Komentari na vest

Četiri koraka pre tačke na GOAT debatu

B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Hvala ti Holger na lepim rečima. Drago mi je da postoji i drugačije mišljenje, poštujem to! Naravno da niko ne može da predvidi kako će meč završiti. Nismo mi svemoćni... Sigurno da je Alkaraz blagi favorit, ali sam siguran da će meč biti paklen i zaista verujem u pobedu Lorenza. Neka bude u 3:2 za Sonega. Svako dobro.
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Daću vam jednu smelu prognozu. Museti izbacuje Alkaraza! Dobio ga je prošle godine, suguran sam da može i ove. To temeljima na prikazanoj igri i rasturanje protivnika. Tvrdim da Museti nije manje talentovan od Alkaraza, dapače... Jedino se čini da je malo lenj, sve ostalo izvrsno. Ide Lorenzo do kraja, nema sumnje u to.
H

Holger

pre 11 meseci

Da je talentovan jeste, da igra leprsavo - igra, ali jako jako je busan na bekhendu u fazi odbrane. Igra blizu linije, nece se snaci sa alkarazovim dubokim loptama, ubrzanjima i promenama ritma, to ti ja kazem. Dobio ga je u Hamburgu, to je turnir 500 serije koji se igra preko leta posle teske sezone na travi i sljaci kada je svim igracima iz top10 forma u padu i uopste nije reper za duel na Gren Slemu gde je Museti pokazao i protiv Djokovica i protiv Cicipasa da je jako psihicki slab, u oba duela je vrlo glatko gubio 2-0 prednosti. Prognoziram laganih 3-0, eventualno 3-1 za Alkaraza, ali cenim tvoje misljenje. Sportski pozdrav.
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Dobro si osetio to za musetija
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Teniseri koji mogu da ugroze Novaka i to jedini Alkaras,Cicipas,Rune sa ostalima ce lako.
g

gost6533

pre 11 meseci

Lepo bi bilo da Novak osvoji R.G., ali i ako se to ne desi jer mu to nije omiljena podloga, mislim da to nije toliko važno jer mu predstoji Vimbldon i U.S. Open, pa ako ćemo dalje i A.O. početkom 2024. Tako da, opušteno 💯
P

Preža

pre 11 meseci

Novak svoju šansu treba da traži na Vimbldonu, škjaka nije njegov teren.
W

Wij

pre 11 meseci

Da ne trazi sansu protiv ovih znj tenisera? Daj molim te
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Pita se i nesto KARLOS ALKARAZ!
R

Realno...

pre 11 meseci

Isto koliko i ja!
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Jel znate vi ko ide u finale iz druge polovine a ne pominje ga niko? Francisko Serundolo 😉
N

No Joke

pre 11 meseci

Ne Serundoli.

The Intersect

pre 11 meseci

on ispada od Fritza sledece kolo
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Oce oce al zamalo
D

Dusan123321

pre 11 meseci

FRANCISKO SERUNDOLO 😉😉😉
S

Samo

pre 11 meseci

Želim da Novak kada osvoji ovaj RG, a ako Bog da osvojiće i time će postati igrač sa najviše GS titula, igrača sa najviše masters titula, igrač koji je najduže bio broj 1, igrač sa najboljim procentom pobeda, igrač sa boljim međusobnim duelom i sa Rafom i sa Federerom, jedini igrač verovatno ikada koji je svaki GS osvojio po bar 3x, da dođe i kaže da ga ne zanima mišljenje nijednog jedinog igrača niti navijača na Svetu jer su potpuno ne bitna mišljenja jer je jednostavno najbolji ikada i da to može da im se ne sviđa koliko god hoće, ali da ne mogu ništa da urade po tom pitanju kao što ni ne mogu! Molim te Nole to izjavi kada osvojiš!
G

GrofModerneHrvatske

pre 11 meseci

Previse vi svi ovdje Boga spominjete smanjite dozivljaj, ovo je samo igra koja se zove tenis. Djokovic vise nije onako jak kao prije, to ce se vidjeti tijekom nastavka turnira.
R

Realan skroz

pre 11 meseci

Tekst kao da ce posle turnira da zavrsi karijeru... Djokovic ce osvojiti jos 4-5 GS titula...
b

bum, tras, alkatras

pre 11 meseci

poenta je u tome sto nadal ne deluje kao da ce i igrati vise, a ne osvojiti grend slem. nije poenta u novaku, jedan da osvoji, nadal ga vise nece stici
c

cjepka123

pre 11 meseci

Voleo bih da osvoji, ali onaj Alkaraz je baš opasan ...biće teško.
r

realno je

pre 11 meseci

ako Novak osvoji ovaj Rolan Garos definitivno je najbolji ikada jer posle one krize prije par godina trenutno igra najgori tenis u karijeri,od osvajanja AO kao da se ispraznio

povratak1983@gmail.com

pre 11 meseci

On je svakako definitivno najbolji ikada, i to vec nekoliko godina.
D

DustinBrown

pre 11 meseci

Novaku slede dva dosta lakša meča nego ovaj sa Fokinom. Variljasa i Kačanov/Sonego preslišaće dva puta po 3 0 bez večih problema, dok će Cicipas i Alkaraz voditi veliku borbu u drugom četvrtfinalu. Alkaraz pre Cicipasa ima Musetija, od koga je izgubio i to na šljaci. Sa druge strane u finalu vidim ponovo Ruda i ko prodje od ove trojice Novak/Alkaraz/Cicipas osvaja turnir.
N

NN3

pre 11 meseci

Ne vidim način na koji Rud može da dobije Runea u 3 seta gledajući trenutne forme... Čak pre vidim Zvereva u finalu, pa i Ćorića nego Ruda.. Ruda na šljaci ove godine nije dobio samo ko nije igrao protiv njega, u baš lošoj formi je, sreća pa je imao lagane protivnike u prva dva kola, a i tu se mučio sa Zepijerijem u drugoj rundi i izgubio set.
D

Darko55

pre 11 meseci

@NN3, Corica? Moze i Tipsarevic u finale, sto da ne...
R

Rune?

pre 11 meseci

?
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Pa pogledaj donji deo zreba, niko ozbiljan nije ostao