Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Endi Rodik postao veliki Novakov fan: Đoković će osvojiti bar 25 grend slemova

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 10:49

„Impresivno je kako slabosti pretvara u snagu“, kaže Amerikanac

Čudesno je to kako je Novak Đoković neke od svojih najvećih kritičara pretvorio u neke od najvećih poštovalaca.

Jedan od takvih je Endi Rodik, nekadašnji svetski broj 1, koji je na vrlo ružan način komentarisao Đokovića pre petnaestak godina, dok je u poslednjih pet-šest jedan od onih koji najviše hvale srpskog tenisera.

Izabrane vesti

I dok svet sa velikim interesovanjem prati da li će Novak u Njujorku doći do Grend slema i ujednog svog 21. velikog trofeja, Rodik tvrdi da ćemo se nagledati Đokovićevih pobeda u godinama koji slede. On je u polemici na Tviteru oko toga da li je aktuelni teniski kralj ujedno Najveći svih vremena rekao:

Mislim da će osvojiti najmanje 25 grend slem turnira“, ocenio je Rodik.

Cela polemika je krenula od njegovog početnog tvita u kojem je još jednom u superlativu prokomentarisao Novakov nastup na US openu.

Novak je vremenom ozbiljno unapredio servis. Sada je brži, sa jednostavnijim pokretima. Konstantno pogađa uglove velikom brzinom i ravnim udarcem. Ono što može da uradi početnim udarcem je izuzetno efektivno. Kao mnogo toga, svoju slabost je pretvorio u snagu. Impresivno“, zaključio je Endi Rodik.

Đoković je prošao u treće kolo US opena, gde će mu protivnik biti stari znanac Kei Nišikori, kojeg je glatko dobio na poslednjem susretu na Olimpijskim igrama u Tokiju.


tagovi

Novak ĐokovićEndi RodikTenisUS open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara