De Minor (©Reuters)
De Minor (©Reuters)

De Minor prozivao Đokovića, a igrao sa lažnim kovid pasošem?

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.02.22. | 16:59

Španske vlasti pokrenule istragu

Jeste sve puklo po leđima Novaka Đokovića u Melburnu, pretrpeo je maltretiranje i štetu, ali ceo slučaj, polako se ispostavlja, kao pravi lakmus test otkriva kakva je ko ličnost u belom sportu. Mnogi su pokazali pravo lice...

A, jedan od njih je i australijski teniser španskog porekla Aleks de Minor, koji je na jednoj od konferencija za novinare otvoreno prozivao Đokovića. Međutim, sve se vraća, sve se plaća, kao bumerang na tom kontinentu: Španske vlasti pokrenule su istragu protiv njega i još 2.200 osoba zato što su imale falsifikovani kovid pasoš!

Izabrane vesti

De Minor je, dakle, sa lažiranim podacima, kako sumnja istraga, igrao na prvom grend slem turniru u Australiji. Pitanje je samo šta je falsifikovano, da li teniser uopšte nije primio vakcine, a zvanično se vodi, na osnovu njegovih podataka, da jeste.

Veliki skandal je eksplodirao u Španiji, a pored De Minora pod istragom su i brojne javne ličnosti kao što su glumci, pevači... Za sada su četiri osobe uhapšene u akciji policije, a oni su bili samo posrednici u celom poslu, za koji se veruje da je učestvovalo čak 600 ljudi.

Klupko je krenulo da se odmotava i videćemo gde će se zaustaviti. Na kraju može lako da se ispostavi da oni koji su najviše upirali prstom u Đokovića, pokažu se kao istinski krivci.


tagovi

Aleks de MinorNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara