Komentari na vest

Federer ohladio mlade lavove: Pored Novaka, Rafe i mene moraćete da sačekate još tri godine

D

Dubočica016

pre oko 3 godine

Najveći bedak za tenis su bile povrede Del Potra. Kakav potencijal. Bio bi daleko teži protivnik od Wawrinke i Škota. Ali kad ti nije suđeno...
M

MasterBlaster

pre oko 3 godine

Kakav je gospodin Rodzer, pravi predstavnik tenis sveta
b

boyka

pre oko 3 godine

nije u redu da uporno zaboravljate Stena Wawrinku kada pricate o toj famoznoj velikoj 4ci.. za mene je kompletniji i bolji igrac od Mareja, koji je od pocetka podizan u nebesa i hvaljen na sva usta.. Realno Federer je najelegantniji igrac ikada, brend i u 40 tim. podatak da je prosle godine u korona godini zaradio sve ukupno oko 100m govori za sebe.. Nadal gladijator borac ostace upamcen kao kralj slajke.. i naravno Nole, covjek koji nema nista ali ima sve.. Nije brend, nije borac, ali je covjek da najboljim riternom ikada, sa najacom glavom ikada covijek koji je spojio nespojivo..sve masterse, sve GS u jednom trenutku, nedelje jednostavno G.O.A.T .. UZIVAJMO U NJEMU BRACO DOK GA IMAMO.. Hvala Nole!!!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Uz svo duzno poštovanje za titule, koje si vecinom uzeo bez prave konkurencije, ti si svoje zavrsio. Moze bazel mozda i to je to. Sve zavisi od novaka i rafe, ako bude zdrav. A ti bolje u penziju pa na alpe da se ne blamiras vise. I bolje idi negde gde nema ni interneta ni dometa da ne slusas o novakovim uspesima.
W

Wawrinka

pre oko 3 godine

Nek si mu se nagovorio.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Realno. Ja se nadam da će Federer igrati još jedno vreme, ali da će trofeje osvajati Đoković. Federer ipak igra najlepši tenis i kada se povuče nedostajaće ta lakoća u igri.
g

gots

pre oko 3 godine

što je stavio i sebe u isti koš sa Novakom i Rafom a čovek godinu dana reket u ruke nije uzeo
G

Gost nego sta

pre oko 3 godine

Jedino Novak i Rafa su favoriti protiv Federera, 5-6 tenisera su na 50-50 ko ce dobiti mec , a svi ostali skoro da nemaju sanse ukoliko se Federer fizicki spremio za turnir... Gledacemo mi Federera u jos par polufinala i finala... ali Nole ide do kraja i titule :D