtezi mec na ovom turniru ...
G

Gost49

pre 8 meseci

Bravo za Djerea, odlican mec sa njegove strane. Odigrao je iznad svih realnih mogucnosti, sve je ulazilo ali protiv Novaka na GS je to dovoljno samo za 2-0. Novak kada je prebacio u visu brzinu Djere je mogao samo da gleda kako igra najveci svih vremena. Novaku je ovako nesto trebalo, jedan neverovatno raspolozeni protivnik kome sve polazi za rukom. Da izazove tu visu brzinu kod Novaka. Ovi ostali neka se spreme sad za najboljeg Novaka.
M

Mile forhend

pre 8 meseci

Posle otkud Novak u aferi nameštanja.Koji prelaz za kladionice....au...strašno...
m

ma da bre to

pre 8 meseci

Samo nemo pisete ono ....... ceka 24gs jer ste bre baksuzi
g

gorostas

pre 8 meseci

Mi sto licimo na mudzahedine (glavati, celavi, sa braduljinom) I ne slavimo slavu navijamo svaki put protiv Djokovica.
G

Gost "

pre 8 meseci

Šteta što ovaj dule nije bio bar u polufinalu!! Bravo momci!!
i

ii

pre 8 meseci

ako ovako bude igrao protiv alcaraza izgubice morace da se uozbilji malo nema vise nista lako cemo.
q

qqqqqq

pre 8 meseci

Steta, verujem da je vecina navijala za Lasla! Steta szo se uplasio pobede! Bravo decko!
T

Tarantula

pre 8 meseci

Jeste većina...ali mađara!
N

No.1

pre 8 meseci

Tarantula nije problem u tvom komentaru, problem je što je objavljen....
m

mile b

pre 8 meseci

Budalo.Kad ćeš da se opametiš,
T

Teodul

pre 8 meseci

Sramota je šta pišete. Obojica momaka su naša! Ja npr. ne mogu da prežalim što je Laslo u ovoj fazi naleteo na Novaka, inače bi verovatno otišao do polufinala.
Р

Роналдињо

pre 8 meseci

Браво Ноле, идемо до новог GS-a. А Ласлу желим да игра овако добро у континуитету, јер би далеко догурао без осцилација које нажалост стално пролази. Надам се да ће се средити и то па да само напредује на АТП листи и турнирима.

Bojank91

pre 8 meseci

Kakva nepravda je bila da se ovako rano sastanu
K

Kidam kao Nole

pre 8 meseci

Vredelo je ne spavati, bravo momci. Skopje ceka 24 GS!!!
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Steta zbog Lasla imao je igru da dodje minimum do polufinala US opena. Bas steta sto je naleteo na Novaka!!!Novak jos jednom pokazao da je covek sa druge planete!!!Nema tu mnogo diskusije. GOAT!!!
c

cv

pre 8 meseci

novače ovo ti je opomena za finale nema nista po sistemu lako cemo mora svaki mec ozbiljan pristup. djereu svaka cast on je pobednik pravi samo da ovako nastavi i top 10 ja se ne secam da je neko ovako parirao neko na betonu sem alcaraza niko. bravo djere.
L

Ljubo1

pre 8 meseci

Evo jednog komentara od cv-ja sa kojim se slažem u potpunosti, drugačije je malo takvih sa njegove strane, voli se nešto previše naslađivat kad Novaku ide loše.
B

Brundo

pre 8 meseci

Sta mu uradi.Ovo je i Cicipasu uradio ali u finalu RG 2021.