Komentari na vest

Burno u Sinsinatiju: Zverev od 1:4 u trećem setu do pobede, Medvedev šutirao kameru i pretio tužbom

G

Gost000

pre preko 2 godine

Po meni je mec cicipas zverev krunski dokaz da finale RG nije dobio Novak nego ga je izgubio Cicipas. Ko je sinoc gledao mec, zna o cemu govorim. 4:1 u trecem setu, grogirani Zverev koji bukvalno ne moze da stoji, svaki cas odlazi do pulta kod kamere i seda, dise na skrge. I takav Zverev ga pobedi, i to mu vrati dva brejka u kojima Cicipas NIJE BIO NI BLIZU DA POGODI PRVI SERVIS. Na servisu za pobedu kad je 5:4 bilo, pravi duplu servis gresku, izbacuje lopte metar u aut. I ajde sve to, prirodno je i da se promasi, nego je fora sto je bukvalno govor tela Cicipasa nakon 4:1 bio u fazonu: Ja necu pobediti. I Zverev je labilan do zla boga, prvi set mu sve funkcionise, ona carobna bekhend paralela, sve savresno. Cim se osetio da ce da pobedi, spusta gas - promasuje forhende sa pola metra na mrezi, servis od tog momenta 0, i Cicipas ga gazi posle 2:0 u drugom setu. Ovi momci jesu dobri teniseri, ali imaju izgleda ozbiljnu psihicku barijeru kad treba pobediti veliki mec poput mastersa ili gren slema.
D

Dvc

pre preko 2 godine

Odlican komentar!
G

Gosthaha

pre preko 2 godine

Šabanu kriva kamera...
1

101

pre preko 2 godine

Pa dobro mu nisu poslali 2-3 kamermana (jedan 30 cm iza ledja, jedan 30 cm levo i jedan 30 cm desno od igraca). Zasto je kamerman u terenu????
Y

Ynwa

pre preko 2 godine

Djokovic treba da se izvini Cicipasu za onu pobedu u finalu rg od tada decko ne zna gde bije srozao ga je psihicki potpuno
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Zamislite da novak postupa kao medvedev... Pa trazili bi dozivotnu diskvalifikaciju. Al ovako nema veze, mlad je momak, naucice.
e

ekvador

pre preko 2 godine

A jos je kamera u zenskom rodu znaci da Nole tako sutira i zene