Grigor Dimitrov na Adria Toutu (©AFP)
Grigor Dimitrov na Adria Toutu (©AFP)

Dimitrov na terenu, ali i o koroni: Virus me je baš pokosio, nimalo nije bilo naivno

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 12:03

"Bude mi dobro, napolju sam pola dana, a onda odjednom moram da se "ugasim". kaže bugarski teniser

Za razliku od Novaka Đokovića, Grigor Dimitrov se ozbiljno napatio sa virusom korona. Da ne ulazimo sada u istoriju zaraze kovidom 19 na Adria Touru i teorije zavere ko je kriv i da li je kriv, samo da podsetimo da se to dogodilo sredinom prošlog meseca u Beogradu i Zadru.

Na svu sreću, svi zaraženi, (Đoković, Dimitrov, Borna Ćorić, Goran Ivanišević Noletov fizio Marko Paniki) su se oporavili, neki brže, a neki tek nakon mesec dana patnje, štoo je upravo prošao Grigor Dimitrov.

Izabrane vesti

"Dugo nisam trenirao, više od mesec dana. Nisam spreman za ozbiljnu igru, mada se sve bolje krećem. Idem u pravom smeru, ali se i dalje oporavljam. Virus me je baš pokosio. Teško sam disao, umarao sam se, ostao sam bez ukusa i mirisa... Sve što možete zamisliti. Nimalo nije bilo naivno i srećan sam što sam ponovo na terenu. Zato i cenim ovde svaki dan proveden na terenu. Bio sam sam potpuno sam po ceo dan i mnoge stvari su mi prolazile kroz glavu. Ma koliko bio psihički jak, negativen misli se pojave. Moja najveća poruka je da ne smemamo potceniui i mentalno stanje zaraženih. Biće bollje, ali čudna su vremena", kaže bugarski as za tennismajors.com.

Teniser iz Haskova je nakon mesec dana u Bugarskoj ponovo u SAD gde mu je trening baza. Uzeo je učešće u još jednom ezgibicionim turniru Ultimate Tennis Showdown, gde je očekivamo doživeo dva poraza u grupi.

"Iskreno, došao sam ovde bez ikakvih očekivanja. Dugo nisam trenirao, pokušavam da se fokusiram na igru i uživam. Dajem sve od sebe ne bi li se vratio, ali se i dalje lako zamaram. Bude mi dobro, napolju sam pola dana, a onda odjednom moram da se "ugasim". Da legnem,, odspavam ili da samo odmorim. Nadam se da ću se oporaviti u potpunosti ", veruje popularni Griša.


tagovi

Adria TourGrigor Dimitrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara